lugn

Det verkar ordna sig med SCN - positivt
Men jag får nog mina pengar lite senare än alla andra - inte så postitivt

Idag efterskolan har jag hunnit diska tre gånger ,tvättat  och lagat köttbullar i två timmar som vi ska frysa in - jag är en husmor ! ;)

Nu blir det bara chill , eller ja jag ska nog bläddra lite i min nya femhundrakronors service managementbok också

Back in buisness

Första skoldagen avklarad och jag känner mig riktigt taggad ! Jag är också glad över att jag gick på FaluFri , eftersom jag antar att det var många som satt där med inte fattade vad seminariun,feedback och andra saker betydde så kunde jag luta mig tillbaka och rita gubbar i mitt block istället ;)

Nu bråkar jag med CSN och min gamla arbetsförmedlare  , att det alltid ska krångla !

Det var galet i går !


fest med rosa tema

Nu kör vi !!

Fredag , eller ?

Mina tre sista dagar har bestått av fester,aktiviteter massa nya intryck, nya trevliga människor och en jäkla massa cykling !  Jag har ingen som helst koll på vilken dag det är egentligen , och jag är helt slut.  Men jag gillar´t !
 I kväll är det tema logdans men mitt huvud sa ifrån så jag parkerade mig i soffan och har legat här hela kvällen. 
Som tur är verkar kroppen ha piggat på sig nu så i morgon är jag fit for fight igen , vilket är tur eftesom det vankas fest igen med tema rosa !  Så imorgon ska jag ner på stan med en ny klassis och fixa massa rosa saker - det blir skitkul :) 

ska också fixa batts till min camera för det här kan ni bara inte missa !


Jag är riktigt nöjd med att ha flyttat hit och äntligen börjat plugga , det känns kanon :)


Sovgott

Morgonstund har guld i mun. Not.

Jag är sliten.redan. All alkohol och allt cyklande igår har kört slut på mig, det märks att man inte är femton längre .. ;)
Nejdå, så farligt är det faktiskt inte . 

Det var roligt igår att se universitetet och mina blivade klassisar.  Efter uppropet blev vi Rookiesar indelade i grupper, min heter Dallas.  Sen visade våra faddrar oss runt och till sist fick vi köa en och en halv timme för att få våran ekonom-väska ( som inte hade kommit ..!) 

På kvällen var detr förfest i stan och sen E-puben med alla nya civilekonomer , riktigt kul !

 Beckis ville att jag skulle börje med dagens outfit , så varsegod, så här såg jag ut igårkväll ¨
 
Vi fick alla en tshirt som det stod handelshögskolan umeå Universitet på , och så hade varje klass en varsin färg på tröjorna så vi lätt kunde känna igen varandra på dansgolvet - smart  men inte speciellt läckert


Förresten , häromdagen skulle jag och Anders fixa passfoton till våra studentleg så vi letade upp en automat på stan , den visade sig vara helt störd . Se vilket resultat , är vi inte det snyggaste paret du någonsin sett ?



Nu är det stadsvandring med Ballar av stål- tema !

kväll

Jag satt framför datorn och kände mig allmänt seg, så jag rotade fram mina träningskläder som jag inte har använt på jag vet inte hur länge (  = jag har inte tränat på jag vet inte hur länge) och så gick jag ut och sprang  intervaller ! När jag kom hem körde jag styrkeövningar och efter det fick jag överskott energi 2009 ! Jag funderade på vad jag skulle hitta på och kom fram till att städa hela lägenheten var en bra idé , så nu är det också gjort :)

Alldeles nyss har jag haft manikyr/pedikyr på balkongen i solen och pumpat skön musik - Fan , life is good alltså

Nu  ser jag Sverigens första match i damfotbolls -EM och hoppas på att Peggen blir inbytt snart :p


Jag saknar er där hemma !
Och er där borta i Linkan, Uppsala , Holmsbu, Sundsvall och Leksand 



Imorgon börjar skolan - jag kan knappt bärga mig !

norrland

Hej dudes, long time no seen 

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja någonstans .  Jag och Anders bor i Umeå på riktigt  nu och det år på något sätt väldigt svårt att förstå. Det är så ovant att diska, laga mat ,tvätta ,städa  osv, när man har blivit bortskämd med det hela sommaren  ! Men något som är ännu mer ovant är att jag inte kan ringa någon därhemma och fråga om vi ska hitta på  något för det är tekniskt sett omöjligt . Sen att jag ska börja skolan i morgon med massa nya människor som jag inte har någon aning om vilka det är är nog det som jag allra minst kan förstå . 

