torsdag

Jag skrev ju i förrgår om att jag har hittat massa snygga kläder jag vill ha och när man hittar sånna kap så vill man ju gärna visa upp dom för någon som kan avgöra om det är snyggt/fult osv. Detta ska helst vara en tjej eftersom det är helt omöjligt att snacka om sånt med killar (oftast) , men eftersom mina tjejer vägrar hålla sig  samma landskap som jag så fick jag dra med mig Anders ner på Gina .. Det gick ju ...sådär.  Han var lagomt entusiastisk och tyckte att allt var väl okej . Han har det inte lätt stackarn, blir medtvingad på tjejsaker hela tiden ;) För att pigga upp honom när han satt där och kollade på min outfits så satt jag på mig det fulaste jag kunde hitta , och det såg ut såhär



(okej klännigen skulle man kanske kunna ha till bruna ben på sommaren , men leggingsen går fet bort för mig )


Förresten så blev Anders tatuering döläcker :p



Nu tittar jag på Rallybrudrar , och om nån timme drar vi till Idre :)

charter

Jag kollar på charterhjältar nu på kanal5.se , och jäklar vad jag vill åka utomlands!  Nog för att jag faktiskt brukar säga att jag hatar charter med all inclusive och när man har allt inom typ 10 meter , men nu var det så längesen så tillochmed en sväng till ¨GranCan lockar , och inte blir det bättre av att programmet sänds ifrån Puerto Rico trakterna, dit jag åkte med fyrklövern för några år sedan :) Ååååh sol , ge mig !

Foskros

I morgon åker jag Anders Mamma Pappa  Malla och Peter till stugan för att åka skoter och ha sportlov , det blir fett skönt :)

Några bilder från förra året jag och Anders var där

onsdag

tidigare i morse när vi vaknade så mutade Anders mig med att jag fick köpa vilekn tidning jag ville om jag gick ner och köpte en specialtvål till hans tatuering, ock såklart gjorde jag det . Det känns som att han som ensam inkomsttagare i familjen Lidell-Persson får mer och mer makt för varje dag som går ! ;)

Nu ska jag äta en god frukost och sen bada och läsa min nyinköpta glamour :)  

I need some fine wine

Jag vill dricka vin och snacka skit med mina tjejor och sen go crazy och äga nått ställe , nu och på en gång vill jag det!
 

jag säger ingenting

dagens bild :


( 2007. jag mötte bygglovsmatte på centrumgrillen efter s2 och var ju såklart tvungen att ta en bild , han ser ut att njuta iaf ... )

tisdag

Imorse så kom Anders kompis Robin hit for dom skulle spela gitarr hela dagen. Jag har absolut inget emot gitarrspelande grabbar , men en heldag orkar jag inte med , speciellt inte om dom spelar samma låt hela tiden , usch det skaver i huvudet då ! Så jag tänkte överraska min lillasyster som jag trodde låg hemma med ont i ryggen , så jag köpte frukost och godis till henne och åkte till Torsång till halv tio. Döm av min förvåning när hon gick på bussen vid samma hållplats jag skulle av ! Jag han slänga åt henne godispåsen och ropa hejdå innan jag snopet gick av. haha
Jag hängde ändå i Torsång ett tag men nu är jag hemma igen.

På vägen hem gick jag förbi Gina Tricot och provade tonvis med vårkläder , åh vad jag älskar vårkläder jag ville köpa varenda plagg ! Och eftersom jag för sex veckor sedan bestämde mig för att sluta äta godis,fikabröd och liknande så har jag gått ner 3-4 kilo, något som också gjorde sitt till för självförtroendet där i provhytten ;) Det enda jag har gjort är alltså slutat med allt onyttigt, men jag äter all slags mat fast inte småäter utan äter frukost lunch och middag. Se hur lätt det är :) Det kanske ska tilläggas att det kanske inte syns så mycket på mig men jag märker det när jag provar kläder så det är riktigt kul :)

Det här vill jag ha på mig i vår




På vägen hem köpte jag semlor till Anders och Robin eftersom det faktiskt är fettisdagen idag !

