Dagens bild

Dagens gilla

Önskelista!

Det är nästan bara en månad kvar till min födelsedag nu och därför börjar ju min önskelista efterfrågas- håll till godo!
Lexington örngott


Kakfat Lagerhaus

Armband H&M

Påslakanset H&M Home

Ljus H&M Home

Skål "Jelly Bean" ( Finns på Åhlens)



Silverklocka , något i den här stilen


Doftljus Voluspa

Utöver det önskar jag mig också ;
- Pengar
- Peace and Love biljett
- Vår/Sommarkläder
- våriga scarfs


Puss och tack på förhand!
:)

duggaplugg

Jag dugga-pluggar. Har väl sisådär 9 kapitel kvar.. ser nu att jag matchar boken med chillkläder från H&M- snyggt!

Det går åt rätt håll

Trots att jag känner att jag har en förkylning på G så har jag idag känt mig piggare än på länge! Tacka solen för det!

VÅR

Bildregn från vår walk in the park tidigare idag. Längst ner ser ni mina nya skor, förresten är inte en lagomtjock katt i koppel vårens hetaste accesoar?

Maria

Klockren namnsdagspresent!

Andas ut

Efter en vecka med mycket i skolan och jobb var det idag skönt att ta sovmorgon och inte göra något speciellt. Dagens höjdpunkt nummer 1 var när posten kom och jag fick två(!) paket. Det ena var en tavla jag beställde för ett tag sedan från Djurmo tro det eller ej, så här ser den ut och jag är mycket nöjd;
Det andra paketet var från min söta familj, eftersom jag inte får öppna förns i morgon gissar jag på att det är en namnsdagspresent :)
Spännande!!


Dagens höjdpunkt nummer 2 var när jag nyss såg att de säljer "Smash" på Hemköp City!! Som de flesta av er kanske vet så är det absolut godaste jag vet i "snacks-väg" chips och choklad. I samma tugga. Jag har länge undrat varför det aldrig uppfinns chokladdoppade chips, men det här är så nära man kommer! MUMS!

Intensiv dag

Jobbat
Gymmat
Tvättar
Katt-spa för Spike ( klippt klorna och borstat honom lääänge. )
Kontoret, Wallander
Sova säng!

Lördag

Även denna dag började med skön sovmorgon, något jag verkligen uppskattar! Senare blev det lunch med Johanna, Moa och familjen Ericson i Gamla Linköping eftersom Mosi åker till tanzania i två månader på måndag!!
gammal bild. Trönö -07.

Igår förresten köpte jag nya skor. Som ni vet tycker jag ju mycket om att shoppa, men just skor och jeans hatar jag i princip att köpa eftersom de aldrig sitter bra på mig hur snygga de än må vara .. Men nu har mina favoritskor gått sönder så jag var helt enkelt tvungen. Freddan var med som coach "När vi kommer hem måste du slänga dina gamla skor så du gör bäst i att hitta ett par nya dag". Så sant som det var sagt. Tillslut hittade jag ett par som satt okej och som får duga tills våren kommer och man kan frossa i ballerinor. typ.

Perfekt fredag

Det gick bra för laget Persson-Sjöberg igår, vi var riktigt heta på bowlingbanan! Idag har vi tagit sovmorgon och varit i simhallen och bubblat/bastat och bara myst! Ikväll blir det bio :)

Vårens första dag

Vilken peppande dag! Solen har värmt och piggat upp hela dagen och jag har riktiga vårkänslor. I skolan blev vi klara med och lämnade in grupparbetet redan idag så nu ta jag helg. Jag och Freddis har nyss varit och tränat, och nu ska jag vila lite middag med Spiken innan det i kväll blir Aioli och bowling med Freddan, hans kompis Micke och Mickes tjej. Perfekt!

Multitasking

Tycker ni jag ser trött ut? Skolan 9-14. Jobb 14,30-22. That´s the reason. Men trots det sitter jag här och multitaskar; ett öga på receptionen, ett öga på Sveriges Mästerkock och det tredje ögat på förstudien som jag sitter och korr-läser. Superkvinnan är mitt andranamn.

Memories

Hittade min gamla bilddagbok igår ..

Piggelin

Vaknade med solen i ögonen i morse och bestämde mig för en uppiggande morgonpromenad!

sommarvibbar

Solen idag gav mig mersmak, ge mig sommar och fina klänningar nu!

Ute

Vilken skön förmiddag! Vi åkte ut till landet med Sjöbergs och njöt av sol på näsan och grillad korv. Energin är nu påfylld igen!

Ledig helg!

Både jag och Freddis är lediga den här helgen och det är ju bara för underbart! Började helgen igår med fruktsallad (underskattat fredagsgodis!) och två filmer. I dag har vi varit nere på stan och bland annat ätit lunch på O´learys, jag åt perfekt lagomstekt ryggbiff med majskolv, colslaw och bea - Ni förstår att jag var in heaven! Nu har vi vilat lite och spelat tv-spel a la 90-talet. Ikväll blir det Mellon med familjen Sjöberg. Perfekt dag helt enkelt!

Alla Hjärtans Dag

Kärlek!

Valentine

tips från gårdagens filmmys

SUNday

Det är perfekt vintervänder ute, sol och runt noll grader. Eftersom det är min jobbhelg är det tyvärr ingenting jag kan ta del av. Jag har ändå fått lite solsken genom att vi äntligen blev godkända på den jäkla B-uppsatsen. Andas ut. Snart när jag slutar väntar en sen lunch med finy - mer solsken!

godnatt

cravings

Ibland får jag "akut-sugen-attacker" och bara måste ha en speciell sak att äta/dricka just på en gång. Nu skulle jag kunna döda för en Mocha frappucino från Starbucks som jag lyckades överkonssumera på bra två veckor i USA. Ge mig! Homedelivery någon?

Entreprenörskap

jag och Freddis är på bibblan och jobbar/pluggar. Kom på att jag ska skriva 3-5 sidor om "vad är entreprenörskap" tills på måndag. Med andra ord dags att ordbajsa.
Jag gillar verkligen min nya sjal från Twist&Tango, och det bästa av allt den är vändbar med annat mönster på andra sidan - med andra ord 2 in 1.

CHOKLAD

Hur trött jag än är på morgonen när jag går upp så piggar alltid mitt nya body butter från Body Shop upp- Chocomania. Tänk att smörja in sig i choklad, a dream come true. Löp och köp!

På tal om inredning

Här är några andra godbitar jag gärna skulle lägga vantarna på

Feels like home

En viktig del i att trotsa den gråa vardagen och kunna njuta tycker jag är att trivas i sitt hem. Att ha små fina saker, ljus och bilder runt om sig kan verkligen ändra ett dåligt humör!
Egentligen är ju materiella ting inte det viktigaste, det allra bästa med mitt hem är att jag delar det med världens finaste killar
Nu har jag precis sjunkit ner i soffan med lite kvällsfika, plussa på Melissa Horn på spotify och en färsk Sofies Mode så har du receptet på en lyckad alldeles vanlig tisdagskväll.

tts