1:a Advent

vilken mysig dag ! Jag och Anders har varit nere och strosat runt på skyltsöndagen och den var som tagen ur en julfilm ! Mysigaste jag nånsin varit på och borlänge kan slänga sig i väggen.  Vi gick runt och fick julstämning och köpte glögg o lussebullar så det ska vi snart avnjuta och tända första ljuset ,men först fläskfilémiddag :)

 

ha en mysig kväll

en kväll med winnerbäck

Vi kom till Gamliahallen i kanske lite för god tid, vilket resulterade i en lång väntan men bra platser framför scenen . Förbandet drog i gång och jag och anders visste inte vart vi skulle ta vägen .. ut kom en blandning av Di Leva och Salem al Fakir - Anderas grega , inte våran favorit kanske .

Men sen ,sen kom Lasse och som vanligt så kan man bar inte låta bli att le  ;) ( moa du vet vad jag menar )
Han började med en låt från nya skivan occh blandade med gamla men rätt okända låtar . Draget i publiken var inte så bra där framme där vi stod, kändes som att det bara var 14åringar som var där för "kom änglar" och aldrig hade hört någon av de andra låtarna, jag tyckte synd om Lasse och tog i extra mycket ;)

Men efter en timme ungeför så drog han igång Hugger i sten akustiskt och publiken dog av lycka , det var magiskt !
Efter det  började han spela låtar som Anders också kunde  ;  om du lämnade mig nu, kom ihåg mig då , solen i ögonen mfl och lyckan var total !  Han gick iväg och kom sen tillbaka med .. gissa en gång .. just det  ; Elden!   Akustisk även den och jag smälte !

Det var absolut kul att se Lasse igen, jag behövde tanka den stämmningen lite :p Däremot så blir det inte samma stämning i en gympasal som utomhus, tyvärr.

tonight´s the night

Jag trodde aldrig den här dagen skulle komma men vi är klar med Case 2 ! jag ska bara skicka in det till urkund och så har vi ett simpell seminarium i morgon. :)

Nu sitter jag och tittar på våran otroligt fina julgran och väntar på att klockan ska bli åtta, då kommer jag nämligen stå och skrika "Lasse Lasse " i gamlia - underbart !

men nu är tessen glad igen

jahapp då är den fruktade tiden här. Tiden då det är mörkt när man går till skolan och mörkt när man kommer hem. Jag gillar att mysa och tända ljus när det är mörkt men det finns en gräns! Den som lyckas få energi av det här kan gärna kontakta mig.

Jag gick hemifrån klockan åtta i morse för att hinna simma och bubbla på IKSU innan jag skulle möta min grupp och skriva på grupparbetet som nästan är helt stillastående. Efter det väntade ett tvåtimmars litteratursseminarium . Jag blir matt.

När jag kom hem var jag sjukt skoltrött och allmänt deppig så det enda som anders kunde pigga upp mig med var att vi skulle julpynta , så nu har vi börjat med det :) jag slängde på lite julmusic och vips blev jag glad igen , anders vet hur han ska göra han :)

22 dagar tills jullov - nu gör vi det bästa av mörkret  !

Nånstans där så blev jag den jag är nu

När skolan känns tråkig så måste man pigga upp dagarna med något och det ska jag och Anders göra på torsdag då vi ska på Lasse Winnerbäck! Jag har lyssna igenom hans nya skiva nu och den blir bara bättre och bättre, självklart blandar jag med gamla godingar som jag också hoppas att han kommer göra på Gamlia på torsdag :)

 


Peace and love 09,


jag hoppas han kör den här ;)




Nu : bubbelbad med ljus !

the spaces between my fingers are right where yours fit perfectly

Ny vecka och nytt case. Jag.har.verkligen.ingen.inspiration.till.det.
Kvällen har hursomhelst bestått av plugg med te och bra musik och nu har vi precis ätit en god middag :)
Jag längtar tll julen så jag dör snart ! TTS familjen god mat ledighet massa mys  - I love it !

Men julen får ju börja första december och det är ju inte långt kvar dit , Jag och Anders ska pynta och gå på julmarknad ihelgen och sedan såklart börja titta på Pelle Svanslös julkalender , mys !


