Semesterdrömmar

I dag har jag fyllt i vilka veckor jag vill vara ledig i sommar vilket får mig osökt att tänka på och längta efter semester! Tio dagars ledighet i streck tillsammans i sommar har jag och Freddan lyckas skrapa ihop, men oj vad mycket vi ska hinna med. Planen är Danmark med avslutning i Götet, jag längtar som sagt redan.
 

Glad Påsk!

I helgen är det min jobbhelg. Det betyder att jag måste maxa påskfirandet i dag. Påskmiddag hos Sjöbergs ikväll + lite extra godis blir kanon!

Kategori:

Framtiden

I dag var hela dagen dedikerad till att arbeta med projektet, men jag kan inte låta bli att istället fokusera på att söka jobb. Ju mer jag tänker på det ju mer vet jag att jag verkligen vill jobba med; att sälja resor! Ofta när jag har tid över kommer jag på mig själv att sitta och sy ihop resor världen över. Resor som jag själv så klart vill åka på, men inte alls planerar att göra just nu. Ändå tycker jag att det är värt att lägga ner tid på eftersom det är så himla roligt. Tänk då att jobba med det!? Drömmen. Men varför ska det då vara såååå svårt att få ett sådant jobb..? Det är som med alla jobb, helst ska man ha arbetat med exakt samma jobb innan för att få det här nya. Hur gör man då för att komma in i det första gången, det är det som är knixigt. 
 
 
 

Nytt och fräscht

Som ni ser har jag uppdaterat bloggens utseende, inte en dag för tidigt om ni frågar mig. Men nu frågar jag er; kan ni se min header (bilderna på mig) om ni läser i iPhone?

Kategori:

New in

Solen gör mig inte så lite sugen på vårshopping! 
Den här från H&Ms conscious collection fick följa med hem i fredags. 

Underbart

Vilken perfekt helg vi har haft! Freddan kom hem från Turkiet i lördags och vi har haft en lugn helg. Vi har hunnit se ett avsnitt av The Following (våran favoritserie för tillfället), fyra avsnitt av Bron och tre avsnitt av The Carrie diaries. I söndags åt vi brunch på New York Ledgends och kikade runt lite på stan. Kvällen avslutades med sushi(!!) Freddan har nämligen börjat äta det för min skull. Det är kärlek det!

Kategori:

Back in town

Nu är vi hemma i LKPG igen jag och spiken. Jag insåg snabbt att ett besök på Ica maxi var ett måste. Det var provsmak idag vilket så klart betyder att jag kom hem med massa onödiga saker. Jag går alltid på alla provsmak, eller går på och går på, det är ju alltid så himla gott att jag måste köpa! Har precis ätit godaste mellisen med cider från Brunneby, butiksbakat bröd och ost från Boxholm, närproducerat och bra alltihopa!

Kategori:

Torsång

Jag och Spiken har landat i Torsång och redan kommit in avslappningsmode. Idag har jag hängt med Becks och tagit en lååångpromenad med Malla och mamma. 
 
 

Hej i natten

Har just skjutsat Freddan och hans föräldrar till bussen, de ska till Turkier på golfresa. Jag är inte ett dugg avundsjuk, speciellt inte med tanke på att det för tillfället är -20 ute. Körde Bosses bil och jag blir mer och mer sugen på en automat, det är ju som att köra radiobil! Inte för att jag egentligen ska köpa en bil nu men ändå.. Känner att det här blir mest svammel, borde försöka somna om några timmar innan jag och Spiken kastar oss på tåget mot Dalarna. Mys ska det bli! 
 

Podcasts

Bästa upptäckten på länge är podcasts! Så fort jag får lite dötid sätter jag igång en pod. Just nu lyssnar jag mest på: Hannah&Amanda, Filip och Fredrik och Hanapee's otroliga podcast.

Kategori:

Härligt

Sitter utanför Friskis efter ett skönt pass och väntar på att Freddan ska hämta mig. Endorfiner + sol är nog bästa kombon!

Kategori:

Snö

Idag trotsade jag snön som har vräkt ner hela dagen och tog in våren hemma! Lite plugg och en storstädning på över två timmar har också hunnits med. Nu tittar vi på Freddans absoluta favoritprogram "Trinny och Susannah stylar om Sverige", jag får offra mig att se det jag med..

Kategori:

så fint.

 
I set out on a narrow way many years ago
Hoping I would find true love along the broken road
But I got lost a time or two
Wiped my brow and kept pushing through
I couldn't see how every sign pointed straight to you

Every long lost dream led me to where you are
Others who broke my heart they were like Northern stars
Pointing me on my way into your loving arms
This much I know is true
That God blessed the broken road
That led me straight to you

I think about the years I spent just passing through
I'd like to have the time I lost and give it back to you
But you just smile and take my hand
You've been there you understand
It's all part of a grander plan that is coming true

skön känsla

I dag opponerade jag på en uppsats, vilket betyder att jag nu är HELT klar med C-uppsatsen! Firar det med ett glas mjölk så här på måndagskvällen. Firade i helgen med vin och champagne så det räcker för några dagar nu.
 

Tjejkväll

I lördags hade vi en liten preinflyttningsfest hos Peggen med deeptalk, spel och mys!
I söndags låg jag och Spiken i sängen tills mitt kvällspass började..

Tips

Jag och Freddan har ett tag letat efter någon bra serie att förlora oss i. Eller ja, att titta på åtminstone. Vi har nu börjat se The Following och den är sjukt spännade och bra! Helst ville jag se alla avsnitt på en dag, men då försvinner ju charmen lite. Se den! 
 

Yes yes yes!

Jag blev godkänd på uppsatsen !! Är väldigt lycklig just nu. Full fart mot examen!

Kategori:

Gullisar

Kategori:

Nervöst

I morgon har jag äntligen opponering på min C-uppsats och om allt går som jag vill kan jag sedan lägga det bakom mig. Om allt går som jag vill ja. Jag är galet nervös nu för att någon ska få för sig att det inte alls är bra och att jag måste göra om stora delar. Been there. Mina naglar är kortare än kortast och mina käkar har träningsvärk av allt tandgnisslande om nätterna. Håll tummarna för mig i morgon runt tio! Går det bra bjuder jag på champagne på lördag tjejer!! 
 
Mamma säger att det kommer gå bra, och då måste det ju göra det för mammor har väl alltid rätt va? 

I can se clearer now

I går var jag till optikern och skaffade linser. Något jag verkligen borde ha gjort för tio år sedan. Kan nog platsa på min topp -tio-lista över bra saker jag gjort i livet. Jag kan äntligen se folk på stan helt klart, tvn, vägskyltarna och så vidare och så vidare. Jag har dock ganska stora problem med att ta ur linserna, men övning ger färdighet.