tisdag

Imorse var jag och Anders på Riskettan, som jag kanske redan berättat så är det en ny obligatorisk kurs om man ska ta körkort , 800 spänn kostar det och det närapå helt onödigt enligt mej. I tre timmar satt vi och pratade om olika risker som finns i trafiken, exakt det som man lär sig när man pluggar till teoriprovet , alltså inget nytt som man inte redan visste.

Nu är jag uttråkad och när jag är det så brukar jag roa mej med att leka med bilder , så enjoy






Nu har vi några lägenheter på gång i Umeå så det är lite spännande :)

31 mars

Vad är det för en dag är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Julias 20årsdag, HURRA HURRA HURRA !

måndag

idag har jag :

Lunchat med jw o bulan , mysigt :)

fått Godkänt på MatteC .nödvändigt

Varit på vinmiddag hos Bulan , trevligt värre :)


Imorgon kl 8 blir det Riskettan. Godnatt

Tjejsnack

Johanna har precis varit här en sväng och vi hann väl mest snacka lite , men det var kul :) Jag behöver verkligen  prata av mig om onödiga saker som Anders inte alls är intresserad av , så min  käft gick i ett ;)  På måndag ska jag Johanna och Bulan ha middag/lunch ,det blir mysigt :)

Nu blir det Robinson snart och sen bara chill , Anders väckte mig klockan 7 i morse så jag är kind of tired

Lördag

Igårkväll åkte jag och Anders till Röjeråsen en snabbis och det är alltid lika kul och mysigt att vara där :)

Vi åkte hem tidigt imorse , så nu har jag redan hunnit springa runt på stan med mamma inågra timmar. Hon ska på fest med jobbet ikväll och hon ville att ajg skulle hjälpa henne hitta något nytt. Det var kul, till en början tills jag fick reda på mammas krav ; det fick inte vara för uppklätt men inte för vardagligt heller , inte helsvart men inte heller någon färg .. haha
Efter ett tag blev hon panikslagen,desperat och stressad på samma gång , hon måste ju hitta något ! Detta scenario påminde mig väldigt mycket om när vi gick i nian och vi skulle köpa smycken till balen . Johanna letade och letade och blev mer och mer stressad , när hon var som mest desperat ryckte hon åt sig ett par barnörhängen med rosa fjärilar och frågade ,helt seriöst ; Dom här då  !?!?  haha

Tillslut så gick mamma allafall med på att köpa en klänning som var svart , men  varken för uppklädd eller för vardaglig. Så alla blev nöjda och glada tillslut :)


Nu smyger jag runt som en tyst mus här hemma , anders spelar in i "studion" och nåde den som låter ett endaste knyst då ...

Hej soliga torsdag

"idag har jag solat i bikini och det var så varmt att jag nästan inte pallade mer,  är det inte bara helt
U N D E R B A R T ? (:"

Så skrev jag i bloggen 26 mars 2007 och jag undrar varför det inte kan vara samma status 26 mars 2009 , alltså idag ? 
Visst, det är sol ute vilket jag absolut inte klagar på , och visst värmer den i ansiktet . Och visst  ,jag fryser inte . När jag har min dunjacka på mig. .  Men om jag lyckas hitta lä nånstans runt huset , så  ska jag sätta mig där och blunda så ajg slipper se snön , och låtsas som att det är 26 mars 2007. 

Hur som helst så är idag en skön och härlig dag trots snön, och trots att jag var på världens långsammaste och onödigaste möte på Ams klockan nio i morse. Fick reda på allt jag redan vet , hur man går in på internet och hittar deras sida .. ungefär så. 

