Glad första advent

glögg glögg glögg

Glöggpartyt blev lyckat , väldigt  lyckat ! Mycket folk och mycket glögg :p 
Det blev Harrys , och det var kul men som jag tydligen var tvungen att blogga om halv 3 i natt så fuckade mitt knä ur på när jag dansade som bäst. Jag vet itne vad det är men ibland blir det så , det känns typ som att knät "wobblar ur " på ngt konstig sätt. Anders och Elias fick bära ut mej från krogen. Påvägen hem blev vi stoppade av polisen , typ 50 meter hemifrån. Men efter allt så gick även det vägen ;)

Idag har jag varit ett vrak alltså ! Men jag och Anders har varit ner på stan , det var supermysigt och juligt !
Nu blir det film :)

aaah

mitt knä fuckade ur på dansgolvet.. faan

Nedräkning

Snart börjar det , Caroline har lovat att supa sej så full att hon dansar, jag sser fram emot det ;)

Glöggparty !

I morse blev jag väckt klockan 9 av min älskling, för det skulle bakas lussekatter i det Persson-Lidellska residentet !
And so we did


Ikväll blir det som sagt Glöggparty , nice eller vad ;)

Kaos!

Där jag jobbar råder det milt sagt kaos. Ungarna skriker och nonchar tillsägelser så jag blir helt matt . Skönt att det är fredag imorgon !

Idag blev det en snabbfika med carro och bettis på Waynes och jag fick plötsligt en ny last .Chaité !  smakar juuuul

Nu är det full fart mot helgen som gäller , känns som att den blir mysig

Löning !

Satt fint med lite pengar idag duuu

Ska snart till jobbet , 8-15.30 jobbar jag idag , sen efter det ska jag nog åka lite med becks, hon har nämligen tagit körkort ! :)

gomorron

Har fått jobb nu , resten av veckan . 8.30-16.30 idag

Här hemma håller Anders för fullt på att berabreta mej med att sätta fram jul sakerna snart , han är för söt

Jag är en nörd

Orsaken til varför jag hade så bråttom ner på stan är egentligen kanske lite pinsam.
 Ni vet glöggpartyt jag pratade om tidigare, igår kikade jag ut vilka glöggsorter det finns och såg att det finns glögg med chokladsmak, och jag bestämde mej för att sån måste jag ju bara ha!
Så idag när jag kom hem från gymmet såg jag på systembolagets hemsida ( nördigt, jag vet.. ) att det bara fanns 2 flaskor kvar och att det är limited edition, så det finns inte hur många som helst av dom . Så jag skyndade ner på stan som en dåre,och ja jag hann före nån annan ;)


Nu ska jag chilla ett tag och äta lunch , idag blir det Tomatsoppa . Den är sjuuukt god jag skulle kunna äta flera liter !



Sen ska jag baka kärleksmums och hjälpa Malin med skolarbete

Hälsa

Fan vad skönt det var att träna ! Längesen nu , alldeles för längesen

Såg två äldre herrar typ 65+ på gymmet , dom såg faktiskt väldigt "fita" ut , och dom verkade ha kul . Iallafall sen när jag hade tränat klart och gick från gymmet, så såg jag att dom satt och drack kafe och åt bullar . Det är fan hälsa det :)

Nu måste jag rusa ner på stan !

tisdaag

Inget jobb idag heller, jag orkar inte ens klaga

Idag ska jag iallafall till gymmet , det är bestämt ! Har precis ätit frukost och tittat på Boston Tea Party, Filip ch Fredrik hade ett repotage när dom var fulla på jobbet , haha  så jävla kul!

På lördag blir det Glöggparty at Hyttgatan ,

måndag

Storstäda lägenheten idag, tog flera timmar ! Men det är faktiskt rätt skönt att städa ordentligt ibland , och det blir så fint :)
Efter det så gick jag och mamma på stan en sväng, och jag kikade på den där julklänningen igen, Jag känner sån otrolig kärlek till den , jag bara måste ha den  !Sen gick jag och mamma hem till mej och fikade lite framför "brasan" , ja jag har köpr sån där fejk-brasa på DVD , den är ganska mysig faktiskt!

Nu håller jag på att planerar mitt liv framöver , det behövs ibland :p
Blir förmodligen Helsingborg till sommaren

Puss

Life is a bitch

Jag har sagt det föut och jag säger det igen ; det här så kallade jobbet jag har , suger ! Jag har ingen aning om när jag ska jobba , vilket leder till att jag aldrig vet hur mycket pengar jag kommer få i slutet av varje månad. det är påfrestande !

