Tisdag

Vi började dagen med att hämta Freddans nya bil på bilaffären. Efter en halvtimmes information om hur man blinkar och tankar var alla nöjda och glada !
Tårta på köpet - I like !

Efter det har jag pluggat och även hunnit med en sväng till mitt favoritställe, termometern står på 32 grader och då får man unna sig en timme i solstolen även om man har en opponering och en presentation att göra.
Nu ska jag snart möta upp GruddLina på stan för att fortsätta plugget.. var det någon som sa sommarlov?!

livet på landet

I går åkte vi ut till landet en sväng för lite helgmys några timmar. Detta utökades snabbt till minigolf i Berg, familjemiddag, övernattning och blomplockning med Otto och Alice - supermys, jag älskar landet!

kreativitet

Här är vad jag lyckades knepa ihop på två timmar igår, jag vill göra mer NU!

handmade by me

Ikväll var det äntligen dags att göra smycken med mina tjejer på Lotta Design. Två timmar med coachning och väääldigt mycket att välja på hade och och det var riktigt roligt! Det här gör vi lätt igen. Tyvärr var tiden lite knapp eftersom kreativiteten antingen flödade nästan för mycket eller inget alls, så efteråt lugnade vi oss med ett glas vin på Storan. N-iice.

Det här med shopping

är ibland inte alltid så lätt. Igår skulle Johanna hitta både examensklänning och examenssittningsklänning. Vi var på stan , eller rättare sagt på Esprit och HM i sisådär fyra timmar igår utan en enda påse med oss hem ! Lite av ett rekord kan jag tycka men det är kul att vara personal shopper, den svåraste uppgiften är dock inte att bestämma om en klänning är fin eller inte , det är att avgöra om de fina klänningarna verkligen passar sig på examen/sittningen ..

Dagens gilla :

Att Spiken har parfym på sig idag, blir ju ännu mysigare att gosa med honom då.

längtan

Sitter här och lyssnar på Paolo Nutini och skulle inte ha något emot att det var Peace and Love typ i morgon.
Farmor ringde precis och hade börjat planera P&L eftersom vi ska bo i hennes lägenhet några stycken medan hon och John flyr fältet till Torsång som vanligt. " Ska ni ha med bil? I så fall har jag hållit mig väl med några grannar ni kan låna parkering av. " "Vi ska möblera om också så ni får plats!"  Jag gillar´t farmor, står du för logistiken står jag för festen.

minigolf

Vi spelade minigolf i Valla ikväll, gissa en gång vem som vann.

Sommarlovskänslor

Idag har varit en effektiv dag! Klockan nio var jag på bibblan och skrev projektarbete. ( jag vet att det är vissa av er läsare som typ äter lunch vid nio, men för mig var det faktiskt en mindre bedrift;) )
Väl där var det tydligen invigning av en ny boksorterar-maskin bla bla bla. Jag brydde mig inte alls speciellt noga innan jag hörde att massa barn började sjunga Nu grönskar det och massa andra sommarlovslåtar, somrigt!
Nu har jag varit och tränat och äter precis mellis, men inte vilken mellis som helst utan jordgubbar på morfars vis.
Det är alltså jordgubbar med ovispad grädde, och det smakar precis som för femton år sedan på sommarlovet hos mormor och morfar, mys!

I have a dream ..

Min nya dator behöver ett nytt fodral , det här skulle passa ypperligt!

sleeping beauties

Jag vet inte om det är för att jag har blivit gammal och därför är bakis i två dagar, men jag är helt slut idag ! Iochförsig hostar jag hela nätterna så det kan eventuellt vara en anledning, hursomhelst kör jag idag på Spikens motto :
" Det är så skönt att inte göra någonting och sedan vila efter det"'



Livin´the dream

Har haft en kanonhelg med Carkan herself på besök. Mycket har hunnits med på kort tid, dramatik, glädje och fest i en härlig blandning! Mysig parmiddag i fredags i Petra och Dannes fina hus, shoppingsväng i lördags och en kik på SOFkortegen dagen avslutades med att jag och Carkan tog en riktigt trevlig middag på Aioli och sen Harrys där drinkarna flödade.

puss

Dagens två bästa köp

Oboy , vilket vackert väder !

Sen jag kom tillbaka till LKPG i fredags har jag hunnit med både jobb men också massa parkhäng och picnickar :)

Jag har för tillfället två nya favoritplatser i stan ; den ena är Trädgårdsföreningen
Och den andra är sandstranden vid Stångån, jag var där för första gången i dag och stekte, lovely!

wherever I lay my hat that´s my home

Jag har haft några bra dagar hemma i Torsång. Familjemys och projektarbete har stått på schemat, och även en lunchdate med Carkan. Idag åker jag tillbaka hem till Linkan, gillar att jag har två hem. :)