Fredag! (igen redan)

Vin, ost och kex. Fredagsmys när det är som allra bäst!

Kategori:

Let it snow!

Just som jag höll på att klappa ihop i den mörka, gråa vardagen kom idag snön! Har spelat julmusik hela dagen och njutit att att halka runt i slasken!

Kategori:

Plugg, podcast och glögg

Kategori:

Helgen som gick

Har precis njutit av min första hellediga helg på fem veckor! I lördags trängdes vi på Trädgårdsföreningens julmarknad och fikade på stan. På kvällen kom Moa och Pata över för take away-middag, årets första glögg och Rappakalja. Riktigt mysigt! 
 
I går hade jag världens slappaste dag och vi gick endast ut en sväng för lunch och Moas innebandymatch! 

Fredagsmys

Hej från soffan!

Kategori:

Back in buisness

Hade gärna stannat i Götet länge länge och bara ägna mig åt resaturangbesök och relaxande. Men tyvärr funkar det ju inte riktgit så, därför är jag nu tillbaka i vardagen det vill säga på stadsbibblan... I går hade jag dock sällskap av Moa så det blev en kombinerad fika/plugg-eftermiddag, roligt! 
 
 
I dag har jag sällskap av Freddan så jag ska väl egentligen inte klaga! 

Göteborg

VI hann med mycket på två dagar i Götet! Universeum. Shopping på Avenyn. Lunch på Hard Rock Cafe. Nordstan. Rooftop pool ( riktig höjdare!). 2-årsmiddag på mysigaste restaurangen El Corazon. Sovmorgon. Hotellfrukost. Spa och Relax på Skönhetsfabriken. Haga. Italiensk lunch. Fika. Mys. 
 
 

Vinterljus

Ikväll gick vi en mysig promenad runt ån och tittade på "vinterljus". Nu är det dags att packa för Göteborg och två-års firande i morgon!

Kategori:

Bra slut

SJ shapade upp och fixade fram ett nytt tåg och jag kom hem till nystädat, tända ljus och trerätters ! Slutet gott allting gott.

Kategori:

Kom ihåg

Åk aldrig tåg en längre sträcka, exempelvis Borlänge-Linköping en fredagseftermiddag.. Folk överallt. Väskor överallt. Har suttit som en ostkrok hela vägen så nu är mina ben döda. Fick just reda på att mitt anslutande tåg är minst 70 minuter försenat. Livin' the dream!

Kategori:

Promenix

Jag har äntligen äntligen fått min älskade iPhone 5 och kan nu därför börja leva normalt igen. Däremot blir jag så bekväm att jag inte orkar använda datorn särskilt ofta och därför blir det bara korta inlägg här. Men det är bättre än inget va?

I morse var jag och Malla på en solig promenad!

Kategori:

Morgonträning + lunch

Kategori:

Destination Torsång

Kategori:

eftermiddagsmys