Peace and Love

då var borlänges stolthet för året , Peace and love , slut.. tråkigt eftersom jag precis kommit in i vanan att dricka alkohol varje dag ;) 

festivalen var kanon ! campen är alltid lika rolig och stämningen i stan alltid lika skön. tyvärr så kikade jag på för några band, men jag såg iaf
damien rice helt okej, även fast jag bara kunde en låt av honom
tomas di leva fråga mej inte varför vi gick på honom men det gjorde vi och vi fick vara med att göra en kosmisk orgasm.. ööh ? den mannen är ...speciell..
snook så jäkla sköna o coola ! att jag o moa sen träffade en av killarna gjorde allt bara bättre :p

image46

jason mraz störtskön och kanonbra på att sjunga. i'm yours satt så jäkla bra
lars winnerbäck blev chockad men ö v e  r l y c k l i g när jag fick höra att han skulle ersätta nån annan :) jag säger bara  hjärterdams sista sång, elden, kom änglar - jag & moa - Stämning 2007 , ja jäklar ja! <3 

festivalen var kul trots att jag missade att hänga med vissa tts:are ;) hängde med Andy, en dag extra tillomed eftersom han är så bra på att fixa grejer, och det är inte fyskam det heller <3

image47image48

imorron börjar jobbet på riktigt .. :/ annars när jag är ledig hänger jag med Andy och TTS och har det allmänt bra :)

undrar bara lite vart solen är ?

uppdate

jag har haft fullt upp så därför inget bloggande på hur långe som helst , men jag får fortsätta nu där jag slutade sist .
mösspåtagningen  alla treor på stora torget. gick ett varv runt stan med ena foten i rännstenen och ena på trottoaren sen kastade vi mynt i brunnen. stämning :)
mösspåtagningsfesten kul som fan ! förfest hos anna med falufriare :) fotosession på taket och sen etage, lyckat !
image34image35image36image37


studenten hela studentveckan var suverän ! sol hela veckan , fest hela veckan och lycka hela veckan. studendagen var en kanonbra avlsutning på veckan, totally fucking amazing. sp3b ägde hela dagen. började med champagnefrukost hemma hos anna "festfixaren" berglund :) sen kyrkan "fint folk kommer alltid sent " haha.  bästa skoldagen i hela mitt liv! utspringet superhärligt och paraden och vagnen likaså ! fyrklöverns mottagning  var toppen , och bäst på hela dagen var jeep-turen hem ,sheet vad vi är bra ! min egen mottagning var kanon också , och slussbruden var mysigt. som ni hör är jag n ö j d , mer än nöjd, med studenten :)
image38image39image40
image41image42

balen helt okej, god mat och kul att bugga lite :p
image43

midsommar jag är verkligen nöjd med missommar ! kvällen före plockade jag och moa  7 olika blommor som vi sov på. på sjävla midsommar plockade vi blommor och gjorde kransar. supermysigt ! på kvällen hade jag förfest och sen åkte vi på fest, kul :) jag hade eventuellt fått ännu roligare om ajg hade kunnat begränsat mitt alkoholintag en aning, men nu gick det ju bra tack vare att jag hade min bärare och pojkvän med mej ;)
image44image45