Snart ska jag och Anders ner till våran hyresvä'rd för att säga upp lägenheten, man måste ju göra det minst tre månader innan man ska flytta så det är påtiden nu.  Men först ska jag kika i en katalog från H&M Home som jag har fått idag :)

tatuering

Imorgon skulle det ju vara dags för mig att få min första tatuering , men planen är ändrad. Eftersom jag inte alls egentligen vet vad jag vill göra så känns det dumt att ta något bara för att jag ska. Därför skjuter jag upp det lite och låter Anders ta min tid i morgon  :) Han ska göra den här på revbenen, och jag ska följa med och titta :p

take it easy

http://www.dt.se/nyheter/rattvik/article402878.ece  Hörru Mallafjälla du får väl ta det lite lugnt ! ;)


The Melodifestival

Nu har jag sovit tusen timmar känns det som så nu kan jag berätta om helgen :)

Ifredags åkte jag alltså till Leksand och Ejendals Arena för att jobba med melodifestivalen , och den första jag mötte var Bert Karlsson och jag kan säga att han ser exakt likadan ut i verkligheten;) 

Jag fick mitt badge och letade reda på min monter , sen började det !


Jag tror jag har sagt " Hej vill du ha en gratis cdskiva från K-rauta? Gamla schalgerdängor och sen 20% rabatt nästa gång du handlar där"  minst tio tusen gånger , men fan det har varit ku!l :) Vi har fått sett alla föreställningarna från bra platser  2 genrep och sen den riktiga sändningen) Mycket folk och musik hela tiden , passar mig perfekt :p Däremot så var det uselt att vi inte fick någon gratis mat , och det fanns typ ingen mat att köpa därheller.. jag över levde på
vitamindryck hela helgen



I Telias monter kunde man ta egna schlagerbilder så jag och tjejerna jag jobbade med , Åsa och Sofia, slog såklart till och gjorde en vi också ;)


Förresten så gjorde jag ett kanonbyte med en kille från Extras monter , hav fick fyra skivor av mig och jag fick värsta paketförpackningen av honom , så nu har jag tyggummi och halstabletter för jättelång tid , perfekt :p


Igår var jag totalt slut , men jag och Beckis åkte och simmade och bubblade och bastade på Lugnet , allt det för 48spänn ! :) När jag kom hem därifrån så var jag om möjligt ännu mer slut men då skulle jag och städa på pappas jobb .. Men i natt har jag som sagt sovit tusen timmar så nu är jag på banan igen :)

slagen hjälte

Puh, jag är helt slut ! Men kul har det varit :) Jag berättar mer om helgen sen

Snart ska jag och Beckis till lugnet och simma och bubbla lite , det blir skönt ! :)
Sen ska jag städa på pappas jobb i eftermiddag , och efter det tänker jag åka hem och mysa med Andersoch bara sitta still och göra absolut ingenting

fullbokad helg

Hörrni det finns många fler bilder men jag lägger upp dom på facet i stället , går fortare :)

I morgon åker jag till Leksand för att jobba på melodifestivslen för eventpersonal.se . Jag och tre tjejer till ska jobba för K-rauta ( en av huvudsponsorerna) och dela ut cdskivor eller något sånt :p

Jag ska bo hos min faster eftersom jag jobbar 16-23 imorgon och 12-23 på lördag 

Ser framemot det, hoppas det blir kul !

a walk down memorylane

här kommer bilderna i ett kaos :)

A walk down memorylane

Oh yeah den frullen satt där den skulle har sått mig på den tills nu!
Men nu börjar jag bli hungrag , ska laga lax och klyftpotatis , men orkar inte ..