Men nu är det över och jag ska njuta av det , och att det är sol ute :) 


 

Jag är körd

"Oh Herregud Tess !" Skrek Stina när jag berättade för henne. Jag känner så jag med. Jag ska på betygssamtal i Matte och prata om mitt sista prov och kursen i stort. Jag är körd.

surprice






Idag är en ta-hand- om -sig- själv- dag

sommarplaner

Nu var det bokat och klart , jag och Anders ska ta körkorts intensivkurs två veckor i sommar ,äntligen blir det dags !
Nästa vecka blir det Riskettan, en kurs som vägverket har lagt till i den redan krågliga och dyra vägen till körkort. .

skön

morgonstund har guld i mun..

klockan är strax efter halv 8 och jag har redan varit ner på ica och handlat plus att jag har diskat , det är rekord.
Nu ska jag nog somna om en stund

pappa



Jag mailade den här bilden till pappa för några dagar sen, Nu fick jag ett mail tillbaka, han har skrivit ut bilden och satt upp den på väggen på kontoret. Han är för söt !

matte c

Ni vet som har sagt förut att jag har varit helt lost hela MatteC kursen och alltid blivit tvungen att ta hjälp av någon annan för att klara av det . Läs aldrig Matte på distans !

however , som en sista uppgift hade jag att skriva en rapport om de olika funktioner som man har fått arbeta med under kursen, man skulle förklara dem och sendan ge exempel på hur man kan använda sig av dom . Tillochbörjamed så förstod jag inte ens två av funktionerna, hade aldrig sett dom föut , men jag skrev väl ihop något väldigt dåligt i fredagskväll  ,skickade in och tänkte att det här kommer aldrig gå vägen.

Imorse såg jag att jag hade fått mail av min lärare och jag gruvade mig länge för att öppna det , eftersom jag visste att jag säkert skulle bli tvungen att göra om . Döm av min förvåning när det stod så här :

Hej Therese!


Tack för redovisningsuppgiften! Du har lyckats få en bra uppställning med tydlig struktur där du tydligt och informationsrikt redogör för de olika funktionerna.


Du har en rolig titel på arbetet och en bra disposition. I det stora hela har du ändå skrivit en bra rapport!



Omdöme: Godkänt


(På denna uppgift är det enbart möjligt att få Godkänt / Icke Godkänt)

/ Johan

Wohoooo! Jag kan inte förstå vad han ser i min rapport , men ändå jag slipper göra om :) Sen kan man ju undra vad som var så roligt med min titel " redovisning 1 Matematil C - Funktioner " ?

Och nu till en viktig sak som jag har glömt, Moa har  också hjälpt mig till det underbara betyg jag kommer få :p

Min kropp luras

Inatt blev det som sagt inte mycket sömn. Anders kom hem vid halv ett och jag tittade på Lars Winnerbäcks film, och jag kom inte i säng förns halv tre efter åtskilliga försök att få Anders som hade somnat sittandes i soffan att följa med till sängen. De enda svar jag fick var " tess vänta lite tess ..zzzz." så jag gav upp ganska snabbt och gick själv och la mig. Men jag kunde inte somna särskilt bra eftersom jag kom och tänka på en kille som jag hörde om förra helgen , han hade dött i sömnen för han var full och eftersom Anders berättat att han hade druckit 55% sprit så var jag , som den hönsmamma jag är , tvungen att gå upp ar  typ varje halvtimme och titta så han andades , haha

Och bara för att jag är trött som få nu och Anders är bakis så inbillar min kropp mig att jag också är bakis , helt sjukt ! Jag har tillocmed tänkt tanken " fan varför drack jag så mycket i går " för att sen hinna ikapp mig själv " vänta , jag drack ju inte ens igår !?"  Det kallar jag inbillning du !

