Projekt : Balkong

Före



Efter








Äntligen

I kväll kommer Freddan hem! ♥

Torsångsrapport

Jag har haft  några underbara dagar i Torsång, men som vanligt gick det alldeles för snabbt. Nu är jag absolut slut men nöjd!
Spiken var ju med och han skötte sig exemplariskt !


Malin var hundvakt åt Embla och Mischa !

jag tvättade bil

Självklart blev det en Chevresallad på Café Peace & Love


Förutom det åt familjen Persson sushi för första gången vilket var en fröjd för ögat , och jag hann också med att ha ett släktkalas eftersom 5 april närmar sig med stormsteg!

Roadtrip

Jobbhelgen är över och nu packar jag för fullt! I morgon ska nämligen jag och Spiken på roadtrip till Torsång, där ska vi stanna tills helgen och bara mysa med familjen!  För några timmar sedan tog jag fram och gjorde i ordning transportburen och där i har Spiken suttit sedan dess, han är med andra ord redo!

Vilket väder

Att vakna till strålande sol denna lediga löningsdag, det är svårslaget!

Kom hem nu


Sunshine

I natt somnade jag runt halv två, eftersom Freddan är i Turkiet i två veckor lider jag av konstanta sömnproblem. Runt sex blev jag väckt av en Spiken-attack, stackarn (!?) var ju hungrig..  Eftersom jag hade seminarium kl 8-10 fanns det inget större utrymme till att försöka sova ikapp. Efter skolan var jag galet trött men istället för att åka hem och sova vidare bestämde jag mig för att gå ut i solen med Johanna. Det är riktigt varmt och skönt ute nu, och vilken energi man får då! Sushi på det och nu har jag landat i soffan och funderar på hur jag ska spendera kvällen. Jag håller på med ett litet projekt som jag tyvärr inte kan berätta om eftersom det är en hemlis för ovannämnda man, men snart får ni se!

Lycka ♥

Jag har världens bästa kompisar, och jag har haft en underbar helg med några av dem. Jag skypade nyss med världens bästa pojkvän. Nästa vecka åker jag till Torsång och träffar världens bästa familj. Världens bästa katt kröp precis upp bredvid mig i sängen. Jag är lycklig.




STHLM

Kanonhelg med tjejerna! Bäst: Kvällen  på Zink. Sämst : noll inköp på shoppingrundan.

Dum och dummare

I gårkväll tog jag och Freddan oss en liten promenad runt ån. Det har ju inte blivit så ofta som vi en gång kom överrens om, men igår blev det sju kilometer - riktigt skönt! Två konversationer som utspelade sig:
Jag berättade att Carro hade bokat bord på en restaurang på Stureplan
F: Det finns ju både Sturecompaniet och Sturehof. Sturehof är ju ett uteställe
T:( som tack vare det fina vädret helt snöat in på uteserveringar kopplar lite fel) Men man kan ju vara inne där också!!

Jag stannar för att studera stjärnhimlen
T: Du kolla! Jag tror det där kan vara Venus eller Jupiter, jag läste i Corren att de tydligen är mycket närmre jorden nu än vad de brukar.
F: Neeej! Det där är ju Davidsstjärnan, himlens starkast lysande stjärna.
Snillet 1 och Snillet 2

Resa

Det är mycket fokus på resor just nu. Dels i min utbildning såklart, men även många rut om kring som är eller ska utomlands. Det får ju även mig att bli lite sugen så att säga, och när jag hittade dessa bilder igår fick jag ett enormt behov av att resa iväg och se massa fina ställen.



Så här ska flygplanen se ut om 40 år!


Bora Bora



China

Chamonix, Frankrike

Island

Prediksstolen, Norge

Riomaggiore, Italien
Jordanien

Libanon

Toscana, Italien

Thailand

Kanada

Härligt eller vad säger ni!?
Men jag ska inte klaga, reser till Stockholm med Johanna i morgon för att träffa delar av TTS - lovely!

Helgen som gick

I fredags kväll kom Peggen över för fredagsmys, vi lagade quesadillas, lockade håret och snackade skit - perfekt.
Resten av helgen har enbart bestått av jobb och chill.

fredag

Fredag men känns som måndag. Piggar upp den här gråa och galet trötta dagen med ett nytt lack från Mavala

Känslan när man är mellan två kurser

Sådär, då är hemduggan skriven och förhoppningsvis innebär det att entreprenörskursen är klar. Nu kan jag med gott samvete luta mig tillbaka för några avsnitt av Sex and the City!

Hej familjen

Jag saknar er!!

lek

Iag har jag varit barnvakt åt Alice och Otto, det blev en tripp till lekparken i Trädgårdsföreningen!
Supermysigt var det! Jag tog sedan en extralång promenad hem genom mina gamla kvarter, och bara njöt av solen, våren och livet.

Stångån

Söndagen bjöd på en lång och skön promenad runt Stångån med avslutning på Steves!

Vasaloppsfrukost!

Mmm

Freddan var tvungen att jobba längre än han trodde, så jag fick ta en promenad med musik som sällskap istället.
Nu: Skagenrörabaguette till lunch och SATC på macen - lövly.

Städa

Oftast gillar jag inte att städa så där hemskt mycket. Men ibland kommer städgalningen i mig fram och då finns det ingen hejd! En enkel oskyldig dammsugning slutade med att jag köpte nya blommor och putsade köksluckorna, bra där! Nu blir det snart lunch och promenad i det fina vädret med Finy och ikväll middag hos Sjöbergs.

Perfekt

Jag och Petra fick oss en kanonmysig fikastund ute i solen. Dessvärre lyckades jag beställa den äckligaste Mocha Frappen i världshistorien, men vädret och sällskapet kompenserade upp det!
Det gick faktiskt oväntat bra för mig i golfhallen! Träffade alla bollar utom en, bra början bra början. Nu står det inte på förns det är långt kvar.

TGIF

Fika med Peggen, gymma med Freddan och swinga lite i golfhallen står på dagens schema. Jag är taggad!

Säg omelett

Ett träningspass på gymmet fick kicka igång den här morgonen. Efter det slängde jag ihop en omelett, som jag tyvärr inte tyckte om men åt upp ändå hungrig som jag var. Måste omelett smaka mycket ägg? Usch , jag får rysningar bara av att tänka på den nu.
Det var däremot någon annan som gillade omelett,.. Jag gick för att hämta vatten och då passade han på;
Jag googlade katt + ägg och det verklar tydligen som katter egentligen ska äta ägg i bland, så ingen fara skedd. Dock fick jag ingen träff på katt + västerbottenost, men han överlever nog ;)