Jag ser verkligen fram emot att börja plugga till hösten nu  

förresten

Kom  på att det är ju för fasiken dags att börja längta till sälen 08:)

TTS
snö skumpa åka skidor nyår After ski dimma fest mys älskling
- jag vågar säga att det kommer bli underbart !

Så här brukar det se ut


28

dagar är det tills julafton. Julen är typ det bästa anders vet så han har stenkoll på hur långt det är kvar :p
Han ville tillochmed tjuvstarta med julpyntningen idag (!) , men där satte Therese stopp , nån måtta får det vara ;)  Hursomhelst så lyckades han övertala mej med att få sätta upp en grej ,så nu har vi en tomtegirlang i fönstret - redan!  


SNart är det sista avsnittet på Ensam mamma söker , den serien är så mysig ! Johanna kommer nog efter om och men välja Alex . Anette väljer självklart Richard, no doubt! Sen Nina , hon är lite speciell , jag menar blir man kär så blir man , då löser allt praktiskt sig  , men det verkar hon inte förstå utan håller redan nu på att fråga killarna om dom kan tänka sig att sluta träna lika mycket som dom gör nu , annars kommer hon ju bli tvungen att sitta hemma själv mycket med deras bäbis . . Hallå är inte det att gå liiiite händelserna i förväg? dom är ju inte ens tillsammans än .. !


intresseklubben antecknar va?

söndag, igen

Såg precis Pay it forward , riktigt bra film med riktigt bra idé . Såklart började jag gråta i slutet , jag förstår inte vad som har hänt med mig , jag brukar eller rättare sagt brukade aldrig kunna gråta till filmer förut, men nu gråter jag nästan varje gång jag ser en film som är sorgligare än sex and the city , typ.

Nu ska jag tvätta , och Anders ska göra hemmagjorda köttbullar , mums! :)

chill

Vet inte vad jag ska göra ikväll. Det är middag hos bulan , vore ju såklart kul :p men jag vet inte riktigt hur jag ska komma dit och hem. . : /
Kanske stannar hemma och gymmar och lirar lite ist

Rising star ;)



sköning ..

hittade den här bilden också


Det här kan vara bland det dummaste jag har gjort ..

lördag

Sitter och skickar gamla filmer och bilder med Moa , alltid lika kul :) Ska försöka lära mej hur man lägger upp filmer i bloggen.




Snart ska jag och anders ut på promenad ,

festar du så festar jag

Dagens outfit





Var på stan och kikade på klänningar och julkappar en sväng :)


den här vill jag ha på julafton

det hänger på håret

 
Det håret och den brännan , ja tack !

Fast vinterblek och obefintlig frisyr , det är ju inte fy skam det heller ...

No plans

Anders har lärt mej att spela Wonderwall på gitarr :p
Nu fattar jag varför många kör den på fester , den är ju aslätt att spela haha


So live your life

lyssnar på winnerbäck

Jag saknar er nåt så fruktansvärt

5 veckor tills Sälen , I need it

Elizabeth

Middagen i går var mysig, kul att träffa Malla Bralla igen :p Hon hade köpt värsta fina ätpinnarna som vi såklart skulle äta med . Malin hade verkligen fått in snitsen och pappa var inte dålig han heller , så när jag berömde honom så sa han :
- Ja , man har väl ätit med skruvmejsel och polygrip förut.  Alltså ibländ om han glömmer betsick till matlådan när han är ute på jobb så äter han med verktyg. På riktigt! jag höll på att dö när jag hörde det . .


Sen dröjde det inte länge tills malin visade alla bilder i från Kina , skitkul att se :) Hursomhelst så kom det en bild på en tant som hade en liten hund på axeln , då säger Malin :
- Ja och den där bilden då ! Jag fattade verkligen inte vad det var hon hade , jag trodde typ att det ver en julbjörn men så var det en ....hund !!
Ööh okej , vad är det störst chans att det är ; en hund eller en julbjörn ?! Hahaha jag dog en gång till.


Jag är lycklg nu för att det börjar närma sej vinter och jul på riktigt ! Det får snöa och bli hur kallt det vill , jag är redo för igår blev den här min  :)


Förresten , bästa pepp-musiken just nu


Dont go wasting your emotion , Lay all your love on me !