Det finns en charm i att Anders inte läser min blogg


Anders i natt och i morse , upp som en sol och ner som en pannkaka , eller nåt

åh

jag.visste.att.det.här.skulle.hända.  Det snöar , jag hatar snö

Jag måste ner på stan och posta mitt sista prov .. ååh

sköna söndag

jag ångar mig tror jag angående mitt sista inlägg. Jag är nog nästan glad för att jag inte var på krogen igår iallafall när jag såg anders komma hemramlandes igår och somnade i mitt knä efter att han hunnit berätta att han söp ifrån alla , inget han är lika nöjd över idag precis . Han ser bord som rör sig fast dom inte gör det och huvudet sprängs,, och jag mår alldeles underbart bra ;)

Här kan ni få se vad jag har roat mig med senaste timmarna


Det blev inte s´mycket sova i natt alls faktiskt , nu blir det film

jag skulle få den tiden över för mig själv som jag sagt att jag vill ha

 sitter här i min ensamhet och tråkar , som tur är så går lasse ws film Solen i ögonen på svt , så när jag  tänker efter så har jag kanskek inte så tråkigt trots allt .. ;) Men jag skulle gärna vara på krogen och roa mig som vissa andra

no idea

hörrni , jag har ingen aning om vad jag ska ha för bakgrund i bloggen, så nu får det vara den här .
 känner jag mig själv rätt så byter jag i morron igen,..en förresten det kanske inte är en så dålig idé ! 
Håll utkik, kanske är just du min bakgrund i morgon !

lördagar

Jag är oftast en sån person som vill att det ska hända något på helgerna så dom inte bara passerar och man bara har legat i soffan och tittat på tv . Men idag är undantaget som bekräftar regeln , jag känner verkligen för att bara ligga i soffan och kika runt på internet ! Det är ju rätt skönt ibland det med  ,

Något annat som också är skönt är att det är ju förfasiken nära på vår ute ! snön är nästan helt borta, fåglarna kvittrar och man kan ha på sig sina nya vårskor och gå på asfalt istället för att pulsa runt i snö , jag älskar det ! :) Och sommaren ska vi inte tala om , det är det bästa jag vet och därför bjuder jag på den här bilden från i sommras

lördag

godmorgon!
Imorse gick jag upp med tuppen , nästan iallafall , och bakade grekiskt bröd :) Det tog ett tag , men det var det värt för mmm vad gott det luktar ! Nu ska jag äntligen äta frukost med nybakt bröd, ägg och grekisk youghurt med honung :)


Ikväll åker jag till Torsång och käkar för Anders ska ändå bort och det är så tråkigt att vara hemma själv

vilken pärs

Har suttit med matteuppsats tills nu ,usch vilken plåga det var men nu får det duga. Troligvis så kommer min mattelärare inte fatta ett dugg av det jag skrev, för det gjorde inte jag heller.. Enda orsaken till att jag kommer klara matte C stavas Kristina Lidell, min räddande ängel :)


Har jag förresten någongång berättat om vilka som är mina favoritbloggar ? Glöm dem isånafall för idag har jag hittat den bästa bloggen någonsin , www.hejaabbe.com  heter den och ni bara måste läsa den! Så underbar och välskriven blogg får man leta efter

fredag

Det är fredag med det som hör till ; matteprov och tacos

sol gör mig glad

Det blev inte pappas jobb nu , tar det ikväll
Istället så blev det en powerwalk runt kålsjön , och det är så fint väder så jag blir nästan galen :)
Jag hittade såklart inga hörlurar som var hela , och man kan ju inte gå utan musik så jag var tvungen att ta dom stora hörlurarna som jag annars har till datorn , haha tur jag inte mötte någon jag kände !


Har försökt mig på matten nu , men jag fattar verkligen ingenting .. I morgon  är det iallafall sista dagen på den pinan , måste firas !


Nu ska jag ut i solen igen , hejsvejs

torsdag

Idag är jag uppe ganska tidigt för att ´vara mig och jag är redan påväg till pappas jobb för att städa , och eftersom det är finaste våren ute så tror jag att jag ska inviga cykeln för i år :)

Men först ska jag ladda ipoden med bra musik ,

jag är fast

Jag, eller rättare sagt Lovisa ,har hittat ett nytt superroligt bildprogram och nu är jag fast ! www.picnik.com heter det och här är lite exempel på vad man kan göra :

onsdag

Min och Lovisas promenad blev lång med lunch och grejer , kul !:)  När vi var nere på stan så mötte vi på Mr Kandji och jag blev nostalgisk 2009 ,

onsdag


Vem vill inte vakna till det här ? :p

Nu snart ska jag på promenad i solen med Loven :) 

fan

Har försökt fixat om bloggen. Nu, flera timmar senare ,är resultatet skit och jag har fått musarm,nackspärr och fyrkantiga ögon , jag pallar inte mer ! Ni får stå ut

