Valborgsmässoafton

Jag har lite tid över nu innan vi åker ut till landet för middag och mys. :)

30 april 2006
30 april 2007


30 april 2008


30 april 2009


30 april 2010


Dagens bilder kommer som ni förstår i morgon, helt enkelt därför att de inte är tagna än.


After plugg

Eftersom jag skriver på mitt projektarbete nu så är jag inte mycket i skolan. Det betyder inte att jag inte pluggar, men det känns ju ändå slappt på något sätt när man själv kan disponera tiden helt och ligga ute och sola när alla andra pluggar/jobbar. Igår hade jag dock PM-seminarium i skolan och hur avslutas det bättre om inte med lite AP med Johanna och Moa i solen.
Lovely!

Dagens

favoriter

När jag är lite uttråkad märks det oftast i bloggen genom att jag har rotat fram några gamla kanonbilder, så även idag. Jag vill träffa HELA TTS NU!

påsk

Först vill jag börja med att berömma vädret , helt otroligt att det levereras sommarvärme såhär i påsk!
I fredags var jag och Freddan på Aioli och käkade tapas, som vanligt supergott!
I lördags var det dags för mig att testa svinga golfklubban för första gången någonsin. Och vet ni , det gick bra! Eller alltså jag var väl ingen Tiger Woods direkt, men jag träffade bollen i bland och det bästa av allt är att jag inte blev sur och gav upp som jag har tendens till att göra när tålamodet tar slut. Det beror troligtvis på att jag hade en så bra tränare ! Det var verkligen jättekul och jag längtar tills nästa gång ! Utöver det var det ju min jobbhelg så mycket mer än så har inte hunnits med.

bildbomb från veckan

låååångfredag

Hej mina solstrålar!
Igår var det dags för lite inhandling av två musthaves tills i sommar

sommar sommar sommar

Jag vet att det blir mycket bilder på solen och på mig i solglasögon just nu, men det är bara för att jg fösöker förmedla den underbara sommarkänlsan jag har och har haft de senaste dagarna !

SUNday!

I går vad jag med Johanna och hennes klass på NH och Flashback . Med tanke på det trodde jag att jag inte skulle må så bra idag, men oj vad fel jag hade! Det har varit kanonväder idag och jag har hunnit med några rundor(!) runt ån, det går inte att sitta inne när det är så fint !
Igår
Idag. Linneväder!


underbara kvällssol

Det verkar som att det går att njuta solen inomhus med

nattmusik

bloggtips 2

http://magnatens.blogspot.com
Sötare blogg finns inte.

bloggtips

http://leloveimage.blogspot.com/

nymodigheter

Som ni vet kan jag inte blogga från min Iphone, varför vet jag inte. Därför har jag iallafall nu skaffat något nytt sätt att höras på som kallas Zapd. Jag är fortfarande skeptisk till detta och vet inte riktigt hur  det fungerar, men det jag vet är att det går jättesmidigt att blogga från Iphonen där. Jag skulle aldrig vilja byta ut den här bloggen mot det men jag funderar på att köra lite parallellt ett tag.
http://1dcr.zapd.co

på begäran av Moa

världens godaste chokladtryfflar II

lyckorus

Vilken bra dag det är idag! Började med en sovmorgon med min favorit och sedan bakade jag scones. De tillsammans med hemmagjord chailatte fick bli uppvärmingen för en promenad runt Stångån. OCh jäklar vad varmt det var i solen, riktigt tshirtväder. Och det var där nånstans vid Kinda kanal som jag fick världens lyckorus. Jag vet inte vad det berodde på; kanske var det vädret eller så var det bara det att jag helt enkelt kom på att jag är riktigt jäkla lycklig. Jag har exakt allt man kan önska sig och lite till. Världens finaste pojkvän, världens bästa kompisar och världens bästa familj. Som om inte det var nog så har jag också ett jobb och en sommar på ingång - life could not be better.



världens godaste chokladtryfflar!

veckan som gått

Jag fyllde ju som sagt år förra veckan och fick bland annat ett par supersköna skor som jag närapå flyger runt Stångån i !
Förövrigt är det riktigt vårigt nu , och jag älskar det! Jag och Spiken har tillochmed premiärsolat på balkongen för i år
I fredags hade jag födelsedagsmiddag med tjejerna- supernice !
Och igår var vi och kikade på Petra och Dannes hus, även det supernice !

Bday

Jag hade en kanonbra födelsedag igår ! Och oj vad jag blev firad ,från att familjen P sjöng för mig över Skype runt sju på morgonen tills det var dags för tårta precis innan läggdags :) Lovely


helgen i efterskott

Födelsdagsfirande. Släktmys. Clash of nations. Tjejkväll. :)