Ute i solen

Igår förmiddag var vi och kikade på "kosläpp" i Tinnerö Eklandskap. Fint väder, glada kor och massa mys!
Idag har vi också hunnit med att vara ute i det underbara vädret, förmiddagen har spenderats på Linköpings golfklubb och kvällen kommer spenderas i Ekängen - lovely !

Vågar vi säga att det är vår ?

Vaniljkesella och varma hallon i solen på balkongen, bra sommartecken!

Dåtiden hälsar på

Hittade nyss en gammal skiva som hade texten "26 April 2006/2007". Tänkte att den gjort ett bra jobb som inte försvunnit under sisådär fem flyttar och slängde i den i datorn. Och WOW! Vips förflyttades jag tillbaks några år till en tid när jag såg ut ungefär såhär;
Det bästa av allt är att vissa låtar är gamla favoriter jag glömt bort, men här får ni hela spelningslistan bara för att jag blev så nostalgisk.
1. Pauline - Be what you can be
2. Tiger Lou - You can´t say no to me
3. Joshua Radin- Closer
2. Goo Goo Dolls- Iris
5. Lars Winnerbäck - Prinsessor
6.Patrik Isaksson - Innan klockan slår
7. Tracy Chaoman - Baby can I hold you tonight
8. Snook - Mr Cool
9.Rootvälta - Kommer du så kommer jag
10.Byz- Det ska han ge fan i
11. Sister Hazel - Champagne High
12. The pointer sisters - Jump (for my love)

Lördag

Jag har i princip varit ledig från skolan sen i tisdags. Vädret har varit så tråkigt och alla andra har jobbat mestadels så jag har mest chillat och laddat batterierna till nästa kurs. Not. Men ändå. I går mötte jag upp Johanna, Petra och Anna på Storan för lite AW, väldigt trevligt! Senare på kvällen gick jag och Freddan på bio; American Pie Reunion, väldigt rolig faktiskt!

hjälp mig

är det här någonting att slå till på ?

life

Rensar minneskortet

Beach 2012 var det

Solen skymtade fram en snabbis i kväll så vi skyndade oss ut på balkongen !

Lördag

Vaknade i morse och kände mig piggare. Efter en hel veckas vilande kände jag mig pepp på vad som helst så nu har jag diskat, städat, hängt in tvätten och storhandlat för hela veckan. Tyvärr känner jag nu återfallet komma krypandes passande tills jag precis fått ner en till säsong av SATC, det är bara att hoppa ner i sängen igen med Spikensiken.
Skulle ni våga lägga er i samma säng som den här ... zombien ?

Fredag 13

Efter en halv säsong SATC är jag nu på bättre humör igen. I stället för att ligga i sängen och tycka synd om mig sjäv (leder ingenstans eftersom Freddan är borta i helgen) försöker jag nu i stället boosta igång kroppen igen. Kom på att det bara är två månader kvar till Greklandsresan så det är kanske idé att börja tänka på beach 2012? Just nu sitter jag med grönsaksstavar, hemmagjord tzatziki och hemmagjord smoothie. Det smakar galet bra, bättre än godis. På riktigt. Kom ihåg det nu Therese Persson när godissuget sätter in, troligtvis om en vecka vid den här tiden. Kör också ansiktsmask,  LUSH "Mask of Magnaminty", det känns verkligen som man drar av ett smutsigt lager av ansiktet när man tvättar bort den - superbra!

jävla skitregn

Proppade i mig panodil och cyklade ner på stan en sväng för att införskaffa både nödvändiga och onödiga ting. Så här i efterhand visade sig de nödvändiga vara mat och medicin och det onödiga en ännu värre förkylning för det började ju så klart att regna. Papperskassar är inte kanon i regn, just saying. Vart är min lyxbil och min jacuzzi jag skulle ha när jag blev stor ? Just woundering.



En annan grej som inte heller är kanon är att inviga sina vita skor i regn.



skor

Här om dagen var gav jag mig ut på jakt efter nya vårskor. Jag var mest sugen på ballerinas men eftersom det regnade/snöade ute tappade jag lusten lite för det och kom i stället hem med ett par fräscha vita Converse. Dock återstår ju ballerinaproblemet och nu har jag hittat bästa sidan ever för att lösa detta. http://www.ballerinacloset.com
Nu är bara frågan, vilka väljer jag?!
alla kostar 499-549 kr. Vilka är mest användbara?

.

Suuuk

Jag är förkyld som bara den och helt slut. Men det är väl inget som mitt projektarbete bryr sig om, det ska lämnas in på torsdag oavsett.
Ni ser hur synd det är om mig va?

påsk

Den här helgen har varit den bästa på länge! Det började i torsdags; min födelsedag. Efter att ha låtsatssovit ett tag kom mina finisar in och väckte mig med frukost på sängen och presenter ; Peace and lovebiljett och parfymen jag hade önskat mig ♥ Det blev sen en sväng ner på stan i solen för lunch på Caffe Crepes och glass på Bosses, supergott!! Resten av dagen gick åt till att fixa inför Perssons-besöket senare på kvällen. De dök upp med massa fina presenter och jag lyckades med både förrätten, varmrätten och tårtan - i bland händer det! Kanonmysigt att ha familjen på besök ♥
I fredagsmorse åt vi frukost på Stångå eftersom mamma och pappa bodde där. En sväng på Ikea och Ikano hann vi också med i kräksnön.. På källen bjöds det på påskmiddag hos Sjöbergs, supertrevlig kväll!
Resten av helgen kan sammanfattas med jobb, chill och godisätning precis som det ska vara på påsken!

23

Tänkte att ni kanske vill se hur jag ser ut sista dagen som 23åring?