Norrlänning

Det börjar ordna upp sig med skolor,lägenheter och sånt till hösten. Både jag och Anders har tillslut hittat intressanta utbildningar i Umeå , så det är ditåt vi siktar just nu . Först tyckte jag att det verkade rätt segt att bo där , men ju mer jag läser ju mer tycker jag om staden ! Det verkar finnas lite av allt där ; storstad, skog, shopping,uteliv, massor av studenter, hundspann, havsbad och billiga lägenheter - kanon ! Och det bäst av allt är ju såklart att vi kan flytta tillsammans :)
Nu är det bara att söka och hålla tummarna !
jomenvisst

Våren

Vår is in the air !! efter att jag hade pluggat matte på förmiddagen så belönade jag mig själv med en runda på stan, dock bara med fönstershopping .. men det var superskönt för det kändes verkligen som vår ! Jag hade ballerinas och invigde mina nya brillor , det går mot bättre tider nu ni :)


När jag kom tillbaka hem satte jag mig ute och solade och läste VR och det har jag gjort tills nu :)

Vad var det egentligen jag skulle göra idag ? just det tvätta,diska,städa ... min kväll är planerad . .

tisdag

Nu är jag tillbaka i vardagen igen .. plugga matte, diska ,tvätta . . tråkigt alltså tråkigt !

Men igår hade jag världens mysigaste eftermiddag med Anders , eftersom jag hade varit borta några dagar så blev vi ungefär som nykära  och det är ju alltid mysigt :p Det är bra att vara ifrån varandra och sakna ibland för då uppskattar man ännu mer det man  har :)

Nu blir det frukost , scones och juice . Det är sol ute så jag funderar på att ut och springa , men först som sagt matte och tvätta

Lördagen i Linköping

Efter att jag tvugnet väckt Becks och JW så drog vi ner på stan och mötte Petra och Moa för lunch.
Det som är så bra med oss är att vi inte låter någon känna sig utanför , inte ens de vi inte känner utan vi låter alla höra vad vi snackar om ;) ;) Efter lunchen shoppade vi hela dagen , eller inte jag jag var mest smakråd, innan vi avslutade dagen på espresso house med massa skratt :)



På kvällen var det Melodifestivalkväll I Lambohov med vin och ost&kex, mys ! Men vad var det för låt som vann ...!? Skit-melodifestival !  Vi var uppe till tre och hade girltalk som på det gamla goda tiden :)

Tjejer , I love you, det vet ni

bilder från igår



Hmm, det blev inte så många men jaja

Flamman

Igår hade jag Moa och Beckis förfest med vin,hemmagjord pizza och Våghals innan vi åkte till Flamman, ett studenthak, och mötte upp johanna och hennes SSKare :) Vi lyckades komma in där gratis  , och sen varvade vi mellan Flamman och korridorsfest hela kvällen , riktigt kul ! Det som var negativt var att typ så fort någon stekte mat i korridorköket så gick brandlarmet och vi var tvugna att utrymma varje gång, jag fattar varför det heter Flamman ..
 
kvällens Top of the line var när brandmännen hade gjort de dom skulle efter första larmet ( alltså stängt av larmet och kollat så det inte brann) Så kläcker Johanna ur sig :

"Men vad gulligt egentligen , tänk om det hade brunnit då hade det ju varit ni som hade räddat oss ! Tack att ni kom iallafall. Och du , jag trycker på brandlarmet sen igen så kan ni ju komma förbi..."

Så jäkla kul , och det blev ännu roligare nästa gång larmet gick och samma brandmän kom tillbaka och Johanna stod där , Hej igen lixom...

