Kaffehög

Jag hade lite pluggsaker jag var tvungen att skriva färdigt i dag. Efter att ha varit hemma flera timmar och det enda jag lyckats producera var ett ord ( + diska, bädda, plocka ihop..) bestämde jag mig för att gå ner på stan och plugga istället. Nu sitter jag därför på Espresso House och är hög på koffein. Bestämde mig förra veckan att jag inte skulle dricka kaffe mer någonsin efter att nästan fått en blackout av kaffet i skolan.. Så bra gick det. 
Känner mig som ungefär här :
 
 
Jag har iallafall snart skrivit klart allt jag måste för att kunna ta en heeelt ledig helg. På tal om helgen den är i princip fullspäckad, och jag älskar´t! 
 
Fredag: VIP-shopping på H&M på morgonen.Kräftskiva på Hult på kvällen. 
Lördag: Shopping/fika/mysdag på stan med tjejerna. 25årsfest för Axel på kvällen med nära på alla mina favoriter! 
Söndag: Chill med ovannämnda
 
 
 

Astrid Lindgrens Värld

Igår hade jag och Freddan en heldag med Otto och Alice i Astrid Lindgrens Värld, det var supermysigt! 
 
 
 
 
 

Mer nytt

Höstnyheterna fortsätter strömma till. Igår underhöll vi oss på Tornby hela eftermiddagen och kom, förutom massa mat, hem med lite nytt till sovrummet. Med tanke på hur galet svårt det var när vi för ett år sedan skulle sätta upp spegeln, gruvade vi oss mycket innan vi vågade oss på att sätta upp hyllan. Till vår förvåning gick det utmärkt! 
 
Varför sover man alltid mycket bättre i nya påslakan? 
 
Hej! Här ligger jag och solar mig! 

Höstfint

Sådär då, nu är jag lite mer förberedd för hösten med ny hårfärg. 
 
 

hårfärg

Så här till hösten får jag alltid ett visst sug att förändra någonting. Just nu är det mitt hår det fokuseras på. Jag är trött på att få utväxt efter tre veckor, det ser bara allmänt tråkigt ut. Därför är jag nu sugen på att färga det lite mörkare, OBS inte brunt. Mörkblondt, ljus bruna slingor eller liknande. Bifogar lite inspirationsbilder - vad tycker ni? 
 

Back in school

 
Först utvecklingssamtal på jobbet, sen registrering i skolan. Nu kör vi sista året!! Hoppas det går snabbt.

Portalbyte?

Vissa av er undrar kanske varför jag inte uppdaterar lika frekvent på bloggen längre. Ett svar kan vara att jag inte gör så otroligt mycket varierande saker för tillfället så det blir lite tjatigt att blogga om. Men den största anledningen är att 99% av de gånger jag försöker lägga upp bilder så funkar det inte. Överhuvudtaget. Sushi-bilden i förra inlägget tillexempel tog 24 timmar och 9 inloggningsförsök för att ladda upp.. Det gör mig så galet irriterad eftersom jag tycker bloggar med bilder är bäst, så för att rädda mitt humör loggar jag inte ens in här. 
 
På grund av detta funderar jag nu därför på att byta portal.Igen. Frågan är bara ; till vad? 
 
 
Testar med att lägga upp en random bild från igår innan vi åkte ut till landet. Är jag inte en riktig svärmorsdröm? 
 
 

Perfekt fredag

Jag gick upp tidigt i morse för att städa, diska och dammsuga. Vid halv tolv var jag klar och mötte upp Moa på stan för klänningsjakt. Vi avslutade det hela med stans godaste sushi i stekande sol. Nu är jag hemma en sväng, ska gosa lite med Spikster innan jag och Freddan åker ut till landet och har det allmänt skönt. Underbara lediga fredag! 
 
 

Torsångshelg

 
 

Det går inte som på räls

Jag är inte den som klagar på SJ bara för att det ska klagas. Men det är inte svårt att bli irriterad när de lägger upp det så otroligt fint. Här följer historien i punktform: 
 
Igår 17, 25. Nehej, om man kanske ska ta titta om det finns någon sista minuten- biljett till Borlänge i morgon då.
Går in på www.sj.se. Se där ja, inte billigt men 244 :- är väl överkomligt. Justja jag har ju ett presentkort på SJ, det ska användas.
Igår 17,56. Men vafan funkar det inte att betala med presentkortet fööööör? Jag får ringa SJs utmärkta kundservice och fråga. " Hej och välkommen till SJ, det är några före dig i kön men vänta kvar så tar vi alldeles strax emot ditt samtal. Du har plats 38 i kön, beräknad väntetid är 24 minuter. 
Igår 18,15. " Tack för att du väntar, du har plats 22 i kön". 
Igår 18,27 " Tack för att du väntar, du har plats 2 i kön"
Igår 18,30 Tut.tut.tut.tut.tut.tut.tut.tut.tut.tut.tut. "Välkommen till SJ vad kan jag hjälpa till med? Jaha du försöker betala med presentkort på internet? Men siddu det går inte. Det kan man bara betala med i SJs resebutik på tågstationen."
Igår 18,35. Ser att resebutiken stänger 18. Får helt enkelt vänta tills efter jobbet i morgon och köpa biljetten precis innan jag åker. 
 
Idag 10,05. SJs hemsida. Men titta så bra, det finns ett tåg som går 15,20 med byte i STHLM för under 300 pix, det blir kanon! 
 
Idag 15,10. På SJs resebutik. " Alla biljetter är slut till det tåget. Du vill åka ett senare? 16,05 via Sala sa du? Det är också helt fullbokat!! Du kommer nog inte upp till Dalarna idag!" 
Idag 15,11. JAG MÅSTE TILL DALARNA IDAG! Nåt måste du väl kunna fixa??
Idag 15.12 Jo det finns ett till här med avgång 17,24 , två byten.
Idag 15,13. Ja men vafan släng hit den då. 430 pix sa du? Som hittat. 
Idag 17,24. Hoppar på pendeln från Linköping till Mjölby. 
Idag 17, 45. Av pendeln, leta ersättningsbuss. 
Idag 17, 48 leta, leta, leta.
Idag 17,50 Gå på buss till Motala. 
Idag 18, 25 Gå på tåg till Borlänge !! 
Idag 19,05 Tågpaus i Hallsberg, rullar vidare 19, 35. 
 
To be continued! 
 
 
 
 
 
 

En dag i Norrköping

I dag lyckades jag, Moa och Johanna vara lediga samtidigt så vi bestämde oss för en utflykt! Destinationen blev Norrköping där vi strosade runt och fikade i Knäppingsborg, besökte Visualiseringscenter och såg Sjömonster 3D, resan avslutades med fika på Löfstads Slott. Kanondag!
 
 
 

Bio

Bio är väl egentligen ingen typisk sommaraktivitet, men så är ju inte heller den här sommaren en typisk sommar. Igår var vi och såg Cockpit och den var mycket bättre än jag trodde!