Som alltid när jag är i Torsång så blir jag så fruktansvärt nostalgisk! Fan TTS  jag vill vara med er 24/7 som förr i tin
Får nöja mig med alla asschyssta bilder och filmer  jag har hittat på min gamla dator , titta om ni orkar  jag blir iallafall glad av dom så jag måste lägga upp dom , allihopa ! :p
 ( ingen speciell ordning , palla det ! )

Eftersom pappas bredband är av det lite långsammare laget så hade jag inte tålamod till att lägga upp filmer men nu ni , nu ska ni få se :)

godmorgon från Torsång

Det finns lite saker jag måste fixa här eftersom våran skrivare på hyttgatan inte funkar.
Så nu sitter jag här vid mitt gamla frukostbord och har fixat värsta frullen ! Ska äta den länge länge, läsa BT och lyssna på rixmorgon zoo :)



Btw så är jag inte snygg nånstans idag , men that´s what Torsång is for ;)

Det är roligt att hitta bilder som man inte har sett på länge

En tätort på en slätt

Åh jag skulle så himla gärna vilja hälsa på mina kompisar som så plötsligt har spridit ut sig över hela Sverige
Om man hade pengar


Jag saknar ju er

Lasse Lasse Lasse

När jag först fick höra att Lars Winnerbäck ska göra tre spelningar på Peace&Love så belv jag såklart superglad , han är en av mina abdoluta musiker och jag skyndade mig att berätta det för Moa.
Men nu när jag har tänkt efter så vet jag inte om det är så smart drag av honom, jag menar en stor del som är charmig med honom och hans musik är ju att han är så ...mystisk på något sätt. Man hajar verkligen till om man hör någon av hans underbara låtar på radion och om man mot förmodan skulle se honom på teve så svimmar man ju nästan.  Men nu , när han ska ha tre speningar på tre dagar på samma ställe, så kommer han liksom överexponera sig själv på något sätt tror jag . Jag kommer nog inte gå på alla tre.  Jag kan förstå att han vill ha pengarna eller så men jag är rädd att det kan bli tjatigt, ¨man vill ju inte att det ska bli så att man råkar tröttna på "Hjärterdams sista sång " , hellre dör jag.

jävla skit

Då var vi tillbaks på noll igen nu då

Syon i umeå var svårflörtad ..

!!

Hörrni , nästa vecka ska jag göra min tauering !  Jag har faktiskt inte till 100% bestämt vilken det ska bli så det blir min uppgift i dag (+ diskberg och vika tvätt..)  Men först tror jag att jag ska göra scones och te till frukost :)


hittade en dösnygg bild som jag bara måste visa appropå ingenting

det här med att välja rätt

Det är ju tänkt att jag och Anders ska börja plugga till hösten . Jag vill läsa till service management hotel / hotelmanager
och anders vill troligtvis bli fritidspedagog. Min utbildning finns bara i Helsingborg och Grythyttan , och anders utbildning finns på jättemånga många ställen i Sverige , men självklart inte i Helsingborg eller Grythyttan. Därför har vi haft väldiga problem med hur vi ska göra ? Han kan gå i Malmö eller örebro , men det är 7-8 mil mellan helsingborg-malmö och örebro-grythyttan, och kommer någon av oss att orka pendla dom milen fram och tillbaka till skolan varje dag?

Därför blev vi väldigt uppspelta när vi igår såg att mitt och anders program finns i Umeå. ( okej jag vet jag har lovat mig själv förut att adrig aldrig flytta längre norrut än borlänge , men vad gör man inte för kärlek)
Jippi , nu löser det sig tänkte jag! Lyckan höll i sig tills i dag då jag till min fasa upptäckte att man måste ha arbetat minst 1 år inom hotell-restaurangbranschen för att få söka. . . Ändå är det ett nybörjarprogram så jag förstår inte hur det går ihop. Och jag har väldigt svårt att tro att även om jag hade slavat ett år som servitris på en restaurang så hade jag nog inte kunnat då mycket, för det är ju inte alls servitris jag ska plugga till ..!

Jag tycker faktiskt att utbildning har blvit överdrivet. Ta Anders tillexempel ,han har jobbat snart ett och ett halvt år på fritids och han är hur duktig som helsl och alla hans kollegor tycker det också . Men ändå så måste han plugga 3-4 år för att kunna få en fast anställning i ett yrke som han egentligen redan har och behärskar. 

Jag vet inte vad som händer nu , mer än att SYOn på Umeå universitet ska få stå till svars en en arg Therese snart ringer honom !