Idag ska vi leka med Petra och jag antar att det blir en sväng på stan :)

linkan uppdate

Det har varit en rolig och lång dag på stan med shopping och lunch :)


Nu är vi tillbaka och ska snart fixa klart oss för partaj , fan vad kul det blir det var inte i går för min del !


PS. jag kom nyss på en kanonlåt den går så här ( melodi . en dag i Juni)

Det var en gång i Juli,
Moa hon var med
Hon pussade på Peter
Som knappt hade fyllt moped

framme !

Efter en lite krångligare resa än beräknat som blev buss-tåg-tåg-buss-pendel-buss så är jag äntligen framme i Lambohov :)
Nu ska jag skicka Moa till skolan ;) Sen blir det frukost och en shoppingrunda på stan , lovely !

en sak till

Jag ser framsteg med mitt hår , det har växt ! ;)

  
somras                                                                           förrgår

Nehej , men om det skulle ta och bli sommar nu då !

Jag sitter och kollar igenom vad som finns kvar på min dator efter reparationen, och hittar såklart massa sommarbiler. Jag vill ha sommar. NU.


Bilder från göteborg i somras med familjen

today´s the day

Idag åker jag till Linköping som jag har tjajat om , och det kommer bli så kul att träffa mina älsklingar igen :)
Så idag ska jag och ladda ner film till tåget , sen tänkte jag göra om bloggen lite också för jag spyr snart på bakgrunden ..!

Det är strålande sol ute så eventuellt kanske jag går ut och trycker fejset mot solen ett tag , vi får se :)

onsdag

det gick bra på jobbet idag med , jag hann tillochmed den obligatoriska veckostädningen så imorgon är jag helt ledig igen :) Fast visst var det lite segt , jag hann dricka minst 5 koppar kaffe ,vilket inte är bra eftersom jag är född med privilegiet att bli trött av kaffe istället för pigg..


dagens klotter ;)


Stångåstan,söndermarken Linköping- kalla det vad du vill jag drar dit i morron och det blir fett najs !

update

Förresten jag glömde berätta att jag har fått tillbaka min älskade dator nu :D
Glädjen är tyvärr kortvarig , självklart så måste jag installera om alla program som jag hade och som har försvunnit , fixa nytt virusskydd IGEN osv... jag har skrikit alla fula ord jag kan plus några till och hade jag inte haft Anders som fixaren i nöden så hade jag lagt av i en hög för längesen !! Jäkla datagubbar !

tisdag

2009-03-10 - What a day !

Mitt jobb idag var väldigt enkelt ,väldigt understimulerande och väldigt monotomt... Men det är som sagt cash , så jag klagar inte !

Det går ut på att kopiera upp 27 pärmar med typ 500 papper i varje , ni förstår att det tar en stund ! Så jag ska dit i morgon med :) Det som var bäst med idag var att jag fick så mycket annat gjort också , tex, skicka iväg massa av mina egna lappar och papper som jag har skjutit upp ett tag.

I morse så invigde jag mina röda ballerina för den här våren, några timmar senare kräksnöade det igen ... åååh !

Min dag i bilder



Nu blir det duschen sen crascha i tvsoffan


tidigt

Skapligt längesen jag var tvungen att dra mig själv upp ur sängen vid 20 i 7 ... Det var rikitgt jobbigt men nu är jag pigg iallafall :) Väntar på att pappa ska hämta mig så vi kan åka till hans kontor och jag kan börja mitt hardwork ;)




Ha en bra dag!

