..

Ibland blir jag bara så trött på mig själv 

Dumma omtenta och dumma allt.




Kom och ta mig långt härifrån

halv åtta hos mig

Det programmet har av någon anledning blivit ett must-see för mig, kan eventuellt bero på att mat är bland det bästa jag vet. Nu har det gått så långt att jag har infört den "leken" hemma hos oss. Jag och Anders har kommit på några olika recept var och handlat de saker som behövs. Nu ungefär varannan dag så lagar man ett av sina recept och det är hemligt för den andre tills maten står på bordet. Det är faktiskt riktigt roligt :)


måndag

Gårdagen slutade inte på lika bra sätt som den började. Jag fick världens migrän och feber så jag åkte till akuten eftersom jag mådde så dåligt.

Idag är jag fortfarande trött och lite hängig men är ändå så glad att jag inte mår illa och har samma sprängande huvudvärk som igår :)  Jag och Anders har gjort månadens storhandling och även fast det blev väldigt dyrt och var extremt tungt att bära hem så känns det underbart att ha hela kylen och frysen full med goda saker :p

Nu njuter jag veckans bästa tvkväll och i morgon blir det föreläsning av Blondinbella, hon ska föreläsa om entrepenörskap - intressant !


Bra jobbat tjejer!

http://arkiv.daltid.se/2010/01/20100125/BTA-20100125-FBN-03.pdf 

Får mig osökt att tänka tillbaka på vårat projektarbete


sunday

Söndagen har startats så som den ska ; brunch på skogis :)



I fredags var det partaj igen, skoj som vanligt - jag och Jen såg botten av glaset allt för många gånger ;)

torsdag

Vaknade i morse och hade knappt sovit en blund . Anledning? Armarna kliade hela natten. Jag tyckte det verkade märkligt men tänkte inte mer på det utan for ner på stan för att handla lite. Väl nere på stan började det klia på benen också , och jag som hade jeans på mig kunde ju så klart inte klia genom jeansen. Det var omöjligt. Jag fick helt enkelt gå in i ett provrum på HM , dra av jeansen och klia. Döm av min förvåning när jag såg värsta utslagen på benen ! Usch! Jag skyndade förbi apoteket och fixade tabletter mot klåda och sen skulle jag skynda mig hem så jag kunde få klia i fred. Men bussen var sen och allt gick i snigelfart kändes det som - jag har aldrig varit med om någon värre plåga!

Jag har kollat upp det på nätet nu  och det ser ut som att jag har fått nässselutslag , vars kom det ifrån ?

Jaja det blir en lugn kväll, fast inte för fingrarna som måste klia konstant.




Tidigare idag



Just nu

Smoothie

onsdag

Idag har jag inte gjort många knop. Förutom en promenad så har jag i princip bara hängt framför datorn hela dagen och lekt med photoshop , det är kul !

Nu ska  jag alldeles strax hem till Jennifer och ha filmmys :)

..

Bärga vad du kan från det här vraket
det finns en spillra av mitt forna jag
Ta då med mig hem gör mig vacker
låt mig sova i din säng ett tag, låt mig sova ett tag

säg minns du hur det är jag brukar vara
minns du hur stabil jag var igår
nu är jag påväg att lösas upp till ingenting
för dagen har varit prövande och svår
kanske onödigt svår

Bärga vad du kan från det här vraket
se på mig kisande, se mitt bättre jag
Se med blida ögon, klarögt vaken
inse att jag bara haft en liten motig dag
och det kan vem som helst ha
men du kan enkelt göra allting bra

måndag

Ny vecka och ny kurs idag.
Ekonomisk styrning -kursen börjar idag och det ska bli .. intressant. Jag tror att det är en kurs som är väldigt nyttig för framtiden , men det finns ju en detalj - jag suger på matte...

Anders fick ju en ny mobil av mig på sin födelsedag, så nu har han lagt över alla bilder från sin gamla mobil på datorn . Hej nostalgi



(klicka på bilderna så blir de större :)

söndag

Oj vilken festlig helg jag har haft ! ¨

I fredags efter tentan åkte jag ner till stan och tröstshoppade lite eftersom jag var värd det. Det är är intressant det där, att man enligt sig själv är värd lika mycket oavsett om man har gjort något bra eller dåligt. Hursomhelst.
På kvällen blev det middag/förfest at gnejsvägen med Jennifer , olof , wille , staffan och hans kompis- riktigt trevligt ! Efter det fortsatte vi till Jennifer för ännu en förfest innan vi gick till sockerbeat på Krogen Krogen.

Igår mådde jag som jag som jag förtjänade men det fanns ingen tid till att tycka synd om sig själv eftersom det vankades fest igen. Jag fick helt enkelt bara ladda om för inflyttningsfest och sedan vidare till TC :) kanoners även det !

