roadtrip

Jag plockade upp Beckis på tågstationen vid lunch igår och efter det gjorde vi en roadtrip med destination : HAVET!
Via en lunch i Söderköping och lite felkörningar kom vi tillslut fram till Ekön i Valdermansvik. Riktigt nice att äntligen få ligga på en solvarm klippa och bada i havet!

Livin´the dream

Sovmorgon med min snygging
Hemmagjord chailatte till frukost
En mysig katt som sover i mitt knä
Solen strålar från en klarblå himmel
=
Therese är nöjd!
Förresten , sa jag att jag är ledig idag ?

Mitt namn är mycket och jag vill ha mer

Dags för lite kvällsfunderingar. Kom nyss hem från jobbet där det idag blev mycket tid framför mangeln vilket ger möjlighet till att tänka, i bland för mycket. Bland annat tänkte jag på att " är det verkligen det här jag vill lägga tid på"? Svaret blev såklart nej. De här timmarna som jag idag ägnat åt att stå här och tänka för mycket hade jag istället hundra gånger hellre lagt på att umgås med alla underbara människor som jag har runt omkring mig. Och nu är vi där igen, jag gillar mitt jobb och jag vet så väl att man inte kan göra exakt vad man vill hela tiden. Tyvärr.  Fick jag bestämma skulle pengar bara rulla in varje månad samtidigt som jag umgicks med de jag ville och bara gjorde roliga saker.  Hualigen tänker ni nu " Och det är de där åttitalisterna, de som inte vill jobba och slita, som ska ta över samhället !? Hur ska detta gå?"
Det kan vara så att jag är för trött för att kunna få fram vad jag egentligen menar så jag sätter punkt där och återknyter nästa gång jag har tid till att tänka för mycket.

music

"Something in your eyes, makes me wanna lose myself
makes me wanna lose myself, in your arms
and there is something in your voice, makes my heart beat fast
hope this feeling lasts, the rest of my life."


Bilder från en lugn och skön helg

torsdag

Det blev vinst för LFC igår , troligtvis var det för att jag, Freddan, Moa, Pata, Johanna och Axel hejade sådant från läktaren ! ;) Kul var det iallafall.
Ikväll  blir det grillkväll på landet- mys !

Onsdag

Sådär nu tar jag lååånghelg.
Ikväll blir det fotbollstittande när LFC ska möta LdB Malmö , spännande!

Bullbak

Helgen

Jobbhelg. Slutade 22 i lördags som vanligt, men som inte lika vanligt var William och Frida ( från Umeå) i stan så det var klart jag skulle träffa dem! Gick direkt från jobbet via Konsert och Kongress-parken till Harrys. Somnade 4 och upp halv 7 för att jobba igen. Liiiite trött var jag men det var det värt !
Efter jobbet igår var det födelsedagskalas för Otto på landet :) Han hade fått många fina presenter, bland annat hamstern Päivi som jag fick bli mormor till - det ni !

Love is all you need.

One of those days

I dag har jag tvättat, diskat, städat, tränat och rekat födelsedagspresent till en sexåring på stan. En sådan dag när det är extra skönt att slänga sig i soffan och bocka av saker på måste-listan.

Gråa dagar skyndar aldrig på ...

Och vet ni, idag vill jag inte heller att de ska göra det. Familjen P åkte precis hem till Tsång igen och jag saknar dem redan. Men om tiden springer så fort som den gjort sista tiden så ses vi igen innan jag hunnit säga familjen Persson ;)
Som sagt är det riktigt grått ute, men idag gillar jag det. Får höstmyskänslor, lyssnar på Håkan Hellström och ska precis läsa det spännande slutet på en deckare.
Lovely

Familjen♥

Har haft några mysiga dagar med familjen i Torsång och LKPG. Trots att Malla var sjuk och jag nära på lika sjuk så har vi hunnit med att göra mycket även fast vi fick ta vilopauser ganska ofta.
Söderköping, IKANOhuset, Lunch på Belvederen, besök i domkyrkan och slottet, Flygvapenmuseum och Museihuset. Mamma och pappa har även hunnit med en kvällskryss på Kinda kanal :)
'

.

Picknick

Igår kväll bestämde jag och Malla oss för att ha picknick. Vi tänkte vara lite wild and crazy och hitta en bra picknickplats efter vägen mot Gagnef, men efter att ha missat en avfart ställde vi istället siktet på Tällberg. Det råder delade meningar om det var mitt fel som codriver eller om det var Mallas fel som valde fel vägar men hur som helst missade vi Tällberg med så till slut blev det stranden vid långbryggan, Rättvik som fick agera picknickställe. Och OJ vilket bra val, solnedgång över siljan och massa godsaker- mums!
Idag blir det en extremt lugn dag för att jag är sjukt förkyld. Lite fika hos farmor i förmiddags blir nog den enda aktiviteten .

uppdate

De senaste dagarna har bjudit på swing och - puttningsträning, promenader,glass och massa chill. Tidigt i morse åkte jag tillbaka till Torsång, gäller att passa på de sista semesterdagarna ! Här blir jag tills tisdag då jag tar med mig mamma och pappa till Linkan några dagar - mys!

Stockholm

Tidigt i tisdags lämnade vi Torsång för att fortsätta semestern med två dagar i Stockholm. Första dagen blev det Vattemuseet, Skansen och Grönan och andra dagen gick vi mest runt i stan och lunchade på T.G.I Friday´s - kan inte det öppna i Linkan !?  Vi bodde förresten på ett kanonbra hotell :)
Vi åkte Insane och den var helt ... insane!!

Dalatur Deluxe

Efter ett hektiskt men roligt Peace and Love bestämde vi oss i måndags för att göra Dalarna på en dag. Vi började med ett besök på Sahlins struts, inte så typiskt dalarna kanske men riktigt underhållande !
Efter det åkte vi vidare till Buffils Anna, ett café i Siljansnäs med världens utsikt över Siljan.
Efter det blev det Rättvik ; sommarrodel, lunch på Sjövillan och glass på långbryggan.
Det hela avslutades hemma i tvsoffan i Torsång efter en sväng på Kupolen , kanondag!

Bildregn Peace and Love

Peace and Love

Vi har haft en kanonvecka i Borlänge med sommarchill, Peace and Love och en Dalatur Deluxe igår. Nu är vi påväg mot Stockholm, jag älskar att ha semester. Däremot är inte internetuppkopplongen sådär supersnabb här i bilen så jag börjar med lite bilder från Peace and Love för att återkomma med resten en annan dag! Som vanligt var peacen riktigt bra! Efter lite övervägning måste jag nog säga att Veronica Maggio och Håkan Hellström var de bästa spelningarna.

Eller glöm det förresten, ingen bild verkar vilja bli upplagd just nu .