Dagens lunchtips. NOT

Jag hade tänkt äta nudlar till lunch idag bara för att det kan vara den billigaste lunchen i Sverige. Men det visade sig vara den äckligaste lunchen i Sverige också .. Även fast jag försökte spejsa till det med Sötsursås så  gick det bara inte  att äta , blä! Nu har jag tryckt en avocado istället , fan så mycket godare lunch det !

Ikväll ska vi iallafall laga hemmagjorda köttbullar ,det blir gott det :)

en sista

haha ,vad ska man säga om den här ? den är .. intern ;)




Ibland behöver man bryta ihop och komma igen . Idag är en mycket bättre dag än igår
Kärlek

fortsätter med filmer

Det blev väl inte sådär kanonmånga filmer igår men jag fortsätter lite idag

Det här är en film från sälen av Caroline " jag dansar aldrig nykter och knappt full heller " Sellberg

fortsättning


studenten !

filmtajm

Hörrni , jag kör filmtajm i bloggen idag , och jag börjar med de här , jag får rysningar varje gång jag ser dom !



På båda filmerna står jag och Moa och trängs vid staketet och njuter - det var tider det :)

Och på den sista spelningen så kommer Moa på en skitsmart idé ( enligt henne) , hon försöker spela fullare än vad hon redan är för att vakterna ska dra över henne över staketet så hon kommer närmare Lasse... ! Lyckligtvis så lyckas jag hålla henne kvar på min sida staketet ;) haha

söndag

Vi gjorde världens godaste käk igår anders och jag :) Vitlöksräkor och chiabatta till förätt och thaikyckling , mums !
Melodifestivalen var väl sådär , alltså av 3000 låtar eller vad det är som skickas in till tävlingen , så måste det väl finnas bättre låtar än markoolios och lili och susies !!?

Den enda som jag tyckte var jättebra var Cookies n´ beans ,

Idag blir det drygt ,  jag har världens diskberg som väntar och tvätttid ...

Alla hjärtans dag

Tänkte bara kolla in och säga Grattis på alla hjärtansdag till mina älsklingar :)

tack för att ni finns !

Fredag den trettonde

Godmorgon !
Det är sol igen och det gör mej väldigt väldigt glad och pigg ! Förresten så värmde solen igår , det måste betyda att det snart är vår ! ;) ( att det är jättemycket snö ute och -15 gills inte )

Idag är det fredag igen , jag tykcer veckorna bara har måndag och fredag . Jag och Anders ska som vanligt och handla när han slutar jobbet , det har blivit tradition.

Nu dör datorn snart , måste hinna läsa några bloggar först :)

fuck blogg.se

fan vad tråkigt det är när man har blogginspiration men dåsåklart funkanr inte blogg.se . .
Idag var jag iallafall och hälsade på på Trumman , och det var mysigt :) Jag stannade och käka lunch, och jag lyckades tajma med Monas goda soppa oxh hembakat bröd , mmm :p

Sen blev det kupolen för jag skulle ju köpa ngt till anders , men vad köper man till en kille på allahjärtans? Blommor? nej för tjejigt . Saker med hjärtan på? för tjejigt det med . . ( jag tror faktiskt inte att han läser min blogg men för att vara på den säkra sidan så berättar jag inte vad det tillslut blev )

Jag han också med en sväng i Faluns nya galleria, och den är skitschysst !

Nu ska jag laga mat

Grattis becks!

vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? nej det är ingen vanlig dag för det är Beckis födelsedag ! Hurra Hurra Hurra!

det tar sig

städningen igår var helt okej , det är faktiskt ganska kul att städa när man ser resultat efteråt , nu kan grabbarna gå barfota där om dom vill , något jag inte tror dom har kunnat gjort på väldigt länge ;)

Idag är jag jag uppe tidigt för jag ska snart till mammas job och hälsa på ; jag saknar ju "mina" barn!
Sen skulle jag ha köpt något till anders på allahjärtans men vad?!

ha en skön dag , det ser ut som att det blir sol här :)



ps. Hajmat , potatisgratängen igår blev superb ! ;)

onsdag

Hej!