Jag vill ha snö nu ! finns det någon snö-dans man kan köra ?

förra julen

memories

Alltså jag har gått på umeå uni i typ tre månader , och jag kan inte fatta att det är så kort tid när jag ser de här bilderna . Det känns som det var år sen de togs. Jag blir som nostalgisk och kan inte låta bli att tycka att vi är små söta rockies




Jag blev förövrigt riktigt partysugen av den här bilden , ett bra tecken på att jag har återhämtat mig från igår ;)

pics från igår




Dammiddagen

Vi möttes på Iksu vid halv ett och fick starta med ett afrodanspass . Jag har alltid viljat prova det men jag har inte känt för att gå dit själv och att få med sig Jennifer på det har varit omöjligt ;) Men nu fick jag prova och det var riktigt kul , lite flummit men skönt ! Vi fick också lära oss en kano-dans som man kan skicka en öl igenom . Svårt att föklara och svårt för er att förstå i guess, men johanna kommer du ihåg att du hade sett en dans förut när den ena slår samtidigt som den andra duckar ? Den var det iallafall vi fick lära oss :)

Efter det blev vi uppdelade i 10personerslag som skulle knyta ihop sina snören och ballonger med varandra och sätta på sig cykellyset innan vi gav oss iväg på en liten vandring med frågesport om killar och vätskekontroller ;)

Vandringen slutade vid en bastu där killarna lämnade oss tio ett par timmar för att få basta och duscha och förparta! Två bag in box och 20 cider fick vi som var tvunget att vara uppdrucket innan killarna var tillbaka.

Sen fortsatte vi till Epuben där det bjöds på supergod mat , vin,fest och rätt så nakna killar på scenen !

Kvällen slutade vid elva för min del eftersom den började så jäkla tidigt och idag är inte en lika bra dag som igår ... Det värsta är att jag har sån jäkla träningsvärk i ryggen och nacken sen afron . shit alltså.

lördag

Det är sol ute idag! :)  long time no seen
Jag har packat färdigt min väska för dagen/kvällen så nu ska jag äta mycket mat som vi har fått order om . . hmm , jag undrar hur den här kvällen slutar  ;)

I got this feeling , that tonight´s gonna be a good good night

How wonderful life is when you´re in the world



Tittar på IDOL och blir smittad av kärlekstemat








kväll

filmen var julmysig och det var coolt med 3D :)


Imorgon är det Dam-middagen för oss tjejer på handelshögskolan ! :)
Vi har fått en packningslista som jag inte fattar någonting av ,haha . Vi ska ses 12.30 i morgon och sedan hålla på tills natten och grabbarna har planerat en hemilg men vild kväll ryktas det , jag kan knappt vänta ! 

Träningskläder för inomhusaktivitet
Trosor
Handduk
Smink, hårprodukter, ev. sminkspegel
Lapp med namn, adress (inkl. ev. våning och portkod) samt telefonnr.
till närmaste anhörig
Ev. IKSU-kort
Ett 1,5m långt snöre
Ett cykellyse
En spritpenna/ whiteboardpenna
En ballong (pluspoäng för helium)
En tom CD-skiva
Cocktailkläder (till kvällen)

Vad tror ni vi ska göra utifrån denna packningslista ?
:)

det är dags för fredagsmyyyys

Redovisningen gick bra idag , och det var störtskönt att simma ! IKSU överraskade också med jacuzzi och bastu  - skönt avslut på en stressig pluggvecka :)

Minns ni att jag berättade förut att jag, jen och wille skulle vara med på Umeå Unis katalog? Nu har den kommit ut , och som tack för hjälpen fick vi biobiljetter, så de är dom jag och Anders ska använda idag :) Eftersom "En julsaga" tydligen är en barnfilm så går den bara kl. 15,30  haha



Äntligen helg

Godmorgon Fredag!

Idag blir en soft dag I think, case-redovisning 10-12 och efter det tar jag helg och går till IKSU och simmar, vad skönt det ska bli :)  Senare i eftermiddag ska jag och Anders på bio, troligtvis blir det "En julsaga" i 3Dsalongen eftersom vi längtar så mycket till jul ! På tal om jul så åt jag tomtegröt till frukost nyss och lyssnade på regnet som smattrade mot fönstret. Bittersweet.

onsdag

Godmorgon från ett solstrålande umeå !

