Better days

Vissa dagar är bättre än andra och det här var definitivt en bra dag! Lite sol på nästippen och massa Winnerbäck i öronen, att det kan pigga upp så mycket.

Vilken helg!

I fredags kom Lisa och rebecca hit och vi startade helgen med kanongod lunch på Belvederen.
Kvällen avslutades sedan hemma hos Moa med tjejerna, vi såg 6ans cabaré och dog av skratt.
Lördagen började med jobb för att sen skynda hem och svira om till Jw och axels inflyttningsfest ! Riktigt trevligt!
Gårdagen kan vi helst bara glömma.

Bubbel

I dag är ingen vanlig dag för det är Johannas födelsedag! Tack vare detta började dagen på First Hotel med frukost med födelsedagsbarnet och Moa.
Jag och Johanna fortsatte sen till simhallen för lite bastu, bubbel och rutschkana! Lägg på sushi och Ica Maxi på det och du har min dag so far. Bra tisdag!

Nu är det klippt!

Det gick inte längre. Jag gillar inte att gå till frisören, men när håret ser ut som att det ska gå av imorgon måste man klippa sig. Det gäller även mig. Och mot min förvåning är jag inte missnöjd med resultatet.
Nu är det ju bara frisör-fixat, vilket aldrig blir lika bra som när man själv fixar det, av någon konstig anledning.

Polyvore.com

Jag har tipsat om den här sidan tidigare men den är värd att tipsas om igen! Perfekt tidsfördriv/underhållning där man kan släppa sina drömmar fria.
Och justja , det är ju någon som fyller år 5:e april..

leloveimage.blogspot.com

Söndag

Det är alltså redan söndag, helgen gick snabbt som vanligt! Igår var vi och bowlade med "nyårsgänget", väldigt trevligt och tjejerna vann , ska bli intressant att se vilket pris vi får på lördag...

Den som söker finner

Som oftast efter några hårda pluggveckor kan jag inte bara slappna av när jag väl får det. Istället begav jag mig upp på vinden för att leta reda på några inredningsdetaljer som jag visste att jag hade någonstans där uppe. Men visst är det konstigt att man aldrig hittar det man letar efter, men däremot andra saker som man letat efter förut? I första lådan jag öppnade hittade jag min Iphone-förpackning som jag letade ihäl mig efter för några månader  sedan när jag höll på med stöldanmälan. Där låg den och flinade högst uppe i lådan som jag rotade igenom flera gånger sist, och bredvid förpackningen låg min blåa digitalkamera som jag inte sett sen jag bodde på Valla.. ?! Jaja, Welcome back!

Bilder från gamla kameran




GRATTIS CARRO!

Andrum

Nu är vi i princip klara med förberedelserna för presentation/opponering av B-uppsatsen, det är på torsdag och sen ska jag vara så jäkla ledig fre-sön!
Idag har jag bytt ut juleljusen mot nytt vårfint! Dessa kommer från H&M Home och kostar 59 kr/ st. Jag gillar dem supermycket!

Hårigt

Sitter och studerar mitt hår. Knut och utväxt, inte okej. Men vad ska jag göra ? Jag vill inte göra någon drastisk förändring men något kul vill jag ju ändå hitta på! Tittar igenom min "hårhistoria", vad säger ni? Vad är bäst hilttills?

Happy Friday

Det är extra skönt med fredagar när man haft en hård pluggvecka! Nu är jag sugen på en lugn kväll framför tvn faktiskt, med mina favoriter såklart! Vi ska laga quesadillas, goodie.
Så här happy känner jag mig!

torsdag

Kom nyss innan för dörren efter 10 timmar framför en 11" dataskärm, behöver jag säga att ögonen är fyrkantiga? Hursomhelst, vi är snart klara nu så det var väl värt det antar jag. Hungrig som en varg gjorde jag en macka med ost och skinka och slängde mig i soffan med Spiken i knät. Tog en tugga men fastnade sen med blicken på "Sveriges mästerkock" , när jag i reklamen sedan ska fortsätta med min smörgås saknas något - hade inte jag pålägg på? Dubbla tillochmed? Slänger ett ögonkast åt vänster där spiken sitter med ryggen mot mig, vänta ser han inte lite väl nöjd ut i sitt sätt att sitta där? jag granskar honom noga och hinner precis se den sista delen av min skinkbit slinka ner i hans söta mun. Jo men absolut Spiken, ta för dig för all del.
Bild från igår när vi väntade hem födelsedagsbarnet


Amanda Fondell ?

ingen rubrik

Vi har slutspurten på vår B-uppsats nu. Kom på att jag ju redan skrivit en B-uppsats i Umeå. Hade jag kunnat tillgodoräknat det? antagligen. Gjorde jag det? Nepp. Vi ska bli klara idag så det är inte hemgång på länge så att säga..

Ingen vanlig dag

Igår var det ingen vanlig dag för det var Freddans födelsedag!

Härligt

Nu är det bokat, i Juni åker jag, mamma, pappa , Malla och Freddan till Skiathos,Grekland för att fira mammas 50årsdag :) Mamma Miaön- here we come !

2012

Det känns som att det är idag 2012 kickar igång på riktigt. Dagarna hittills har mer varit mellandagslugna och sköna men idag är det ny vecka och jag har redan hunnit haft möte med min projektgrupp på Bibblan. Nu är jag hemma för lite lunch innan jag beger mig till Stångå Hotell för en kväll där. Med ett nytt år följer ofta nyårslöften och så även i år. Jag och Freddan har bestämt oss för att vi ska gå entimmesprommisar minst två gånger i veckan och att 10 av 14 mål mat måste vara hemmalagade/ vecka.  För vissa kanske det inte låter som några svårigheter men vi har varit väldigt duktiga på att äta ute det senaste året och antal hemlagade luncher kan nog räknas på en hand. Därför kan jag stolt berätta att vi klarade första veckan galant och ladddar nu för nästa!
Bjuder på en Blondinbella-pose dagen till ära.

Massa bus!

Igår var vi barnvakt åt Otto och Alice. Vi bestämde oss för att åka till Busfabriken och oj vad busigt det var där! Riktigt rolig idé, kul att se alla överlyckliga små barn springa omkring! Och jag var inte direkt olycklig heller, det fanns rutschkanor som till och med kittlade i magen på mig, och man fick göra sin alldeles egna mjukglass- a dream came true ;)  Bra dag helt enkelt!
Lite ljuv musik innan busfabriken

Gott nytt år!

Supertrevlig kväll i Ekängen igår med underbar trerätters och massa vin.