Idag har vi varit på Brunch på skogis, det är något vi måste göra om ofta !

fredag

Jag vill på utflykt i snön/solen och dricka varm choklad! Jag vill inte alls till ÖP och skriva U på en tenta. vill inte vill inte vill inte





Aja, efter tentan ska jag iallafall ner på stan och köpa mig något nytt till helgens festligheter. alltid något.

torsdag

Vi har haft en supermysig dag!  Jag väckte Anders med presenter och frukost med tårta :p  På dagen åkte vi ner på stan och det var hur fint som helst ute ! Nu väntar tacos snart innan Anders kompisar kommer förbi på tårta :)


14 januari

Idag är ingen vanlig dag för det är Anders födelsedag ! :)



If there is anything that I am sure of , it´s my love for you
If it is anything that  I want more of it is you

Because you´re the one who make my world go around

onsdag

Blev väckt nyss att det ringde på dörren. Eftersom jag inte hade någon aning om vad klockan var hade jag två alternativ ; antingen var det Anders som kom hem från skolan eller så var det posten som skulle leverera Anders present som jag har shoppat på nätet . Jag tog en chansning på att det var det först nämnda  och sprang upp inlindad i täcket. Det var varken eller. Det var en 25årig hyresvärd .. " Hej, hade ni ett trasig element" ?  - Ööööh. jajustja ,det var vi.
Sedan fick jag guida honom in till sovrummet i bara täcket.
Pinsamt eller vad.

Jaja nu är jag iallafall vaken och måste råplugga till tentan på fredag. I eftermiddag är är det som sagt dax för intervjun på Plaza, men först måste jag hinna fixa lite saker till Anders födelsedag i morgon :)

100111


natt

Det ble ytterligare en film i natt, My sister´s keeper. Se den om ni vi se något sorgligt , jag har nog aldrig gråtit så mycket till en film .





Nu väntar jag på att Anders snart ska komma hem från klassfest :)

Godnatt

Lördag

Igår kväll gick jag hem till jennifer och drack vin , vi siktade mot utgång men kom fram till att det var stängt typ överallt så vi gick till staffan istället och kollade på lets dance :p


Idag har varit en riktigt skön dag då jag och Anders bara har myst, förutom en halvtimme i skymningen som jag gick ut på en promenad med Melissa i öronen - det var fint.


Ikväll planerar jag myskväll med  horisontalläge i soffan framför detta hela kvällen

sommar mitt i vintern




lyckad dag !

YES jag är klar med uppgiften! Med kniven på strupen, som vanligt med andra ord.
Men det är inte det bästa med idag faktiskt , för när jag var hos Jennifer på mysig fika ikväll så ringde en tjej från jobbet jag sökte igår och ville att jag skulle komma på anställningsintervju :)

Det ett extrajobb på helger/kvällar i receptionen på Hotel Scandic Plaza :) Inga tidigare erfarenheter behövs, det enda kravet var att man kan jobba där hela sommaren också- öh, ja tack gärna det! Så på onsdag är det jag som ska på intervju. Boom!

Nu ska jag slappna av framför tvn, because i´m worth it !

vardag

jag sitter och skriver så fingrarna blöder på en jäkla uppgift och Anders är och pluggar hos en kompis , det är med andra ord : vardag. Blä.

Men nu snart ska jag ta och gå hem till Jennifer och se hur fint det har blivit i hennes nya lägga :) Det blir en paus från pluggandet med té och gomackor , mums!

Godnatt



hoppas !

Jag har precis hittat och sökt något av ett drömjobb! håll era tummar, please ?

Umeå 100106



Han är hemma !





I måndagskväll kom anders äntligen hem, så nu börjar allt kännas som vanligt igen :)
Igår hade vi nog världens bästa tisdag ; en sväng på stan, bastu , värsta middagen och filmmys !

Hummer till förrätt . Anders imponerade och gjorde bland det godaste jag någonsin ätit ! Det  knullade sig i munnen som caroline skulle ha sagt


Varmrätten bestod av hemmagjorda pommes och fläskfilé i marinad a la TP ;)  Toppa detta med lite vin och du har den bästa tisdagen !



Om igår var den bästa tisdagen så kommer det ju som ett brev på posten att idag är den sämsta onsdagen . . Jag måste råplugga hela dagen idag och säkerligen hela dagen i morgon. Jag har sagt det förut men jag säger det igen ; lov gör inte att man blir mer inspirerad till att plugga - det gör så att man känner hur skönt man kan ha det utan plugg.

Sovrumsmys !