Neejdå jag är ironisk. det är lika grått som vanligt ute, försökte bara pigga upp mig själv lite, det gick ...sådär.
Jag och min casegrupp sitter i Universum och skriver och skriver.

Vi började vid nio i morse så vi hoppas på att kunna sluta vid 13 idag, perfekt då hinner jag till IKSU i tid.



sommar i röjeråsen

jag fattar alltihop

drygt en vecka kvar till Winnerbäck , i like !

memories

Hörrni tjejor, framför allt jw, becks moa och peggen , kommer ni ihåg när vi var små och tävlade om vem som kunde säga do-do-do längst utan att andas ? haha



jag utmanade anders eftersom jag trodde att jag hade försprång av tidigare erfarenhet , men jag fick se mig besegrad .. ;)

It´s my lucky day to day

Imorse var jag lagom laddad att sätta tänderna i ett nytt gruppcase men vi har iallafall kommit en bit på vägen så det känns bra ! Något som känns ännu bättre är att jag blev godkänd på både marknadsföringstentan och begreppstentan , jag var faktiskt bara något poäng från Vg på båda :) Genom detta kan vi se att min teori om att vara på alla föreläsningar och sen bara plugga en max två dagar före tentan håller ! ;)

Nu : MAAT!

vilka är ni?

Hörrni , jag kollade statistiken för läsare av min blogg och vissa dagar är det 50 unika läsare !  Det är väl inget rekord i världshistorien precis , men de som jag vet läser min blogg kan jag räkna på två händer och därför vore det roligt att veta vilka ni är :)  ni kan väl lämna en kommentar ?


helgen

Vips så var en till helg förbi bara sådär på en kvart känns det som.
Jag har inte gjort något speciellt alls, bara varit hemma och chillat
Anders har lånat en kompis hårddisk så vi har plöjt massa filmer , bla The Hangover som var riktigt rolig !

Igår kväll drack jag glögg, lyssnade på julmusik och började göra julkort , mysigt !  behöver jag säga att jag längtar tills jul ?

Imorgon kör vi igång med ett gruppcase som ska redovisas på fredag, snabbt ska det gå som alltid. Samma sak nästa vecka med ett nytt case . .  Men en vecka i taget , i helgen blir det ju faktiskt Dam-middagen , det ska bli sjukt kul :)






duggadag

Vaknade rätt pigg och redo för tenta i morse. Kom i tid till tentasalen , so far so good. Men sen gick det utför. När jag skulle ta fram min legitimation innan tentan så hade jag ju såklart glömt plånboken hemma. .
Tur jag har världens bästa pojkvän som yrvaket kom bort med mitt körkort
Tentan kändes helt okej och tog bara 20 minuter eftersom det var ikryssningsfrågor :)

Nu hänger jag och jen i skolan tills föreläsningen börjar 13.15, det blir en lååång dag.

terroriserad !

Varje kväll ringer dom mig och Anders och typ en kväll i veckan terror-ringer dom på dörren, tvtjänst - LÄGG NER!

onsdag

sovmorgon till 11.30 idag .. inte det optimala , jag måste ju plugga !
Har iallafall gjort den jäkla kompletteringsuppgiften till ett seminarium som har legat och gnagt länge i bakhuvudet så det är sköönt !  jag har också hunnit fixat en julklapp till mamma , blir du nyfiken nu ? ;)

Nu blir det tentaplugg och majskolv till lunch

senare : Gym med Anders och gära hemmagjorda köttbullar, mums !

en låt att pigga upp sig med

Godnatt

Plugga begrepp ? Nejtack
Semester ? Jatack


eftermiddagsmys

Gud vad skönt egentligen att vara igång så tidigt som jag var i dag, klockan åtta satt jag som sagt i ett grupprum och rabblade begrepp. Vid tolv gav vi upp och det är så skönt att komma hem medan det fortfarande är ljust !

