Bad

Idag fick jag äntligen bada badkar för första gången sedan förlossningen, så skönt! Som grädde på moset fick jag dela badkaret med en nöjd Hugo och det kan ha varit det mysigaste jag gjort på länge! 



6 veckor

Idag blir Hugo sex veckor! Han tycker fortfarande inte om att ligga själv någonstans så dagarna spenderas ofta i soffan med Hugo placerad på mitt bröst. Emellanåt går vi promenader eftersom det är helt okej att ligga själv i vagnen ( dock inte inomhus!!) 

Vi tror också att leendet är på gång! 


Mina älsklingar



Snö




Lycka

Idag känner jag mig sådär extra lycklig! Orsaker:

- har världens gulligaste bebis som inatt sov själv mellan  02-11( med två amningar såklart)
- har världens finaste pojkvän
- har världens mysigaste hus som blir mer och mer färdigt och som har alla bekvämligheter man kan önska sig
- kom precis in från en timmes skön promenad och känner att kroppen är piggare än den varit på minst ett halvår 
- har bokat in en Torsångsresa om några veckor 
- har världens duktigaste katt som låter bli både nya soffor och mattor trots att han får för lite uppmärksamhet






En månad

I







Idag är det fyra veckor sedan Hugo kom till världen. Ibland känns det som att det var igår men oftast som att han alltid har funnits på något konstigt sätt. 
Vi har hunnit med skriknätter, öron-lunginflammation och många sjukhusbesök pga att Hugo var gul i början men nu känns det som att vi är på banan igen. Sömnen är det dåligt med men vad gör det om hundra år när man har en mysig bebis att gosa med hela nätterna 

2014

Förra året på tolvslaget stod vi under fyrverkerierna på Tyllahagen och lovade, eller kanske mer önskade, vad som skulle hända 2013. Köpa ny bil, flytta till hus och åka på en utlandsresa. Jag kan tycka att vi uppnådde det med råge. Utlandsresan är i och för sig definierbar med tanke på att vi valde att semestra i Sverige/Danmark eftersom vi ville spara lite pengar. ( så här i efterhand hade nog en vecka i Grekland blivit billigare..) Huset och bilen däremot är ju införskaffade, och Gud vad jag älskar att bo i hus! 

I år tog jag examen från universitetet, vilket även det var lite av en milstolpe. Tre år utan en enda omtenta. Nu känner jag mig extremt färdig med att plugga och ser fram emot att få mitt första "riktiga" jobb 2015.

Det som ändå har slagit högst i år tror jag ni kan räkna ut. En händelse som inte går att ge ett nyårslöfte om, utan något som man bara kan önska och hoppas på få vara med om någon gång i livet. Jag pratar självklart om att vara gravid med och slutligen få träffa Hugo! <3 Från att vi i april fick reda på att han bodde i min mage har varje dag präglats av tankar på honom, och att efter förlossningen ( som bara det var en upplevelse i sig) äntligen få träffa honom som vi längtat så mycket efter är det bästa jag någonsin varit med om.





Inför 2014 finns inga direkta löften, mer än att få klart huset som vi vill ha det och vara mammaledig.

Gott nytt år!