Im going home

Som sagt åker jag hem i dag. Hem till Torsång alltså.  Det ska bli skönt att träffa familjen igen :) Vi ska också passa på att ha en "låtsatsfödelsedag" för mig lite i förskott eftersom jag ju fyller år nästa vecka . Det känns som att jag upprepar mig lite idag, men vart tar tiden vägen - PÅ RITKIGT? Kom vi inte precis hem från Åre?

Veckan som gått

ftersom min dator inte har lyckats vara på samma ställe som min iphonesladd på hela veckan har bloggtorkan varit ett faktum, för en blogg med bilder är ju så mycket roligare än en utan. Eller?
Freddan har kommit hem :D
Det blev lite problematiskt med sommartiden vilket resulterade i att jag kom en timme förtidigt till jobbet, klockan halv fem checkade jag in i söndagsmorse  , inte okej.
jag har invigt mina nya zebriga byxor + ätit årets första jordgubbe !
Igår blev det en långpromenad runt ån - det är verkligen vår ute nu !
Och som toppen på denna vecka kommer helgen spenderas i Torsång med min söta familj som det var alldeles för längesedan jag träffade- vart tar tiden vägen ?

Love is in the air

aioli

Jag och mosi har haft en toppenkväll!

Där tog vi helg!

I dag kan man säga att det har varit en lyxdag. jag och Lina tog bilen till skolan och käkade  B&Js till lunch. Top noche var också att vi hann så långt med projektet att vi tog helg idag - yes!
Förresten, igår var jag med Johanna och Axel till Åtvid för att se LFC-Arsenal, champions leauge. Tyvärr blev det 2-2 vilket betydde att LFC åkte ur, men de kämpade på bra och det var riktigt spännande !

Fan malla, jag är avis!

HAHA

Okej , jag har lite tråkigt .. Läser igenom vårat projektarbete, men jag måste ta en skratt paus.

The answer is blowin in the wind

Vädermässigt sett var det här en kanondag! skolmässigt sätt så får den här kursen gärna vara slut NU.
Eftermiddagen spenderade jag med Mosi på stan och vi köpte årets första mjukglass - mums!

vår! (igen)

12 c i skuggan- underbart ;)
Levererar dagens outfit från balkongen innan jag cyklar till skolan!

Btw, Bob Dylan till Peacen- tufft!

Fin kväll

rubrik

Projektarbetat idag. Och gymmat. Nu lyssnar jag på joshua Radin och är på allmänt bra humör!
Men jag saknar någon alldeles speciell person, som gärna skulle kunna få komma hem NU.

And this is today..

Men nu tar jag helg för en stund och går till simhallen :)

Yesterday...

all my troubles seemed som far away

tisdag

Vissa dagar får jag titta lite extra på mitt nya armband från Pearls for girls för att riktigt komma i "stämning"

kanondag....

Feber. Magsjuka. Huvudvärk. Hosta. Vagel i ögat.
Kan med andra ord inte jobba i helgen och får istället sitta här helt ensam.
JIPPI

I´m a dreamer

.. I dream my life away.
Jag är aaningens avundsjuk på den här snyggingen som sitter ute i bara t-shirt och dricker bacardi-cola i Portugal just nu :)
Fast iochförsig , jag sitter ju inomhus i t-shirt och dricker vatten till "Sveriges mästerkock", jag ska inte klaga.

gråa dagar skyndar aldrig på

Var till ortopeden idag, 300 kronor kostade det för att få höra att jag skulle börja träna. Inget nytt under solen med andra ord. Efter det har jag hunnit med projektarbetsplanering och Skype med Malla och Embla, :)
Nu ska jag joina Spiken i soffan, han har gjort en koja ser jag - mys !