Anders Gästbloggar

TV4... Fotbollsgalan.....fy fan va slut jävla skitkanal!
De drar dit Pelé, världens bästa fotbollsspelare genom tiderna, massor av reklam för att han ska vara gäst på fotbollsgalan.
Han kommer till Sverige, han berättar att Sverige är som ett andra hem för honom. Han får en fråga, men vill inte bara besvara den trist, utan det han gör är att han vill berätta en hur han kände efter sitt första guld, vad han gjorde, hur hans nära reagerade, personlgit från han till oss.... men de avbröt honom mitt i talet! "Excuse me mr Pelé, they say in my ear...."
Dra åt helvete jävla skitkanal!
Bjuder ni hit världens bästa spelare, så låt han fan tala till punkt! Visa lite RESPEKT!
Dra ner på reklamen då för helvete, idioter..... Så han får säga det han vill berätta för oss.

Respekt, idioter.

/Anders

kväll

Ser framemot Fotbollsgalan ikväll . Hoppas på att få se Peggen , nyfiken på om Bulan lyckades med hennes hår  ;)


Imorgon ska jag jobba 8-16 , sen blir det välkommen - hem middag för Malin. Ska bli kul att se alla bilder , och inte minst min nya jacka mohaha

måndag

Har varit i Borlänge och lunchat med skönheten själv , aka Caroline Sellberg :


Idag kommer Malin hem :)

chill

Jag mår helt stört. Vet inte varför , jag kan väl inte vara bakis ?
Har kollat på Drillbit Taylor , typisk söndagsfilm som man kan halvsova framför vilket passar mej perfekt eftersom jag delade säng med caroline i natt. Dela säng med caroline = inte sova en blund, hon glömde bort att hon hade ett eget täcke så hon röck i mitt stup i kvarten och sen sparkades hon också ! ;)



Nu längtar jag till Ensam mamma söker

söndag

Bastukvällen igår blev super !
jag tror jag berättar med bilder istället för ord



torsång

Jag lever mitt gamla liv för tillfället.
Sitter på mitt gamla rum och gör mest ingenting. Tänk att för två år sen den här dagen så satt jag säkert här och gjorde ungefär samma sak. Kunde ju knappast ana hur mitt liv skulle se ut om två år, det är så otroligt spännande eftersom det betyder att jag sitter här idag och inte har nån aning om vad jag gör om två , eller ett år från och med nu !

Ikväll vet jag iallfall vad som händer , det bjuds på tjejkväll hemma hos julia på Tyllahagen :) 3-rätters , bastu och asti blir det , kanoners !


Nu tycker jag att Malla kan komma hem

pussochgodnatt

Jag.är.slut. 
Men det är ändå skönt att få jobba , ska jobba i morgon också 9-17 , pengar rullar in som dom ska det går bra nu  ;)
Sen i morgon efter jobbet åker jag och anders till torsång och äter och hänger  ^^,

yes

jobb idag , 9- 16.30 . Skönt !

titta och njut

Hittade en bildserie från i våras , Jag och carro när vi väntade på att våra älsks skulle kolla hem ifrån Australien

inget speciellt

Ja så vad hittade jag på idag då ?
Jo jag tittade på The hottie & the nottie, ingen tiopoängare men den dög i brist på annat. Till filmen så var jag tvungen att äta Ben & Jerrys Fossil Fuel , och det mina vänner det är riktig njutning!


Nu har jag varit och hämtat mammas och pappas julklapp , och sheet vad bra den blir !

(:

hahaha


 
 

 
From: [email protected]
To: [email protected]
Subject: maaaaat
Date: Wed, 12 Nov 2008 10:41:36 +0100

Här kommer mina mattips till bastukvällen
 
förrätt : skagentoast
varmrätt: afrikansk kycklinggryta
efterrätt: marängsviss
 
+ vin´!

RE: maaaaat‏
Från:Den här personen är inte vid datorn Julia Bhy ([email protected])
Skickat:den 12 november 2008 10:46:46
Till: therese persson ([email protected])
 
Hejsan!

 
Tack för att du lämnat några förslag. Mycket intressant. Jag sammanställer alla förslag så att vi ska få en toppen kväll på lördag! Bifogar så snart jag är färdig!
 
Mvh/ Värdinnan

ledig onsdag

Pratade nyss med Malin , hon har varit och sett kinesiska muren , coolt !

Jag blir ledig idag verkar det som , vet inte vad jag ska hitta på alla andra jobbar.
Tror fan jag ska fixa en bra film och lit godis eller något, lyxa till det lite en regnig vardag som den här.

Man saknar sånt som man inte har men man saknar inte sånt som man har

Jag har sett så mycket på tvn i kväll som handlar om människor som inte ser vad dom har. Allt bra dom har i sitt liv verkar helt meningslöst och det vill bara ha andra grejer och mer mer mer .  Jag såg tillexempel på  Sweet sixteen , handlade om en tjej som aldrig skulle prata mer med sina föräldrar om hon inte fick en Range Rover i present. . .
 Självklart kan jag vara lite så ibland också , det blir ju lätt så att man saknar sånt som man inte har men man saknar inte sånt som man har. Tills man inte har det längre , då vips ångrar man att man inte satte värde i det medans man hade det.  Jag ser vad jag har , och jag älskar det jag ser !

