nu tar jag helg för en kväll



Det är så himla skönt att inte göra någonting och sedan vila efter det.

soldagen

Sådär då var ännu en jobbhelg avklarad. Jag har en fråga, hur fort går egentligen tiden!? Hursomhelst, jobbet har gått bra och jag kan verkligen inte klaga på det, jag är riktigt nöjd !
I fredags var det "grön gröt"- födesedags/inflyttningsfest hos GLC. Allt gick  såklart i grönt och det var riktigt trevligt, dock tog jag ett moget beslut att skippa krogen efter som jag skulle jobba nästa dag.
Här om dagen firade jag lönen med att införskaffa nya skor. Efter mycket diskussion och överläggning tog jag beslutet att välja den mindre storleken som jag fick på mig ganska lätt men som tränger lite, " det går du ut" sa expediten. Och detta skulle jag då göra påväg till jobbet i morse.Visst. Osmart som även jag ibland kan vara tog jag självklart inte med mig några extraskor att använda om eventuell smärta skulle uppstå. och OM smärta uppstod.. Varje steg var riktig jäkla pain! När jag passerade Scandic Frimis var jag en millimeter ifrån att ta av mig skorna och traska barfota sista biten. Jag överlevde promenaden men nu när jag skulle hem gick det bara inte att få på skorna utan att gråta så vad gör man ? Man beställer onlinetaxi.. Tur vi har lite rabatt via hotellet.

snart är det helg igen.jobbhelg.

jag är ganska mycket ute och flänger, eller jag är iallafall inte hemma så ofta nuförtiden. jag har försökt blogga från mobilen men det verkar inte vilja fungera, därav denna dåliga uppdatering som jag hoppas ni har överseende med eftersom jag helt enkelt har bättre saker för mig än att sitta hemma framför datorn. ;)
Igår efter föreläsningen blev det en kanondag på stan med lunch,fika och skoshopping !

26e januari

var dagen det hände. Jag lyckades betala alla mina räkningar och dylikt, OCH ändå ha rätt mycket pengar kvar på kontot. Eller mycket och mycket, allt är relativt men i en students värld tycker jag det är ganska mycket faktiskt. Det lämnar plats i budgeten till lite välförtjänt shopping och sparande.  Jag älskar mitt extrajobb!

tisdag

Det blev lite plugg at Gruddens crib i förmiddags. Efter det har jag bara tagit det lugnt, känner mig inte helt fit for fight.

Dag 14 - Våra resor

Det här med att resa iväg på semester med nära och kära  är något jag skulle kunna tänka mig göra på heltid. Var man reser är inte alltid så viktigt , huvudsaken är att man kan koppla av och unna sig lite extra. Däremot är det ju alltid väldigt roligt att åka iväg på längre resor och uppleva nya saker.  här kommer ett bildregn från olika ställen jag hunnit med under mitt liv.
Götet 2006. Jag, Moa, Rebecca och Johanna tog oss en välförtjänt semestervecka i storstan. Vi kan sammanfattade den : veckan då allt hände.



Samma år passade vi även på att unna oss en sol och badresa till Gran Canaria. Förvrigt första gången jag var utomlands, vid 18 års ålder. Innan dess har jag dock hunnit se hela Sverige med familjen P.



Som om inte det var nog avslutades 2006 med en väldigt spännande resa till Namibia!




2007 slog familjen P till och åkte utomlands tillsammans för första gången, till Kreta

Efter det har mina utomlandsresor lyst med sin frånvaro men jag har målet inställt på Rom i vår.
Inom Sverige har det iallafall blivit några semesterresor till, Sälen,Åre och Gotland är några välbesökta platser av TTS .

Grattis JW !

Det var födelsedagsfest igår

TGIF

I dag är en bättre dag.
Rebecca är på väg till Stångåtown och i kväll ska vi och Moa äta massa godis och se let´s dance. Jag är riktigt taggad på fredagsmys!


