Severe sunburn

Personalfesten igår var trevlig. Grillat,öl, solig kväll och lite singstar på det!


Nu till dagens fundering, vad har hänt med mig? Förut älskade jag att sola. Att steka hela dagarna, vända mig varje halvtimme, lyssna på lite musik och så vidare fann jag ytterst underhållande. I år vet jag inte vad som har hänt. Jag tröttnar efter fem minuter hur bra musik jag än har. I dag hade jag alla förutsättningar för att kunna pressa en hel dag; inget jobb och inte ett moln på hela dagen. Jag tänkte att det var på tiden att tvinga mig själv att ligga still ett tag i solen för att fixa en bra bränna tills PoL. Tre timmar tror jag det blev sammanlagt med många pauser. Det ser ut som det räckte bra.


Midsommarafton

Då var årets midsommarafton firat och vi hade faktiskt rätt tur med vädret. Dagen började med att jag gick caddie en runda och det gjorde mig väldigt peppad på en en gång själv kunna gå en runda även om jag förstår attd det är en liten bit kvar. Efter det åkte vi till landet för sillunch och nubbe(ar). Kvällen bjöd på sol, grillat och kubb och natten avslutades med en mysig promenad runt sjön.
Gårdagen bjöd förutom glass i Bergs slussar och en kvällspromenad enbart på sömn eftersom vi var lite trötta efter midsommar, men det ä väl så det ska vara. :)
All denna sömn igår resulterar i att jag nu  klcokan 05.24 är klarvaken och inte kan somna om. Ikväll är det personalfest som gäller och efter det är det dags att börja tagga PoL 2011 !!

SEMESTER

!!

Varje dag får hon arbeta , hon får jobba hon får streta

(bakom ryggen ser ni vad som gäller nu, just det ; sängen!

Fredagsmys

Igår var jag ledig hela kvällen och idag börjar jag 15 så vad passade bättre än lite fredagsmys? Tyvärr hade alla jag känner flytt Linköping över helgen, alla utom en : Spiken. Så så fick det bli, jag och Spicke hade fredagsmys. Grejen med fredagsmys är ju att man ska äta massa godsaker och titta på film. Den enda godsaken jag visste att både jag och Spiken tycker om är räkor så det fick det bli. Tyvärr så är det lite svårt att "mysäta" med en katt, han äter alltid som att han inte har fått mat på tio dagar och som att han tror att han aldrig ska få mat igen, så efter 40 sekunder var alla hans räkor slut och han började råstirra på min räksmörgås. Detta gjorde ju att jag fick äta upp mitt ganska snabbt eftersom Spiken som verkade ha käkat blängsylta inte släppte mig ur blicken tills alla mina räkor var utom sikte ( i min mage), vilket kan vara lite smått stressande. Så på sådär 10 minuter var vårt Fredagsmys över. Vi flyttade oss i stället till sängen och jag plöjde tio avsnitt skilda världar och lite web-tv innan jag somnade vid halv elva . Nu har jag precis vaknar sisådär tolv timmar senare och skulle lätt kunna sova mer... Semester någon?

Rapport från verkligheten

Alltså det här med jobb. Det är svårt att lägga fram det här på rätt sätt.. Jag tycker om att jobba; att tjäna pengar och känna att jag gör rätt för mig. Plus det så jobbar jag med något jag tycker är kul och jag är väldigt glad för mitt jobb. MEN. Jag har nu kommit till insikt ( det tog 23 år) att det är ju helt otroligt mycket tid man lägger ut på att vara just på jobbet !!  Det är deprimerande. Tillexempel, ett par som är tillsammans är ju det allra troligast för att de vill vara med varandra så mycket som möjligt. Om båda jobbar så blir det en omöjlighet. Man träffar sina arbetskamrater och kunder mycket mer än man träffar den man allra helst vill vara med. Det är ju bara helt fel fel fel! Tyvärr så finns det ingen lösning heller eftersom ett jobb är nödvändigt för att kunna överleva. Jäkla skit.
Eller jo , en lösning finns det förresten och den stavas s e m e s t e r. Och det längtar jag så otroligt mycket efter nu! 12 dagar kvar.

.


gråa dagar skyndar aldrig på

Idag är jag ledig och det är ju riktigt skönt att få sova hur länge man vill på morgonen.  Men nu när jag är utvilad är det inte lika skoj längre eftersom alla jag vill spendera dagen med antingen jobbar eller är i Dalarna, typiskt. Tänkte att jag ju iallafall kunde passa på att sola lite när jag är ledig, men det är svårt att sola utan sol så att säga.
Jaja, ingen idé att deppa ihop för det nu börjar jag istället tagga för Peace and Love och semester med min Finis!

Bildregn från Johannas examen

Finbesök igen

Inför Johannas stundande examen i morron börjar en del av TTS att sälla sig till Linkan. Idag var det Julia som kom, superkul eftersom jag inte har sett henne på ett halvår !
Såklart var vi tvugna att shoppa lite. Eftersom mina skitskor från Indiska gick sönder för tredje gången var jag tvungen att köpa nya skor. Stackars mig. En klänning fick hänka med hem också .
Nu ska jag möta upp tjejerna för lite mat på stan och ikväll glider även Lisa in i Linkan, I like !

Gissa vem jag hade på finbesök igår ?

A trip to Söderköping

Glassätning på Smultronstället och mys efter bergsklättring upp till utkikstornet

Se där ja

Moa kom förbi min nya lägga och vi invigde den med att göra smoothies och äta ost&brie -mums! Efter det ville jag inviga min nya cykel som mamma och pappa hade fixat. Vi bestämde oss för att cykla mot Tinnerbäcken och vad hittade vi väl på vägen dit? Jo, min gamla cykel. Från noll till två cyklar på två dagar , det är bra jobbat!
Våran cykeltur blev väldigt mysig - kul att kunna turista i sin egen stad ;)

Och vips så var det söndag

Till att börja med, alltså vet ni hur jäkla mycket jag har längtat till just det här ögonblicket idag? Ögonblicket då jag slänger av mig hotellkläderna och kastar mig i sängen - underbart! ( Kanin Malin hälsar förresten)
Nu till orsaken. Jag har jobbat fyra dagar i rad och för mig som inte behövt passa en tid på cirkus fem veckor är det påfrestande! I morse var jag så trött att jag nära på började gråta när klockan ringde, men det var bara att vackert gå upp och möta frukostruschen som idag var stressig 2011.
Men det är skönt att jobba också , och dessa fyra dagar har även bjudit på fin besök av världens bästa mamma och pappa ! Vi har flyttat över mina saker till Vasastan, men också hunnit med lite mys på stan och Aioli med Freddan.