Vårt nya hem

Imorse gick sista flyttlasset till Ljungsbro, så nu är vi inte längre stadsbor. Dagen har gått i ett även om jag mest tittat på Freddan som burit lådor och städat. Men nu så, nu ligger vi här nyduschade (jag har inte duschat på tre dagar pga nerpackade handdukar, hårblåsar osv) i en renbäddad säng i vårt HUS! Drömmen. 



Bilderna säger ju ingenting om hur huset ser ut, men ni ska såklart få bilder från varje rum så fort målarna är klara alla möbler är på plats!

Vinterljus

Ett stort plus med att bo i Linköping är faktiskt att det varje vinter ordnas Vinterljus i stan! Idag tog vi en skön kväljs promenad för att kolla in årets ljus, det är verkligen supermysigt! 







Sobelstigen 27

Vi har letat länge och funderat fram och tillbaka om vi ska vänta med att flytta tills Skrutten blir ungefär ett år eller om vi borde flytta innan. Men nu har vi slagit  till; vi har köpt hus! Det känns såklart jättespännande och framförallt skönt med alla bekvämligheter som egen tvättmaskin, diskmaskin, inga jobbiga trappor osv. Det bästa av allt är att vi flyttar om två veckor! 
 
Nu ska vi ut och kika på tapeter! 

Babyshower

Igårkväll var jag på min Babyshower, anordnad av mina underbara tjejer! Massa god mat, skratt, mys och fina presenter till Skrutten. 


Sushi

Ni som känner mig vet ju att sushi är min absoluta favoriträtt, om man nu har någon sådan som 25 -åring. Freddan som egentligen inte gillar fisk har också kommit in i någon cravingliknande relation till sushi så igår testade vi att göra egna makirullar hemma. Jag måste ge oss godkänt med tanke på att det var första gången! 



En månad

Förlossningen börjar närma sig med stormsteg, en månad kvar till BF. För min del skulle han kunna få komma någon vecka tidigare, för snart orkar jag inte vänta länge! 

Bm

Kom precis hem från barnmorskan, allt ser bra ut och Skrutten är fixerad med huvudet neråt! Duktig bebis!