Have you ever tried sleeping with a broken heart ?

You can try sleeping in my bed

klackarna i taket

Mojitos, Therese, Jennifer,ABBA och snart dans på Krogen Krogen - vad kan gå fel ?

torsdag

Hörrni jag lever , men har ingen blogginspiration.

Idag har jag ;


-Ätit våfflor, mums !
-Bokat biljetter till Dalarna i påsk
-Köpt en ny klänning :)


H&Ms nya Garden Collection är helt underbart söt och somrig . Jag lyckades få denna klänning ovanför idag, den sista i min storlek - i like ! Kommer passa bra på Mallas student :) Skynda er ni med att få något från kollektionen !

lördag

Ta mig till kärlek ta mig till dans  ge mig något som tar mig någonstans



Har en allmänt skön kväll

carpe diem

Hummer och så ska det låta ikväll
imorgon; omtenta

det finns inget finare än kärleken

Jag har precis sett Mamma Mia för jag vet inte vilken gång i ordningen, men det är ett sådan lyckorus varje gång jag ser den!  Jag blir så sugen på ett hotell och på att åka utomlands, samtidigt som jag blir lite extra kär ;)

I morgon ska jag och my love ha myskväll

världens kap

Idag har jag klippt mig och färgat håret för bara 100 kronor !!
Hur det gick till ?

Jo, jag köpte hårfärg nere på stan, åkte hem, färgade och det visade sig vara en jättebra nyans , tummen upp!
Men jag kände mig inte helt nöjd, håret bara hängde, så jag gjorde det. Jag tog saxen och toppade mig själv och jag gjorde det så snabbt att jag inte skulle hinna bli nervös. Och vet ni ? Det blev faktiskt helt okej! Ingen supermodern frisyr kanske ,men det ser precis ut som när man har toppat sig hos frissan så jag är nöjd! Nu kanske det vill växa snabbare :)

torsdag

Vi ser ljuset i tunneln med grupparbetet nu , och det är så skönt! Föreläsning 13-17 ,men jag funderar starkt på att gå hem och läsa boken istället och tvätta. Jag minns inte senast vi tvättade , när anders skulle åka till Arvidsaur i tisdags var han nära på tvungen att köpa nya rena kläder eftersom verkligen allt är i tvätten, inte okej.

Annars är mitt mål inställt på Dalarna i påsk , can´t wait :)

onsdag

Kom hem från skolan runt 20 igår kväll och var absolut slut. Hann faktiskt inte känna mig så ensam eftersom jag somnade från och till resten av kvällen. I morse var vi på det igen vid halv nio, puh. Men det går framåt med arbetet, huvudsaken det :)

Men nu saknar jag Anders ska erkännas, bara en dag kvar tills han kommer hem :)



Här får ni dagens skratt. Helt gratis .


Det verkar som jag hade kul i lördags

(Mamma och pappa ; jag är inte så där vild egentligen )

Miss lonely

Sitter i skolan idag med och har gjort det sen 08.30. Har middag med mig så kommer nog inte hem i första taget, fast idag är det inte så mycket att komma hem till. Anders har farit till Arvidsjaur med en klasskompis och ska var där tills torsdag. De ska åka skoter och ha kul, det är han värd :)

måndag

Dagens hissa : termometern visade +7c och snön smälte :)
dagens dissa : kuggade omtentan på ledarskapen. Fick tillbaka den idag och kärringarna har ju rättat helt fel ..!

sunday

Har äntligen hittat sladden och blivit kvitt huvudvärken så nu ska ni få veta vad jag har haft för mig i helgen ! 

I fredags vaknade jag  av väckarklockan efter bara tre timmars sömn och begav mig till the school. Vi grupparbetade 8.30-15 , ambitiöst för en fredag tycker jag. Efter det kom jag hem och var sjukt trött! Köpte godis och ställde in mig på en hemmakväll , men efter en powernap och en dusch gick jag ändå på förfest en sväng, men när de andra drog till krogen så gick jag faktiskt hem.

Igår vaknade jag av att solen strålade in igenom fönstret, lovely! Jag hade lite saker to do så jag och Anders gick på en promenad till Strömpilen. Termometern stod på 0 (!),fåglarna kvittrade och solen var varm :)
Väl på Strömmis blev jag inspirerad av mina vårkänslor och slog till på ett par nya solbrills. Vi köpte lite fika på Maxi och stannade på vägen hem och hade "picknick" , supermys!




Vid tretiden åkte jag till Jennifer i full nyårsoutfit, eftersom det var dax för återsparken. Vi skulle tacka av våra faddrar som hade varit så snälla när vi var nykomlingar och temat på festen var alltså nyårsafton.  Vi var en tapper skara från vår faddergrupp som åt middag och förfestade på ekonomstråket, men kul var det !  Vi shotade och shotade och shotade innan vi gick till Epuben och dansade järnet !



Om ni tittar på mig på bilden så förstår ni hur jag har mått hela dagen i dag
Har bara chillat , och dagens plus var  att se Cougar Town

hangover

Jag ska snart uppdatera er om vad jag har gjort ihelgen, jag måste bara samla kraft till att leta efter mobilsladden så ni kan få lite bilder också :)

Lyssna på den här så länge  den är fin , jag saknar dalarna

party ?

Jag vaknade klockan åtta efter att ha sovit middag. Nu ,38 minuter senare, är jag festfixad och ska gå bort och kolla läget på en fest på ålidhem :) ( trettioåtta minuter är btw rekord ) 

tips på kanongod shot


smakar päronsplitt ! 

jag är med och tävlar

Hos http://etthustilloss.blogg.se

kärlek

Jag har haft en helt underbart bra vecka ( ! ) sedan jag bloggade sist.  I Torsdags kom min familj och vi åt hemmagjord pizza som var kanongott , lite prinsesstårta på det och kvällen var fulländad!

I fredags åkte vi runt och kikade i lite på dagen och jag njöt av att  vara med familjen och att få köra lite bil igen.
På kvällen kom Lidells och jag och Anders lagade trerätters till våra päron ( och malla såklart). Kvällen avslutades med en del vin och spel , hur kul som helst :)

På lördagen var det dax att prova på fångarna på fortet ! Perssons vs . Lidells :p 26 celler där man tillsammans skulle klura ut hur man fick en grön lampa att lysa , riktigt riktigt roligt !

I söndags åkte mamma och pappa hem , och jag tyckte precis att de hade kommit , helgen gick fort som det alltid gör när man har roligt . Men Malla stannade kvar , och vi gick på Avatar i 3D med Lidells :) En väldigt bra film, men tyvärr så fungerar ju inte 3D effekterna på mina ögon . .

Resten av veckan har jag och Malla  shoppat, ätit massa goda saker, myst med film, åkt till Holmsund i onödan och nästan förfrysit tårna på kuppen , fikat på waynes, spelat biljard och så vidare :) Kul att ha lillasyster här ett tag , men vid 12 idag lämnade jag henne på bussen så om några timmar (!) är hon nog hemma i tsång.

Själv har jag varit i skolan idag, skolan som jag hela den här veckan har förträngt vilket har varit otroligt skönt. School is a bitch just nu