Nu dra jag till jobbet




It's a black fly in your chardonnay , isn't that ironic ?

torsång , Fyrkövern , Hiltons - you name it

Förresten jag sa ju att jag träffade Majny på station i söndags, hon frågade hur det var med The Hiltons , haha


Hur fan kom dom på Hiltons ?

working 9 to 5

hade jag kunnat gjort idag om inte dagiset hade ändrat sej i sista stund. Så nu sitter jag här sminkad och klar för längesen och väntar på att jag ska få åka iväg och jobba 12-16. . jag blir matt

Vaknade iaf av ett sms från malin kl 6 imorse , hon hade köpt en jacka till mej ! :) Fan vad kul att gå runt där på värsta shoppingcentret med massa saker man vill ha och allt kostar max 200 spänn styck !  Lucky her

stress

jobbat handlat städat diskat..

Men et av mina favoritsätt att koppla av på efter en sån dryg dag är ett bad med ljus och bra musik. Jag vet ,det låter klyschit men fan det är verkligen avslappnande !

Imorgon ska jag ringa Malin och påminna henne att hon ska köpa en fjällräven dunjacka till mej för 200spänn mohaha

sleep tight

Måndag

jag är så avis på mallan just nu, tänk vad kul att var i Kina och shoppa och kolla på alla fräna saker !

För mej är det här en helt vanlig dag , kom nyss hem från jobbet och det är redan kväll känns det som . . Men jag har iallafall nån skön känlsa så jag klagar inte :p

kolla den här bilden , är det verkligen jag ?

resfeber !

Var som sagt i Torsång och grattade pappa. Malin höll på att packa förfullt, hade resfeber och va allmänt förvirrad ;)
pappa frågade vart han skulle lägga en sak , i bagaget eller i handväskan ?
Malin : öhh... lägg den i baguetten .. eller nej jag menar bagaget !


Det konstiga var att jag också fick sån jäkla resfeber ! Kändes exakt som när jag skulle till Namibia , och inte blev det bättre av att jag träffade på Majny på perrongen ;)
Nu har dom iallafall åkt och det kommer bli grymt för dom i Kina!

Nu snackar jag med Natalia, min " lil' sis " i Namibia, hon är för söt !

söndag

Det var jättemysigt igår , och framför allt gott ;) Men jag åkte hem tidigt, Anders kom hem från stockholm och hade köpt present till mej ! Han är för söt 
Jag pratade med Moa och Petra en sväng, ååh jag saknar dom! Men nästa helg kommer iaf Petra hem , då blir det tjejkväll igen , Bastu och trerätters på Tyllahagen :)

Idag ska jag till Torsång och gratta pappis på Farsdag. Sen åker ju malin till Kina ikväll så ska vinka av henne också :)

stan


Jag lånade carros björn

Vi drog ner på stan och fikade jag och caroline :) Sen hämtade vi gitarren och det var ungefär lika kul som när jag lämnade den ;)



Snart kommer johanna och hämtar oss, vi ska laga mat hemma hos henne istället för restaurang, mysigare så :)

Ha en bra kväll!

lördag

Vi hade det bra igår Caroline och jag !



Ikväll blir det restaurang. Jag carro och JW, det blir fint det :)

fredag

På 12-slaget på nyårsafton för några år sedan fick jag , som man brukar , många Gott Nytt År sms. Men det var ett sms som urskillde sej ue mängden och det var från Moa , " Jag spy " stog det , och det stämmer precis in på hur jag mår nu. Min första jag - får--äta-vad-jag-vill-dag är ett fiasko. Så fort jag stoppar i mej något som är onyttigare än en morot så blir kroppen helt störd och jag tror jag ska dö, typ.  dryyyygt

Iallafall

Idag har jag och Johanna haft en heldag :) Träning, lunch,singstar och fika har vi hunnit med , skönt att hon är hemma en sväng :)  Jag har också lämnat in Anders gittar på stämmning, och det var ju en upplevese i sej. hahaha


Snart kommer The queen of Trönö hit, vi ska ha sleepover party ;)
Men först ska jag bada och läsa Fredag, ett måste för att det ska kännas som , just det, fredag



It gonna look like this tonight ,  I think

all for you

torsdag

jobb och sen häng med tjejerna en sväng :)

Idag är min sista dag på detoxen.