Nejmen hörrni , det låter som ett deppinlägg detta här och det är lågt ifrån vad jag är ! Jag är värsta PEPP  på att börja skolan nu :)  Hur är skolan för er ?

Jag har köpt nya kläder och en ny kalender så nu kan det börja !
 Jag kommer ha nollning i två veckor så vi hörs när vi hörs

Och förresten , jag ska fixa batterier till min kamera så ni kan få se hur vi har det här på Gnejsvägen - jag tycker det är riktigt mysigt !



:)

Sista veckan i Dalarna

Ja, då ska ni få se vad jag och Anders har haft för oss i veckan . Eftersom det var våra sista dagar på länge hemma så försökte vi suga ur så mcket som möjligt ur Dalarna ;)

Vi har ,förutom att kört massa bil , ;

Fiskat på Lillön




Vi fick ingen fisk tyvärr , men en mysig dag på bryggan fick vi

Varit till Vidablick och kollat utsikten






Kollat på solnergången från Långbryggan



Orsa Björnpark



Hyrde film


Hejdå-lunch med tjejerna




Anders drack smoothie och njöt av att äntligen få prata av sig lite med sina favorittjejer, And so did I





Vi har haft ett kanonmysig vecka :)

Lasses ord är mina

Jag har varit dålig på att uppdatera men i morgon ska ni få veta vad jag har gjort i veckan :)

Nu bor vi iallafall i Umeå och ikväll har vi haft kräftskiva !




Lasse har släppt en nå låt idag, som jag har väntat !!




Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan vara så förfärligt
Det kan vara så bra

Peggen med i EMtruppen

så roligt ! Nu vet jag vad jag ska sitta bänkad framför :p
http://www.linkopingfc.com/index.php?articleid=292


I´m proud of you



kantareller

För att göra en lång historia kort :

Vi skulle plocka blåbär , jag och tjejerna , men eftersom det fanns dåligt med det men väldigt bra med kantareller istället så länsade vi skogen på dem istället. Efter plockning ,borstning och rensning så åt vi supergoda kantarellstuvningsmackor  ..Mmmm!


( och nej det är inte mackorna vi äter på bilden , även om det ser ut så . Det är bara vi som tyckte det var coolt att posa med en svamp i munnen . . )

Godnatt mina skatter

söndag

Igår åkte jag till Röjeråsen i tron om att jag och Anders skulle ha några lediga dagar med bil , vi skulle åka på utflykter osv. Men han  var tvungen attt jobba idag , så nu är jag hemma i Torsång igen. Trött som få eftersom vi var på Rättviksbowlingen i gårkväll och käkade underbar mat och bowlade med Röjeråsligan :p 

Men inget ont som inte har något gott med sig ; nu när Anders jobbar hinner jag leka med tjejorna en sista sväng innan flytten , och så får vi åka på utflykt på måndag istället

Nu ; långfrukost !

garagekväll



Jag och pappa ägnar kvällen till att göra en hylla till köket i nya lägenheten. På grund av det stora misslyckandet med köksluckorna så är jag inte så positiv till göra-själv-hemma-projekt men det här verkar gå utan problem.

twittersize

Today  ; chill i en solstol i Torsång
Tomorrow ; Röjeråsen


00.00

Har precis kommit hem från en supertrevlig middag med Loven och Soffan. V i pratade lätt bort fem timmar och åt kanongott grillat !

Jag kom ihåg att ta med kameran men glömde tyvärr minneskortet i datorn hemma så det får bli lite nostalgiska bilder istället , passar rätt bra till kvällens feeling






GODNATT

kvällsbad i båtbryggorna

Bland det bästa med sommaren är alla kvällsdopp man kan ta , I like !

Jag har nyss pratat med Caroline och börjar förstå att det kommer ta ett bra tag innan alla mina älsklingstjejer kommer  kunna ses samtidigt och det är sorgligt . Vi har inte ens börjat våra skolor än men jag har redan börjat deppa , not good.

Om man aldrig har tråkigt så vet man inte när man har roligt heller

tjena. Jag skulle inte ha något emot att ha roligt jämt . Idag har jag så tråkigt. riktigt jäkla tråkigt alltså.


yesterday

Det blev en riktig firardag igår , som avslutades med skumpa och baci breezer med la familla


Vilken firardag

Anders har tagit körkort !  :)  Fan vad du är bra , nu siktar vi mot Ume !

