-

Life is what happens while you're busy making other plans.

Mys

Hur mysigt är det inte att slå upp ögonen och mötas av den här synen två centimeter bredvid mig !
Förresten, nu har blogg.se äntligen släppt en ny app som gör att jag kan blogga från min iphone. Ligger just nu fortfarande kvar i sängen och myser med Spiken as we speak. Lovely

Fuck

Lyckades igår med konststycket att färga håret med FEL färg .. Hur fan kan man vara så klantig ? Vad gör jag nu?

Times fly

Oj det är snart redan helg igen! Skolan ha mest fokus just nu, men i måndags var jag barnvakt åt de här sötisarna en sväng :)
På kvällen var jag och Freddan på Allstar som nyss öppnat här och käkade - supergott!!

Uttråkad

Har ni testat det nyaste ? Chips med kebabtallrik-smak! Jag vet inte om jag rågillar eller rådissar det.

Myshelg

Jag har haft mamma på besök hela helgen och det har varit supermysigt! Vi har ätit massa, fikat och shoppat som hör till, men även en sväng runt ån och lite chill har vi hunnit med. Nu håller jag på att övertala familjen P att eventuellt flytta till Linkan, det vore väl något !?

photobooth

Jag har på mig en ny halsduk idag från Indiska som jag älskar! I och för sig älskar jag halsdukar och sjalar över lag , undra om det är något jag ärvt av min farmor ?
Hursomhelst vet jag inte om den syns så bra , men det blev ett par bilder. Njut.

-

råtta

Jag köpte en ny råtta till Spiken förra veckan. Det verkar som den gick hem.

Hur snabbt går en helg?

Det kändes som jag knappt hann hämta Malla på stationen innan jag skulle lämna henne där igen i eftermiddags. Men vi har haft en mysig helg; shopping och middag på Aioli i fredags, några timmar på badhuset igår med bland annat bastu och bubbelpool innan den omtalade festen ! Den blev rolig och vi dansade oss svettiga! Tyvärr något vi fick äta upp idag .. På tal om att äta hann vi med frukost och lunch på stan idag innan Mallan åkte hem.
Synd att vi bor så långt ifrån varandra♥
'
Justja, jag fick världens roligaste mms av mamma och pappa som var på fest i helgen. De skulle uppträda till ABBA om det inte syns .. ;)

.

Min nya favoritapp

GeekBooth



polis

Mmm sitter här och äter en skitgod lunch i LCHFstil. Sallad med stekt halloumi, champinioner och sparris - mums!
Kom precis nyss hem från polisstationen. Jag måste ju fixa ett nytt pass tills när vi ska till Miami, och eftersom jag var ledig idag passade det ju bra att göra det nu. Jag slog två flugor i en smäll och bestämde mig för att ta en powerwalk de 3,3 km min iPhone hade räknat ut att det skulle ta. Men längst vägen gick något galet så promenaden slutade på 5,4 km och eftersom sommaren helt oförberett kom tillbaka idag var jag ju så klart dösvettig. Men men , jag traskade in på stationen och behövde inte vänta länge innan det blev min tur. Väl framme vid disken började jag dock eftersvettas så sjukt mycket så jag i princip var tvungen att torka svetten från pannan. Polismannen som precis hade börjat med mitt nya pass stannade upp och tittade frågande på mig, bad om att få se mitt leg igen och sa " Är det något som inte stämmer? Är du nervös eller något ?" Sen fick jag rabbla mitt personnummer osv innan han tillslut bestämde sig för att fortsätta passgörandet. Åtta gånger fick jag ta om bilden eftersom jag inte kunde låta bli att le, vad är grejen med att man måste se ut som någon i straffregistret ?? Jaja, passet är iallafall fixat nu och snart inresetillståndet med sen är det fritt fram - Miami baby!


Nu till en annan sak. Vi har köpt en spegel att ha ovanför byrån i sovrummet. Alla ni som känner mig vet att jag är ganska ivrig och vill att allt ska hända nu, helst igår! Så eftersom spegeln stått på golvet ouppnhängd i en vecka nästan tyckte jag igårkväll vid 22.15 att det verkligen var tid för att sätta upp den! Freddan, som kanske är aningens mer realistisk tyckte att vi borde vänta tills nästa dag eftersom det var så sent och skulle ta tid. Jag tyckte mer  " men vadå det ska upp två skruvar, hur svårt kan det va ?!" Jag fick tillslut min vilja igenom, och fick reda på svaret rätt snabbt. Det kan vara väldigt svårt. Speciellt när väggarna är som mjöl så inget fastnar och speciellt när man är trött och inte har tålamodet kvar. Hursomhelst lyckades vi få upp den runt 23,30 och den sitter fortfarande uppe :)




Förresten, visst är det mysigt med höst och alla ljus man kan tända!?