Arbetsförmedlingen

Kom precis hem från efter en och en halv timme på arbetsförmedlingen ! men vet ni det här låter sjukt , men jag har haft kul haha Jag antar att min sociala sida inte blir så stimulerad när jag bara sitter hemma här hela dagarna så när jag väl kommer ut och träffar folk så är det kul , även om det är på arbetsförmedlingen ;) 

Ialla fall så hade jag föreställt mig en sur kärring som skulle sitta där och gnälla på mig ( fråga mig inte varför jag har fått den bilden av arbetstförm... ) Men istället möttes jag av en supertrevlig ung tjej som hjälpte mig väldigt bra . Hon trodde itne att det skulle vara några problem för mig att hitta jobb , och jag fick förklara att alla går efter utbildning nuför tiden spelar igen roll vilka erfarenheter man har och hon ändrade sig och sa att det inte skulle bli några problem för mig att skaffa sommarjobb ;) 

Så nu blir det una grande kopp de kaffe och cv-skrivning

Måndag

 Min andra hälft , nej det är inte Anders jag pratar om och inte TTS  heller ,  min laptop har varit på lagning eller vad man ska säga , vista fuckade ur så den är på dataaffären nu och har varit där sen i tisdags och jag känner mig helt handikappad utan den.. speciellt när Anders är hemma och spelar in musik på den här datorn , så högt så jag inte kan se på tv då saknar jag den ! Jag funderar förresten på att döpa den till något haha Anders har döpt sina käraste ägodelar,gitarrerna, till Joline och Scarlett så då tycker jag att jag borde döpa min käraste ägodel till något , men vad ? förslag? ;)

Nu är klockan inte ens halv 11 och jag har redan hunnit dammat,damsugit och diskat , skönt då har jag hela dagen på mig till att göra något roligare :) Förresten så tycker jag att jag jämt städar men ändå är det jämt stökigt/dammigt ... blä , det är ett evighetsgöra !

tisdag-torsdag ska jag jobba på pappas jobb som jag pratade om förut, jag ska kopiera 30 pärmar och göra nya register osv.. kommer nog bli enformigt men det är cash :)

kväll

Jag håller på att sjunga in en egen version av Lars Winnerbäck& Miss Li - Om du lämnade mig nu  och det är riktigt kul :) Samtidigt ser jag på Beck , och jag bärjar ångra mig att jag gör det , kommer aldrig våga gå ut själv i mörkret igen ..!
 
 Snart blir det sängen känner jag , fasiken vad skönt det ska bli



- 3 days to go

söndag

Godmorgon!
 Nu sitter jag och sippar på min morgonsmooothie och lyssnar på skön musik ,det är bra start på en dag :)
Idag ska på kalas hos min "lilla " kusin Steffi , hon fyller 15 !


Annars vill jag bara att den här veckan ska gå fort fort så det blir torsdag och jag får åka till Linkan !  :)

direkt från melodifestivalsoffan



Lätt bästa låten ikväll !

lördag

Idag har jag varit med mamma och Malla på kupolen och sen en sväng på falun . Vi har fikat och shoppat , och mamma har skämt bort mig som alltid :p Jag fick ett par svarta jeansleggings från Gina , hur skönta och bra som helst  Tack mamma :)

Nu vankas det troligtvis fest här ikväll , jag är inte så fet på men det är bara att acceptera läget dådaa

Fredag

I morse vaknade jag när Anders skulle gå till jobbet , ungefär klockan sju . Jag gick blundandes upp och gav han en hejdåjkram innan jag vinglade tillbaka till sängen, och lyckades somna om till tio. På den tiden hann jag drömma säkert fem störda drömmar , den sista drömmen hanlade om att jag skulle försöka ta mig upp på en vinglig brygga samtidigt som jag spottade äcklig köttfärs ... vad får man allt ifrån ?

Idag är det matteprov som gäller - igen ...
Sen ikväll så ska Anders till Röjeråsen för det vankas fisketävling där uppe imorgon så han ska på det med grabbarna. Jag tänkte först vara ensam här hemma och lyckas sova själv , men jag tror jag kryper till korset snart och ringer mamma och säger att jag sover i Torsång istället ! Jag har extremt svårt att sova själv, visst det går men jag kan verkligen inte slappna av och så ycker jag att jag hör massa läskiga ljud hela tiden - som ett litet barn är jag . .

