Yes

Nu är mina år på universitetet officiellt slut eftersom slutbetyget på projektarbetet ramlade in i morse. Och inte vilket betyg som helst; toppbetyget! Man ska sluta med flaggan i topp va?

Midsommarafton

Champagnefrukost, kransbindning, bad, familjelunch, ångbåtsparad, tipspromenad och dans!
 
 
 

 
 

Mitt nya jobb

Idag är andra dagen på mitt nya jobb som turistinformarör i Bergs slussar,och jag vågar redan säga att det är mitt roligaste jobb hittills!

Dagens dagens

Idag har jag på mig det som jag tror kommer bli min sommaruniform, superskön randig långklänning från Lindex uppiffad med min examensklocka från Michael Kors.

Sommarlov

Imorse var vi på Vreta kloster skolas avslutning. Stämningsfullt att höra alla barn skrika ikapp till "sooooommarloooov, solen lyser sköööönt". Tänk om man ändå kunde ta tio veckors sommarlov igen!

Tisdagens After-shopping

 

examen

Så äntligen har jag min kandidatexamen i turismvetenskap. Ska leva på känslan av att vara klar hela sommaren!

En kväll hos Kinell-Westlings

 

6 juni

I dag kom världens bästa familjen P på besök för att fira min examen. Det känns väldigt skönt att sista dagen på universitetet är avklarad och det hade inte funnits en finare dag att fira det på! Vi började dagen i solen i parken och fortsatte sedan till Brunneby för lunch. Som om inte det var nog åke vi till Sörgårdens gästgiveri på kak -och bullbuffé!