Godmorning sunshines

godmorgon
jag har precis börjat tänka på att min blogg inte är ett dugg spännande att läsa eftersom jag nästan skriver i kodord så bara mina närmaste dudes fattar jag jag pratar om , det ska bli ändring ;)

Skönt med lördag idag, speciellt när man har jobbat hela veckan och vet att man ska jobba hela nästa vecka så man slipper ligga och vrida och vända sig i sängen på mornarna och undra om hon ska ringa eller inte , ja livet som timmis kan vara svårt. ;)

Helgen blir lugn tror jag , Johanna är hemma en sväng så jag tänkte umgås med henne idag, får se vad vi hittar på, det är ju iallfall riktigt bra väder ute :)

Höst

jag har ett lyckorus just nu. Och för mej är anledningen till det helt crazy, jag är nämligen lycklig för att det är höst !
 Var precis ute på en prom runt Kålsjön, med skön musik och kameran i högsta hugg så jag kunde fota hösten


Nu väntar jag bara på att min älskling ska komma hem så vi kan mysa lite :)


Bonnie Raitt - Have a heart

sjuk

Nu har jag varit sjuk några dagar och det suger. Och inte blir det bättre av att Anders också har varit sjuk samtidigt, eftersom han inte kan vara min slav då och jag kan inte vara hans . 



Ska ändå tvinga mig till jobbet imorgon, så man lättare kan njuta av helgen sen :) 

Just nu ser jag framemot sista helgen i September , för då åker jag Car Becks och Julia till Linköping och hälsar på våra älsks där , tjejhelg det bli störtskönt !
None

sorry he's mine

Lyssnade på Miss Li i morse på väg till jobbet och drömde mej tillbaka till liljekvistaparken i somras ..

Nu har jag äntligen en ganska så bra plan över vad jag ska göra dom kommande åren , tyvärr så måste det börjas med att pulgga matte C eftersom jag var så jäkla lat på gymnasiet :/


tror jag håller på att bli sjuk


Nostalgia Locomotive  gives you a hell of a ride