Nu när jag har varit ensam hemma ville jag ha något och pyssla med , så det fick bli en minimakeover av sovrummet :)

I want you back

mer bilder från nyår


2009 i ett svep

Januari: Jag hade mitt gamla dagisjobb några veckor iallafall innan jag till min förskräckelse fick reda på att mina dagar var räknade , och jag lyckades inte fixa något annat jobb heller thanx to lågkonjukturen. Istället blev jag hemmafru på heltid ;) Jag blev tvungen att börja planera framtiden och började sikta mot att plugga till hösten, vilket ledde till att jag läste in Matte C på distans. Månadens lärdom : läs aldrig en distanskurs igen!

Februari: Jag började städa på pappas jobb och gjorde ett litet jobb för melodifestivalen



Mars: Familjeweekend med Anders och Peter i stugan  :)



April :  Jag fyllde 21 och hade påskfest
 . 

Vi åkte till Stockholm

Sista firades i Linkan



Maj: Sommaren kom. Vi chansade och flyttade ur lägenheten på Hyttgatan med hopp om att komma in på umeå universitet och då få nytta av lägenheten i Umeå som vi redan tackat ja till.


Juni: Jag flyttade hem till Torsång. Till mitt gamla rum. Det var en liten omställning från att ha haft något eget och varit nära Anders så gott som varje dag. Ett steg tillbaka för att senare kunna komma ännu lägre framåt. Men jag ska inte sticka under stolen med att det också var väldigt skönt att se familjen oftare och att få känna sig liten igen :)
Jag gjorde även min tatuering. För Dig. Enkelt och snyggt. Tillägnad dig och alla er som jag tycker om allra mest. Lite tillägnad Lasse Winnerbäck också, det är ju trots allt hans låt, som ett tack för allt hans musik har gett mig under min uppväxt. Sist men inte minst så sjunger han i låten " Det är slutet på en resa men början på en ny - med dig med dig med dig" , något jag tyckte passade vädligt bra in i fasen jag var i just då :)


Det blev midssommarfirande i Torsång med TTS , och nattlig dans runt stången


Juli: Jag levde livet i torsång/röjeråsen, bara njöt sommaren helt enkelt :)


Jag tog mig också i kragen och kirrade körkortet !

I slutet av juli kom beskedet vi väntat på ; böde jag och Anders kom in på våra program i umeå :)

Augusti:

Malla fyllde 18

Jag och AnderS  ,eller snarare Anders eftersom jag var ledig hela sommaren, hade semester och vi njöt ur det sista ur Dalarna innan vi tog vårt pick och pack och for till Ume.  En resa som avslutades med kräftskiva innan mamma och pappa åkte tillbaka hem.



Skolan började med nollning och allt vad det innebar :)


September- november Skolan varvades med roliga fester. Det största som hände kan vara att jag tog steget och blev brunett !

 

December
Jag blev djävulskt skoltrött och dagarna sniglade sig fram till jullovet. Men när lovet väl började var det över i ett nafs! Jag njöt så mcket jag kunde av att vara med mina nära och kära, det var jätteskönt att se dem men nu saknar jag dem om möjligt ännu mer. Året avslutades top noche med TTS på rådhustorget! :)

Jag sammanfattar året genom att likna det med ketchupeffekten , först hände ingenting sedan hände allt ! I februari hade jag ingen aning om att jag skulle fira årets sista dag i Umeå  , det är sådant som gör livet spännande. vad kommer hända 2010?

this loneliness is killing me

Jag orkar inte vara ensam en sekund till nu.

Lördag

Wihoo jag har sovit hela natten ensam, det är nog första gången någonsin .

Nu har jag vaknat pigg men insett att jag inte har någon frukost hemma så jag är snart på väg till stan, ska även leta efter lite kläder när jag ändå är där :) Sen ska jag hem och städa bort julen och göra fint tror jag , måste hitta på saker att underhålla mig med så tiden går fortare tills måndag :)

Det har snöat konstant i tre dagar nu och gör det fortfarande, ska försöka fixa bilder nu när jag går ut så ni får se hur djävulskt  mycket snö det faktiskt är !

PUSS


Dagens fundering ; varför slösa bort tid på att vara någon annanstans än med alla sina nära och kära ?

TTS i Ume

I måndags bar det alltså av till Umeå med mina tjejer ! Tåget/bussen krånglade inte alls mycket och det var ett snöigt vinterland vi kom fram till.

Vi har hunnit med mycket ; shopping, mys, lunch på Göteborg, bastu med öl och sist men inte minst ; gårdagens eleganta nyårsfirande på REX ! Det var helt underbart ; god mat, bästa sällskapet, fyrverkerier på tolvslaget och shakande på dansgolvet.





Nu har de tyvärr åkt hem och jag är helt ensam tills på måndag då min anders kommer hem

LOVE

Jag har haft en underbar jul och ett underbart nyår med alla mina nära oh kära, det behövdes !

Just nu är jag ensam ,uttråkad och saknar inspiration så jag återkommer med bilder oh sådant .

You know I love you