11 Augusti

dagens ungdom

Vad gör man när det åskar ? Jo, man samlar familjen och spelar spel.
Jag , mamma och Malla spelade ett gammalt frågespel  , jag frågar Malin ;
- Hur många ören går det på en krona ?
Malin : Ören ? Vadå ören? menar du femtiöringar eller ? isånnafall svarar jag två !

sommaren

Den kom tillbaka ! Jag trodde det skulle ta ett år tills vå sågs igen men inte då , sommaren är tillbaka varmare än någonsin :)



Jag försöker suga ur så mycket som möjligt ur sommaren och Torsång så idag har jag och Malla badat och ätit glass på caffan



Jag fick så stora kulor att struten sprack , Dagens i-landsproblem

Har varit ute och käkat i Torsång med mamma och pappa

fräscht

Idag har jag gjort något väldigt väldigt behövligt ; färgat håret ! Jag har haft sån fruktansvärd utväxt länge nu, så det var skönt att få det gjort. Det som är lite extra speciellt är att det är sista gången på ett tag jag blonderar håret , nästa gång det är dags ska jag nämligen färga håret mörkbrunt! Föroppningsvis om jag inte bangar. För lika fräscht som blondt hår är på sommaren , lika snyggt är brunt hår på vintern och jag känner för en rolig förändring.

Något annat som också är fräscht är min och Anders nya lägenhet i Umeå. Det blir jättefint och mysigt där faktiskt :)
Jag hade tänkt att visa lite bilder men nu ser jag att jag har inga bra alls  så ni får nöja er med en bild på utsikten från våran balkong. ( Åh, vad det känns bra att säga , har längtat efter balkong hur länge sm helst )



Norrland är fräscht på något sätt.

just nu

Kvällsdopp i havet

Umeå

Oj vad vi har hunnit saker på kort tid! Vi började med ett tvåtimmars stopp på IKEA Valbo på vägen upp. Flera tusen kronor fattigare men med massa fina saker forsatte vi sen mot Gnejsvägen. Vi kom fram mittinatten så det hanns inte med något förutom att packa ur bilen. Dagen därpå , igår alltså , hann vi med mycket. Vi packade ur närapå alla lådor , fixade iordning möblerna , böt klädsel på sofforna , sålde en soffa som inte fick plats osv . När vi sedan skulle koppla in tvn såg vi till våran förskräckelse att skärmen hade spruckit ! Eftersom vi hade slösat rätt mycket pengar på IKEA så var det ju inte frågan om att köpa en ny tv för flera tusen så vi närapå bröt ihop. Tills vi kom på hemförsäkringen som jag precis hade fixat. Efter några samtal och besök på länsförsäkringar fick vi en ny tv för 1500 :- . Fair deal!

Idag har vi fixat klart resten och även hunnit en sväng till havet , jag älskar havet .

umeå

Idag har varit en väldig tröttdag. Och idag har jag även kommit fram till att sommaren sjunger på sista refrängen , sjukt känns det. Började den inte nyss och vart tog den vägen !? Jag och Mosi räknade ut att vi inte kommer hinna ses något mer innan skolan börjar , och det var då jag kom på det på riktigt - jag börjar skolan om typ tre veckor ! Hittills har det bara varit skönt att veta vad man ska göra till hösten men det har känts så himla långt tills den ska komma, men nu är den snart här !

Imorgon åker vi upp till Umeå och ska stanna lite längre än de senaste gångerna. Det blir IKEA och massa lägenhetsfix , jag tror också att det blir någon vända till stranden eftersom det verkar bli sol hela veckan där uppe :)


Säger godnatt med en bild som inte har något som helst med inlägget att göra men den är så värd att visas ändå

FAB lördagskväll


Jag, Lisa och Beckis var på Hoffmaestro på Rådmansgården igår, och vilket ställe!  Jättemysigt ,utomhus och med massa folk, hur har jag kunnat missat det så länge ? Lätt schysstaste stället ! Hoffmaestro var laddade till max and so were we. Drag hela konserten och friskisochsvettis kan slänga sig i vägen, jag fick bästa träningen på länge av att hoppa och sjunga med i deras sköna låtar .


En kanonkväll helt enkelt och även fast jag var nykter så hade jag väldigt roligt, konstig bara att jag känner mig bakis nu

Men det är rätt bra ,en anledning till att bara kolla på film o käka nåt onyttigt


All i ever wanted , all I ever needed is still in my arms