Alldeles nyss så damp mina tågbiljetter till Linkan ner i brevinkastet, så det funkade , perfekt ! :)
 

if you need tp crush then crush and burn you´re not alone

Det var jättemysigt ute med Nellsan och johanna, jag vill också ha en hund !




Hur som helst så avslöjade jag för Johanna att jag ska åka och hälsa på dom nästa helg !  Jag vann en auktion på Tradera , tågbiljett Borlänge-linköping för 2 kr ! Sanslöst billigt och fan vad kul det ska bli ! :)


 


En gammal 90tals tryckare , dagen till ära ;)

torsdag

Matte pluggandet går åt hell dåligt alltså , det är så jäkla svårt utan lärare ! Nu snart ska jag iallafall ta en paus och åka ut i skogen med Johanna som är hemma på en blixtvisit och Nellie :)

Morning sunshines

Idag var det  rikitigt skönt att gå upp, lägenheten är nystädad och fin och det finns inte ens ett diskberg som väntar på mig , skönt !  Däremot så finns det en mattebok som väntar.. Så det är vad jag ska göra idag , plugga matte !

Igår spontatbokade jag och Anders tågbiljetter  til Stockholm på påsklovet , vi sak åka dit och shoppa och ha det mysigt :)  Såna här spontana saker älskar jag , och speciellt när det är Anders som föreslår dom :p


God Morgon !

Idag är jag upp tidigt  för jag ska och åka skridskor med mamma och hennes dagisbarn. 
Fan jag har så tråkigt hemma själv hela dagarna och skridskor är ju kul och barn är ju kul :p  När jag sa det till Anders blev han helt chockad och sa: va? Ska du åka dit gratis!?  haha

Visst var det lite jobbigt att gå upp halv åtta , men nu dricker jag smoothie, lyssnar på rix morgonzoo och läser bloggar så nu är det bara skönt att vara uppe tidigt  !


Ha en bra dag allihopa :)

tisdag

Även fast jag inte har något jobb så finns det alltid saker att göra känns det som , om än inte roliga saker.. jag tycker jag har en lista varje dag på vad jag ska tvätta /handla  osv. Ja, jag är en hemmafru!


Nu ser det ut så här hemma, nystädat med blommor på bordet , I like !

Så jag har tänt att chilla en stund nu med VR och Capuccino ! :)


Förresten , nu vill jag ha sommar !

God morgon

Eller det är egentligen inte morgon för mig , jag har varit vaken sen åtta , men jag har bara legat i sängen för jag har sån otrolig huvud/nackvärk , men nu har jag iallafall kommit upp för jag måste  handla.

Nu kom precis min granne förbi och ville titta på lägenheten för hon kanske ska flytta ner sen när vi flyttar , och ni ska se hur jag ser ut ! Nyduschad och insvept i ett täcke guidade jag runt henne ... pinsamt !

svar

Nu vet jag svaren på frågorna.
En dag går ruskigt snabbt nuför tiden , spelar ingen roll om man har kul eller tråkigt den går lika snabbt för det .
Och jag var mätt på en pizza från kl 20 igår till kl 17 idag , då jag kom på att oj man kanske ska äta , det är fan rekord ! Svaret är alltså 21 timmar.

Jag saknar mina bästisar !

?

Jag har två frågor som jag funderar på just nu , hur fort går en dag och hur länge kan man vara mätt på en pizza?


Förresten , från 10 mars ringer jag med Telia , för dom som tycker att det är intressant :p

Long time no seen

Hej!
Nu har vi kommit tillbaka från Foskros och vi har haft det superskönt ! Är det på något ställe jag verkligen kan slappna av på till hundra tusen procent så är det nog där :) Vi har Åkt skoter , ätit skitgod mat , spelat spel och haft allsång varje kväll eftersom anders och peter är besatta av sina gitarrer ;) Riktigt mysigt har det varit i allafall  :)


Det är en sån häftig känsla att köra på fjället när allt bara är vitt och solen skiner på , det känns som att man är jag vet inte vart och kör,, på månen typ :p