snart så

Nu börjar vi få i ordning så pass mycket i huset att jag snart ska fota lite så ni får se! 
Så länge får ni hålla tillgodo med denna teaser
 
 

Photoshoot

 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 månader

I måndags blev Hugo 2 månader. Så liten men ändå så stor på något sätt. Passande nog var vi på tvåmånaderskontroll hos läkaren och Hugo blev godkänd trots att han vägrade titta på läkaren. 

Annars då? Hugo föredrar fortfarande att sova på mig, men jag lyckas få honom att sova mellan oss i sängen några timmar per natt, alltid något. Han har kort tålamod och blir lätt superarg när han måste göra saker han inte gillar, men har också nära till leendet när man busar med honom. Han tycker inte så mycket om att ligga i famnen som en bebis och vill hellre stå i knät och hoppa. 
På dagarna tar vi promenader, tittar på serier och tränar i gymmet. Vi har också börjat på Öppna förskolan vilket är väldigt kul :) 


<3

En dag hos oss

Dagen börjar ofta med mat för Hugo runt 7 och sedan somnar vi om till nio. Vi håller ju på med projekt "sova i egen säng"  vilket jag tydligen förlorade inatt med eftersom jag vaknade upp med en sussande Hugo bredvid mig.. Mysigt såklart, men inte enligt planerna. 

Vid nio gick vi alltså upp och åt frukost 

Sedan åkte vi med Freddan till hans jobb för att gå en promenad hem via hemköp. 


Väl hemma var Hugo på bra humör så vi busade, sjöng och tränade i gymmet 

Efter det blev jag så frusen och seg av det gråa vädret så vi tog ett mysigt bad sådär mitt på dagen, härligt! Tanken var också att Hugo skulle bli lite trött av allt badande så han lättare skulle somna i sin säng en stund så jag kunde fixa med andra saker. Han somnade snabbt i min famn, so far so good, men så fort jag la ner honom så vaknade han .. Nu sitter jag här med en snarkande bebis i famnen efter fem "nerläggningsförsök" och tittar på familjen annorlunda- maraton, en helt vanlig dag helt enkelt! 


Älskar att spendera hela dagarna med världens finaste bebis! 

Sömn

Hugo är en kille som gärna sover nära, helst på, mig. Eftersom han blir tyngre och tyngre så är det ju inte hållbart, så igår bestämde vi oss för att han måste börja sova i egen säng. Jag vet inte vad som hände i natt , men jag måste ha gett upp..