Igår hände ingenting, så därför skrev jag inte heller. Såg en rolig sak appropå det , jag hade fler läsare igår än vad jag har de dagar jag faktiskt skriver , intressant intressant ;)

Snart ska jag iväg och städa på pappas jobb , mitt nya deltidsjobb haha
Men först ska vi äta potatisgratäng, som jag har gjort alldeles själv , hör ni det TTS ? Jag har gjort den ! ;)

..

Nu sitter jag och lyssnar på Melissa och Lasse, snart blir det tomatsoppa och skärgårdsdoktorn :p

sa jag att det är fint ute ?

dåså

Morgonsmoothien är uppdrucken, Ipoden är laddad, täckisarna är på och solen skiner fortfarande  , nu blir det promenad :)

måndag

Jäklar vilket kanonväder jag har vaknat till :) Strålande sol och massor av snö , jag måste ut, NU!
Det blir helt klart en prom

stuck on you



Kommer du ihåg ?

redan söndag

Som sagt , jag tycker att caroline af ugglas är skön att lyssna på , speciellt den här låten

Nu ska jag fortsätta följa dramatiken på Saltö ;)

Lördag

Anders kom inramlades inatt, med tröjan uppochner och stolt över att han hade gjort näve-mot-näve med Adam Tensta , han kan han ;) När han väl hade kommit in till soffan så skulle han ju såklart spela gitarr fast han inte kom ihåg ett enda ackord ,och detta ledde till att jag inte somnade förns halv 4  imorse , så hela dagen idag har jag varit grymt trött !

Men det har inte gjort så mycket , jag har tittat på massa avsnitt av skärdgårdsdoktorn :) Och som det erkända Melodifestival-offret jag är så bänkade jag mig självkart framför tvn kl 8 med fruktsallad , men oj vad besviken jag blev på låtarna .. Jag tyckte faktiskt att de enda låtarna som gick att lyssna på var emilias och caroline af ugglas

Nu ska jag sova, fan vad skönt !

uppdate

Lyssnar på Melissa Horn , hon är somrig och jag längtar till sommaren känner jag nu !



Har anders på lurn nu , måste guida han hem ;)

natt.

Jag hade myskväll med Johanna o Bulis idag, och vi vräkte i oss fruktsallad, eller iallafall jag gjorde det ;) Sen kollade vi på Pojken i randig pyjamas, en bra och sorglig men speciell film. När det var 10 minuter kvar på filmen så förstod vi inte hur den skulle kunna sluta så fort , men sen kom slutet snabbt och otäckt !

Snart dundrar väl Anders hem från krogen så det är väl ingen idé jag försöker somna precis nu

Sleep tight

fredag

Var det inte fredag typ igår?det känns så !

Idag har jag druckit blåbärssoppa, kollat film och gjort matteprov . .
Snart ska jag hem till Johanna , det ser jag framemot :)

kväll

När jag var liten och hade magsjuka så gav mamma mig alltid blåbärssoppa, så nu sitter jag med en stor kopp sånt och hoppas på det bästa ! Hela dagen har jag bara chillat och sovit , och tänkte göra det resten av kvällen också tur att det är bra program på tvn , hela kvällen ser jag nu
18.30 Unga mödrar
19.00 2 and a half men
19.30 sex and the city
20.00 du är vad du äter
21.00 lyxfällan

aaaah , det är bara att luta sej tillbaka ;)

Imorgon har jag matteprov , uscha !

Nu skulle jag ha varit på jobbet

...men i morse när jag gick upp mådde jag så dåligt så jag var tvungen att stanna hemma . Och det kan ju kanske låta skönt att stanna hemma och ta det lugnt , men det kan jag säga , det är det inte när jag har gjort det typ varje dag i två månader nu :/ 

Har iallafall sett världens sötaste film , Uptown Girls med Brittany Murphy och Dakota Fanning . En riktigt mysig film och Fanning är en fantastisk skådespelare !

.

Imorgon börjar en ny fas i mitt liv, nämligen som dagisvikarie i Falun  , skulle nästan ha varit en trumvirvel där .Haha
Nej då men skämt och sido,det känns bra att vara på banan igen och nu blir det inte så långt till jobbet heller , me like:)

Snart ska vi äta hemmagjorda hamburgare, mums !