20e januari

Har inte varit min dag idag. Jag hade egentligen kunnat varit utan den här dagen helt faktiskt om jag tänker efter.
Lunch sommaren 2010. Gotland. Det var tider.

Dag 13 – Den här veckan

Måndag: Hemtentaskrivning
Tisdag: Hemtentaskrivning och "klassfika". Tisdagen bjöd även på en blå haka och en katt-attack ;)
Onsdag: Hemtentaskrivning och mysig fredagsmiddag på en onsdag
Torsdag: Hemtentaskrivning och en sväng på stan med Moa
Fredag: Lämna in tentan. Rebecca anländer Linkan !
Lördag: shopping, födesedagsmiddag hos Johanna, Harrys!
Söndag: slappa !
Som ni ser domineras veckan av hemtentan om järnåldern. Men jag är ganska snart klar  och veckan kommer avslutas på ett sätt som bara kan sammanfattas med ett ord : succé ! 

Dag 12 – I min handväska

Bloggutmanings- succén fortsätter .
Den här veckan är det hemtentaskrivning som gäller, så min "handväska" är utbytt mot HHUS-dataväskan och innerhåller:
Iphone
Plånbok
Nycklar
Dator
Laddare
Iphone-sladd
Böckerna " det svenska samhället 800-1720" och " Forntid i Sverige- en introduktion"
Matlåda
lipsyl
Riktigt studentig och tråkig med andra ord. Och väldigt TUNG.

sometimes

GRATTIS

världens bästa Caroline Sif Monia Sellberg har bursdag idag !

kvällsprat

Jag har precis avklarat mitt första ensamma arbetspass och det gick riktigt bra ! I och för sig hände det inte speciellt mycket på hotellet idag, men jag är nöjd med min insats ändå . När jag gick hem genom staden slog det mig att det var folk och rörelse även fast klockan passerat 22, något man oftast inte är van vid i exempelvis Borlänge. Detta fick mig att tänka på hur mycket jag gillar Linköping. Den här staden har på ett sätt gett mig så mycket, och för varje dag känner jag mig mer och mer hemma. Ni vet filmen jag skrev om igår, jag tror jag stjäl den titeln för att förklara min känsla just nu " Lyckan, kärleken och meningen med livet". Tack Söndermarken!
Ett frågetecken återstår dock; varför har inte Pizzafiket öppet längre än till 22 på lördagar ?
Sleep tight

Lyckan , kärleken och meningen med livet

Jag kunde inte alls sova bra inatt så jag passade på att se den här filmen. Gör det ni med !
Igår hann jag även med en lunch och en fika med Peggen och Mosi, det går sådär med mitt "nya" liv.. Men jag njuter !

a hard work-vecka

7 januari

Idag är ingen vanlig dag för idag är det MOAs födelsedag !!
Därför är jag alldeles strax på väg på födelsedagsmiddag på kungsberget hos Mosen och Pata , kan inte bli annat än bra :)
(moas födelsedag för sex år sedan)

2011

Vilken kanonresa fick till Åre. Men som sagt, det kan inte bli annat när så många av mina favoriter var samlade på en och samma plats. Efter nyårs-afterskin gjorde vi oss i ordning och lyckades sedan slänga ihop en trerätters som kan vara bland det godaste jag har ätit. Kvällen bjöd senare på spel, shots, lite dans och såklart tolvslaget. Ett nära på magiskt sådant. Tack lovers !

( har massa bilder jag vill visa men blogg.se vill inte samma sak ... )
Nu stegar vi vidare in i 2011. Jag har inga egentliga nyårslöften mer än att försöka få ut det bästa av året, flummigt men bra löfte.
I eftermiddag åker jag hem till Linkan igen, och det är alltid lite jobbigt att åka ifrån familjen när man väl landat hemma. Men vi ses snart igen och det finns massa bra saker som väntar på mig i Linköping med :)