Julen i bilder

Kategori:

Julfest

Igår var det dags för årets julfest med jobbet. Vi åt 4-rätters på De Klomp och gick sedan vidare till Ågatan för drinkar. Trodde vi skulle hålla på till 21 men kom hem runt 02, det måste ju betyda att vi hade trevligt! 
 

Framtiden

Så här ett halvår innan jag är klar med universitetet är känslorna blandade. Mestadels känns det ju kanonskönt att snart slippa plugga och istället jobba och tjäna storkovan (förhoppningsvis). Frågan är ju bara vad jag ska jobba med? Vi diskuterade mitt framtida jobb på släktfika med Sjöbergs i fredags och kom fram till att det finns ju mycket att välja på alltså! Och inte blev det mindre att välja på när jag frågade Otto vad han tyckte att jag skulle jobba med. 
" Jag tycker att du skulle passa som en mode-modell!
Tack Otto , you made my day! 
 
 
En framtida mode-modell som övar på att "smisa" ( le med ögonen) som Tyra Banks.

Fredagsmys deluxe

Vi har varit barnvakt till Alice och Otto sedan igårkväll, och oj vad vi har hunnit saker! Ätit tacos, sett på tv, spelat tvspel, ätit godis, berättat sagor, spelat iPad, ätit glass, lekt doktor, ritat, spelat dator, byggt koja, lekt frisör, lekt snömonster och byggt snyggaste snögubben!

Kategori:

December

Förutom sommarmånaderna är nog december min favoritmånad. I alla fall när det levereras snö och sol som i dag.

Kategori:

121212

 
 
Hej, Fröken Slö och Ofixad här. 
Mina dagar ser ut som följer: 
- Gå upp vid obestämd tid men oftast runt tio
- Går direkt och äter frukost utan att ens titta mig i spegeln
- Öppnar upp C-uppsatsdokumentet.
- Börjar skri... eler vänta! Jag måste ju kolla Facebook, Bloglovin, mail, andra bloggar, min egen blogg, twitter, aftonbladet, Hemnet, Instagram först. Och kanske har någon hunnit skriva något otroligt intressant på Facebook sedan jag sist kollade? Bloggat?Instagramat ?osv osv.  
- Försöker börja skriva på C-uppsatsen igen. Men kommer snabbt på varför jag slutade skriva i går. Jag fick ju  total skrivkramp och vet inte hur jag ska fortsätta.. 
- Runt 13 blir jag vips jättehungrig och måste äta något = skrivpaus.
- Försöker leverera någon bra text til ungefär 16.00 då jag tycker att "skoldagen" är slut. 
- Tittar mig i spegeln. OOOops , men det är väl ingen ide att göra i ordning sig nu , det är ju redan mörkt ute = dagen är snart slut. 
- 17-19 har ångest att jag inte skriver på uppsatsen men intalar mig att man måste få vara ledig i bland också 
19-22 kollar på tv/ somnar i soffan. 
 
Behöver jag säga att det ska bli otroligt skönt med Jul och Nyår snart. Jäklar vad jag ska vara uppiffad då! 
 

I mitt vita vinterland

Kategori:

1 december

Minusgrader, sol och lite snö- perfekt decemberdag. Vi har tagit en promenad i Trädgårdsföreningen med lunchstopp på Belvederen och även hunnit med årets första saffransbulle.Mums!