Positivt
Jag känner mej helt klart fräschare
Jag har lärt mig att det tar inte så lång tid att laga mat varje kväll , ska forsätta med det
Jag har också förstått att jag kan hålla saker bara jag verkligen verkligen bestämmer mig för det
Jag känner mig duktig
Min hy och mina tänder har blivit friskare

Negativt
Ganska enformig kost
man orkar inte mycket under tiden , skulle tex aldrig ha orkat träna

Jag är såklart nöjd nu. Nöjd att jag klarade det och nöjd att det är över nu , haha

Imorgon ska jag fetta hela dan . mums ! 

 

love will come towards you like a warm summerbreeze

fick julias bilder från hennes studen precis ,bättre sent än aldrig :)

Den här bilden är skön, även fast jag aldrig kan vara seriös på en bild ,
vi har druckit lite för mycket på KGs vin lite för tidigt på dagen , det var jättevarmt och somrigt och världens skönaste dag 
 

onsdag

fick jobba idag på något dagmammakollektiv. supermysgt och lite annorlunda :)  Ska jobba där i morgon också , sen är det fullfart mot helgen som gäller :p  Tjejhelg med restaurang , mums!

Nu ska jag äta sallad, näst sista dagen , yes !

puss

döna sönder sej

Det blev lunch på kompis idag. "en grekisk sallad utan olja och dressing och sen vanligt vatten utan kolsyra ,tack" var det supergoda jag fick äta ... men fan på fredag får jag äta vad jag vill igen yeees alltså
Brudarna verkar ha haft det bra i paris , Caroline hade uppnått alla sina mål med resan så hon var mer än nöjd ;)

Nu är jag trött som stryk

^^

                                         
                           
där elljusspåren ledde hem till middagstid
 där allting var modernt runt sjuttiosju
 där låghusen slutade och skogarna tog vid
 där bodde jag, där bodde du
 där bodde jag och du

där låghusen slutade och skogarna tog vid
där allt var tyst och stilla som på kort
där nätterna viskade om ett sporrande liv
och när ingenting var gjort
då när ingenting var gjort

det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart
och när jag känner så då tänker jag på dig
allt är så förgängligt allting kan briserna snart
men du är oförstörd för mig
du är oförstörd för mig

 vid vägen längs bäcken som sakta ledde hem
där är himlen lite närmre för mig
där har tiden gjort en hållplats för oss och allt som hänt
dit kan jag gå och sakna dig
dit kan jag gå och sakna dig

tisdag

Inget jobb idag. . Fast egentligen passar det bra eftersom jag tänkte ta en fika / lunch med brudarna,  Jag måste få veta allt om vad som hände i paris ! ;)

tror det blir dans i kväll

Sådärdå , då var  jag hemma igen. Fick jobba 9-12.30 , värdelöst men men

nostalgibilderna var det ja :p




                                                        kärlekärlekärlekärlekärlekärlekärlekärlekärlekärlek

If I could turn back time

inget jobb . . .

det är når jag har så sjukt tråkigt som jag har nu som jag blir nostalgisk  och saknar saker jag har gjort förut , så därför slänger jag in nåra bilder. Gamla bilder. ;p 

oj nu ringde gunilla ändå !
 bilder kommer sen

söndagar

Är alltid sig lika. Tvätta städa och diska står av någon anledning alltid på persson-lidells schema varje söndag.. trök

I veckan som kommer hoppas jag på att få jobba mycket !!

På onsdag kommer johanna hem , och hon ska stanna hela helgen ! :) Jag håller på att planerar i i min ensamhet vad TTS ska hitta på i helgen haha   Får jag som jag vill så blir det åtminstone att vi går ut och äter , jag saknar vanlig mat !  Anders ska på någon hälsomässa i sthlm  i helgen och säga några väl valda ord till anna skipper.. ;)

På söndag åker syrran till Kina med skolan. lite avis är man alltså :p Det får mej genast att tänka på när jag åkte i väg med skolan , till Namibia. Sheet jag har totalt glömt bort det




Nu blir det Ensam mamma söker , sen sova  

söndag

Det var väldigt mysigt igår! 
Bowlingen gick väl sådär  men jag vann iallafall över Anders Mohaha  
Maten var kanongod, jag gjorde mitt bästa för att kulla följa detoxkuren så det blev fiskgryta.

Det är hur fint som helst i röjeråsen nu , riktig julstämning!

Nu ska jag bada och läsa söndag :p

Lördag

kanonfint ute idag !



Back at hyttgatan nu. Snart ska jag och anders åka till Rättvik för att fira hans farfar. Bowling och middag, trevligt :)