Nu bakar jag scones och lyssnar på Lasse Ws senaste skiva
hade tänkt mysa ner mig framför en film sen 

PS. det kräksnöar ute , jippi !

 

 

the universe

godmorgon solstrålar

klockan är kvart över tio och jag har redan varit vaken i tre timmar , det var längesen jag sist var vaken så tidigt.  Orsaken till detta är att vi har begreppstenta på torsdag morgon , så nu sitter jag och jen och myser med 14 A4sidor begrepp och 13 kapitel i Bloisi. .

life is wonderful , kan det inte bara bli jullov nu ?!

Glasögonorm

tjabba

jag har börjat känna  att det behövs brillor på föreläsningarna  , kan ju inte allid sitta längst fram liksom ;)
Så jag har beställt hem 5 bågar från favoptic.se som jag ska prova i några dagar nu . Tyvärr så är min kamera ur funktion ( och jag tror att det är för alltid  ) så jag kan inte få någon hjälp av er att bestämma mig , buhu . .
Vi får se hur det blir :p


sköna slappsöndag

Igår hade jag ställt in mig på att bara vara hemma men tji fick jag när wille härde av sig vid halv sex och sa att det trots allt skulle bli klassfest :)

Jag tog ett bad med ett glas rött och Caroline [ ja, i telefon alltså ] och sen var kvällen igång !
Mr Kindholm bjöd in till fest och senare for vi på Corona. Väl på krogen hittade jag Anders i baren, det blev lite dans och röj men vi gick hem rätt tidigt eftersom Anders är ett lejon . . ;)


Och ,
Grattis till min söta pappa på Farsdag !

winter wounderland

Det är har snöat inatt !
Helt vitt ute , och det tillsammans med chai-téet och mandarinen jag nyss åt ger mig riktiga julkänslor , ååh kan det inte bli lov typ nu ? Eller iallafall första december så man får börja pynta ? :p

tror jag måste ut och känna på snön .

Jag kommer hem igen till jul

Tågbiljetterna är bokade , vi kommer hem 18 december :) Vad underbart det ska bli att träffa familjen och TTS  igen, jag längtar redan !

All we need is love

Jag blev väldigt kärleksfull och gjorde en lite ändring i min blogg, enjoy ;)

Det är en typisk fredagskväll i familjen Lidell-Persson , en sådan går till så här :

1.Laga tacos tillsammans
2.Trycka i sig alldeles för mycket tacos
3.När jag är så mätt så jag nästan spricker , trycker jag i mig den choklad jag har köpt för att äta framför idol
4. ligga i soffan och dö
5. få överskottsengergi/ sockerkick och försöker brotta ner Anders
6. 20.00 Se idol UTAN choklad ..
7. 20.15 trötta på idol , man kan ju se framträdanderna på tv4.se utan reklam
8. Somna i soffan till någon halvdålig film

Detta är myys :)

fredagsmys

Idag har jag hunnit med att mysa i sängen till halv tolv, ätit frukost,spelat tvspel och handlat på Maxi.  Och nu är dagen slut. Det känns i allafall så för det är kolsvart ute , det blir det redan vid klockan tre. Hur ska man palla med detta ? fyra timmar av min vakna tid har det varit ljust idag. Fyra fjuttiga timmar och det var knappt ljust då heller , var tvungen att ha lamporna på för att se något ,typ.

Ljuset i mörkret är iallafall att Caroline is back in sweden alive, och troligtvis superbrun och hetare än någonsin :p

TTS

Jag har pratat med Mosi över en timme idag ,det var på tiden :)



Jag saknar er like crazy !

jäkla skitmorgon

åååh , jag har tenta om mindre än en timme och sitter här och panikpluggar .. Vad hände liksom? Vart tog alla dagar vägen som jag skulle använda till attt plugga ?
Iskallt är det också , och det lär ju inte vara varmare i Östra Paviljongen (tentasalen)..
Och Trött är jag. Usch. Varför lägga en tenta kl 9 på morgonen? Vem är vaken på riktigt då?
Idag är verkligen ingen bra dag.


Drömmer mig bort till sommar och bästisar





halloween bildbomb

Det var kul igår ! :)