VÅREN

Idag kände jag att det var dags att inviga balkongen för året. Det saknas lite blommor och sånt, men det kan vara det bästa jag gjort på länge att sitta där i solen med ett magasin. 
 

Times they are changin´

I helgen blev det klart att jag i sommar ska jobba på turistbyrån i Berg! Det kommer bli bra för framtiden tror jag, att få en en fot i Visit Linköping är ju inte fel. Att jobbet är mellan 9-18 är också skönt. Jag tror det blir kul helt enkelt! Vad som händer i höst återstår att se, men jag tänker på det med spänning. 
 

Världens bästa vänner

Tts

Idag har varit överraskningarnas dag. Hotellfrukost, Spa, massage, finmiddag, hemliga besök och Harrys ! Underbart.

Kategori:

Torsdag

Dagens Therese och Dagens Spiken

Kategori:

Födelsedagen

Jag är på väg till skolan för att lyssna på det sista C-uppsatsseminariet, och njuter fortfarande av helgen som gick! Trots några timmar på akuten för min del på grund av världens värsta magkatarr/ stressmage så var helgen helt kanon! Familjen var på besök, solen sken, Freddan som egentligen skulle vara på golfläger var hemma. Plus det åt vi supergod mat och hade det väldigt trevligt i lördags på BK! Jag måste ha varit väldigt snäll eftersom jag fick allt jag kunde önska mig, bland annat en iPad mini och en systemkamera, då förstår ni vad jag håller på med all ledig tid just nu!

Igår låg jag i sängen exakt hela dagen för att försöka vila bort magkatarren, och jag tror det hjälpte för i dag känns det mycket bättre!

Kategori:

Dagens bästa bilder

Kategori:

25-årshelgen i bilder

 

Under vårsolen