Pepp

Efter några bitar Sushi och en fejk- Starbucks är jag nu på bättre humör! Det gäller ju att göra det bästa av situationen = hålla sig inne och mysa. Jag upptäckte att det finns massa filmer på Youtube, alltså hela långfilmer så just nu ligger jag och Spikensiken och tittar på S.O.S sällskapsresan. Har förresten sommarshoppat lite idag ; en regnjacka ! 
 

Jävla skitväder

 
Regn. Regn. Regn. Regn. Jag blir galen på det här dåliga vädret ! 
 
 
Det var bättre i Grekland .. 

Midsommarnattsdröm

I fredags åkte vi ut till landet vid 12 och började med champagne och sillunch i den stekande solen! Efter ett antal snapsar och snapsvisor blev det några vändor kubb och även fast vi körde med "Therese-reglerna" vann killarna varje gång..! Efter det tog vi alla en mysig promenad runt sjön och jag passade på att plocka mina blommor som jag sedan skulle sova på. Detta ska ju egentligen göras under tystnad, men det är  inte lätt efter snapsarna och med trevligt sällskap .. Kvällen avslutades med en utsökt grillmiddag !
 

Personalfest på Stångs Magasin

God mat och fint väder !
 
 
 

Blandad information

I dag åt jag min favoriträtt alla kategorier till lunch ! 
 
Till vänster ser ni mina nyplanterade blommor. När vi var i Grekland var jag rädd att mina blommor skulle torka ut, så var inte fallet däremot hade de regnat sönder.. 
Spiken var med mig såklart.
Han laddar batterierna för midsommar förövrigt !
Nu ska jag på personalfest med överraskningsaktivitet och trerätters på Stångs Magasin, najs! 
 

Sommarlov

Igår tog jag och Moa bussen hem till Petra för myslunch. Färskpotatis och sill med svenska jordgubbar till efterrätt!

kärt återseende

Skiathos ♥

Jag har haft en helt underbar vecka med mina favoriter på Skiathos. Otroligt fin ö, kanonväder hela veckan och massa god mat ! kan inte bli bättre!


utanför mitt fönster

Jag blir ju lite nostalgisk!

Skönt

I morgon den här tiden befinner vi oss här. Just saying


Början på sommarlovet

I går firade vi sommarlovet men framför allt att Moa tog sin examen!!
I morse blev det frukost på balkongen




SOMMARLOV

Inte långt kvar

Idag har vi presentation av vårt projekt och i morgon opponering- sen är det "sommarlov"! Jippi. Synd bara att det känns som sportlov ute;
Bild från Petras match igår, LFC vann!

blev visst en liten somvorgon

Klockan är 13,15. Godmorgon!

Ledig

I dag är jag vad man kan kalla helt ledig! Inget plugg, inget jobb - inte ens en disk att ta hand om här hemma. Aaah. Om några timmar ska jag hämta Alice och Otto på dagis, leka lite och sen väntar after work på stan med några favoriter!