Fin kväll

Kategori:

Hallelujah moment

Jag säger som Madicken (eller var det kanske Lisabeth) "I dag känner jag livet i mig!"

Kategori:

Kickar igång veckan

Kategori:

Håll ut

Jag måste säga att februari inte är min favoritmånad. Tvärtom. Det känns som att det har varit vinter, kallt, halt,slaskigt och framför allt GRÅTT i evigheter nu. Jag är inte säker på att jag klarar många veckor till utan sol. Och jag vet att våren snart står vid dörren men det är ju just då det blir extra jobbigt att vänta. Som när man är jättehungrig på restaurang och har beställt mat, aldrig är man väl så hungrig som då även fast man vet att det aldrig har varit närmare till mat. Sidospår. Hursomhelst snart får vi förhoppningsvis känna solstrålar på näsan och som tinar upp hela själen. Jag älskar den känslan, när man kommer på att det ju faktiskt kan vara varmt även utanför dörren, för av någon konstig anledning glöms det bort bland mössor, trötthet och torra händer. Och när det händer mina vänner, då ska jag njuta
 
Inspirationsbilder från våren 2012. 
 

Header

Vad säger ni om min nya header? Gillar ni den? 

Uppsala

Olsson har fyllt 25 vilket självklart firades med ett besök i Uppsala!

Kategori:

Alla hjärtans

Kom hem till det här efter skolan. Kärlek!

Kategori:

Träning

Egentligen tänkte jag inte skriva det här på bloggen eftersom det finns minst tre dokumenterade liknande fall som misslyckats fatalt. Men here it comes; jag har köpt ett nytt träningskort. IGEN. Den här gången tänker jag dock att alla gånger jag tränar är ett plus istället för att gå ut för hårt i början och sedan tröttna efter två veckor. Ikväll tänkte jag i alla fall träna och var riktigt pepp! Eftersom det kräksnöade tog jag bilen, och tror ni jag fick en parkering innan passet började? Näpp. Cirkulerade runt på parkeringen i tio minuter innan jag gav upp. Därför fick jag istället röja lite i vardagsrummet hemma så jag fick något som liknade en Friskis-hall. På med bra musik och improvisera i 40 minuter. Tror det funkade för jag har redan träningsvärk så här en halvtimme efteråt.
 

Mot ljusare tider

I dag skickade jag in min C-uppsats, och den känslan alltså. Mmmmm. Dock har jag opponeringen kvar så jag ska inte ropa hej riktigt än, men jag känner segerns sötma om man säger så. Detta firade jag med att se en hel säsong av en kanonbra serie som jag hittat, "Girls" heter den.
 

Barn av idag

I helgen har vi haft övernattningsbesök av Alice och Otto. Vi lekte "snottra" , ni vet när en i leken ska tänka på en person och de andra ska ställa frågor för att komma fram till vem den personen är.
Otto: okej, nu tänker jag på en!
Jag: är det en kille?
Otto: nej
Alice: är det en tjej?
Otto: nej, det är en hen!
?!?!?!