en vanlig tisdag

Vaknade i morse till solsken, det var verkligen en goodmorning beautiful day! Cyklade till skolan för en mindre trevlig upplevesle, föreläsning om kemikalier i omlopp. Hur hamnade jag här liksom? Hursomhelst. Under föreläsningen ringde en kvinna från ortopeden " Hej Therese, jag ringer från ortopedkliniken. Tyvärr kan inte Doktor Andersson ta emot dig i morgon som bestämt, han har ett möte han måste gå på" Jag blev såklart inte förvånad. Blev erbjuden en ny tid på torsdag eftermiddag , men eftersom jag har ett obligatoriskt seminarium då fungerade inte det vidare bra.
" Jag ska se här när vi har nästa lediga tid.. 5 april , funkar det ?" Hade jag något val? Nej.  Jag gick tillbaka till den oerhört underhållande föreläsningen och var nu ganska irriterad på att vad ortopeder heter. Som tur var hade doktor Andersson ett gott hjärta och insåg att jag inte kunde vänta så länge, för efter fem minuter ringde kvinnan upp mig igen och erbjöd mig en tid halv nio i morgon istället för tio, potato potato för mig. Tack doktor Andersson!
Det kan vara jag som är ovan, men är inte det här en köttig vecka !?
Det är tur att det är så fint väder idag. Kom på att jag skulle lägga fram mitt körkort så jag inte glömmer det i morgon när jag är hos doktor Andersson, tror ni jag hittar det? Näpp. Tror ni jag har letat på alla möjliga ställe? Japp. Mamma , svimma inte nu men jag tror mitt körkort är borta, på ritkigt. Har precis panikletat fram mitt pass så jag kan använda det i morgon mitt körkort inte på något magiskt sätt dyker upp.
Nu storstädning av min lägga och sen jobb ikväll.

The helg

Lika lite som jag har gjort idag, lika mycket har jag hunnit med resten av helgen. Det började i fredags med lunch på Campus HU, kul att äntligen se vart det är johanna håller hus om dagarna! På kvällen gick jag och Freddan på skolmusikal och avslutade med blackrock på BK´s, mys!
I lördags var jag uppe med tuppen och tog en sväng på stan vid 10. Det var riktigt vårigt, sol och tio plusgrader!
Jag köpte mitt första läppstift någonsin, jag tycker det är riktigt snyggt på andra så jag tänkte nu försöka vänja mig vid att använda det.
Summer från Make up Store

Efter det såg jag innebandymatch, och West LKPG leverade serievinst
Igår kväll var jag och Lina på riktigt partyhumör ! Det började med Irish coffee på Hunnerbergsgatan och avslutades på Harrys via en trevlig 25årsfest.

Den här dagen har enbart bestått av frukost framför Vasaloppet och horisontalläge i sängen
Som ni ser var jag inte ensam om att tycka att det här var en bra dag att sova bort.

music

Det finns en risk att det här inlägget kan bli aningens flummigt, eftersom jag inte riktigt vet vad som är poängen med det hela. Jag sitter och lyssnar på en gammal spelningslista på Spotify som tar mig tillbaka till Mars/April förra året.  Jag blir imponerad över två saker, först och främst att några melodislingor eller textrader verkligen kan förflytta mig bakåt i tiden, lika bra som en tidsmaskin. Jag känner känslor, ser minnen och kan till och med känna lukter från då. Minns exakt vad jag gjorde,tänkte och vart jag var när jag lyssnade på olika låtar. Just den perioden Mars- Juni 2010 är egentligen en period jag helst aldrig återvänder till, men nu när jag genom musiken väl är där för en stund kommer jag att tänka på det andra som gör mig imponerad. Och det är människans sätt och möjlighet att återhämta sig och gå vidare.  Hade du frågat mig då, hade jag i princip lika väl kunnat ge upp. Allt var förstört och framtiden vad var det? Nu sitter jag här ett år senare och blir som sagt imponerad över människans sätt att läka och känner mig starkare än någonsin. Therese 2.0. Och jag säger det igen , what doesn´t kill you makes you stronger.



en skymt av vår