Slö dag eller vad?

Hej! Klockan är snart halv ett och jag har inte gått upp ur sängen än. Eller förresten jag har varit upp och gjort smoothie men sen har jag bara legat här och tittat på Lilla landet lagom, som faktiskt är sjukt kul ! Och sen har jag sett Linas kvällsbok , haha

Nyss damp det ner en ny VR i brevinkastet , så nu ska jag läsa den , har alltså inga planer på att gå upp än på ett tag ;)

godmorgon

Jag var på världens roligaste fest i natt ! I drömmen alltså ... Jag tror jag skrattade konstant hela natten , haha

Idag måste jag plugga matte , jag skriver det här så det blir ännu svårare att smita undan, men det är ju sååå svårt .


Ihelgen kommer som sagt Julia och Johanna hem , mysigt värre :) då ska vi leka!

klar !

Nu är jag finally klar ! Har städat toan, dammat och damsugit .. sheet ! Men jag hade radion på så det gick ganska smärtfritt, jäklar vad längesen jag lyssnade på radio!

 

Ps. Jobben verkar rulla in i dag. Pappa ringde mig nyss och undrade om jag ville jobba några dagar på hans jobb nästa vecka. Jag ska kopiera papper och städa , känns som när man fick ett sommarjobb när man va liten haha , men det är mycket bättre än ingenting :)

städa städa

storstädning var det ja .. jag har rensat/städa alla garderober och diskat. sen tog jag en paus med malla på stan men nu måste jag fortsätta . .

Förresten så kommer jag jobba för eventpersonal.se på Melodifestivalen i Leksand. Det är ett ganksa litet jobb men ändå något , jag ser fram emot det :)

godmorgon

Finns det något bättre sätt att vakna på än av solsken ? Det gjorde jag idag och man blir så sjukt pigg på en gång :)
Idag ska jag storstäda och plugga matte , kanske inte det roligaste ma nkan hitta på men det behövs verkligen , båda två!

Ihelgen kommer johanna och julia hem , i like ! :D

ring of fire

Det blev inte Holiday eftersom Anders inte är lika stort fan av Jude Law som jag ;) Vi kollar på beck istället , kul att dom äntligen har börja sända dom nya filmerna :)

Anders håller på att lära sig ring of fire på gitarr så jag har hört den säkert 50gånger idag, och några till hinner det säkert bli innan jag somnar . .

slagen hjälte

jag är absolut slut . Anders håller på att laga mat till oss nu, kycklinggryta- mums !

Ikväll är det en av mina absoluta favoritfilmer  ; The holiday :)

sunday

Somsagt , jag var så sjukt trött så jag somnade framför en film men sen vaknade jag till liv och typ kl 9 så blev det bestämt att jag skulle med anders , elias och linus ut . Och tro det eller ej, vi gick på Etage och tro det eller ej , det var fett kul ! Vi dansade järnet :) 
Men när jag skulle gå in på krogen så tror jag vakterna hade tråkigt , lyssna på det här
jag och linus skulle gå in samtidigt , vakten släppte in Linus men han tittade på mitt leg jättelänge och sen gick han  och snackade med en annan vakt ett tag innan han kom tillbaka och sa : vi får gå iväg och prata lite du och jag
Whaaaaat tänkte jag men följde snällt med , sen utspelade sig detta samtal:
vakten : du är lite olik dig på kortet
Jag: ja jag vet , det är för att leget är från 2005
vakten: mmmm. Säg ditt namn och personnummer
Jag : maria therese elizabeth persson , och så sa jag mitt personnummer
vakten: vart är du hemmahörande ?
Jag: Falun , men jag bodde i borlänge när jag skaffade leget. Men det står väl inte på leget vart jag bor?
Vakten : nej men okej , jag undrade bara för jag brukar vara vakt på s2 så jag kände igen dig därifrån, men dåså , ha en trevlig kväll!
men va!? jag fattar inte , får jag inte gå ut i borlänge för jag bor i falun eller vad menade han ?


Idag har vi redan hunnit städa jag och anders så det blir en skön fortsatt söndag:)