Produktiv dag

- Gjort färdigt PMet och skickat in, check! 
- Powerwalkat en timme, check!
- Bokat två intervjuer till C-uppsatsen, check! 
- Storhandlat för hela veckan, check!
 
 

Helg

Känslan av helg kan ju vara det bästa som finns! Den här helgen jobbar jag bara söndagkväll, det vill säga att jag är på jobbet nu as we speak, så jag har ju i princip varit ledig hela helgen. JIPPI! I fredags gick jag och Freddan till simhallen for att bada, basta och bubbla. Efter det gick vi till Yogi och käkade indiskt till middag, superdag! I går tog vi sovmorgon till efter elva, lunchade på stan och planerade lite; vi ska nämligen börja träna! Kvällen avslutade med middag, vin och "Så mycket bättre" hos Sjöbergs. I dag tog vi sovmorgon till elva igen, vaknade och vred tillbaka klockan till tio. Det är verkligen något jag skulle kunna tänka mig att göra varje dag! 
 
Ni ser ju, jag kan inte annat än vara nöjd med denna njutbara helg!
 
 

Godnatt

Tänkte väl mest säga godnatt här i från sängen. Nybäddad är den, det tillsammans med tända ljus gör det extra skönt att somna ikväll. 
 
Eller vem försöker jag lura? Nu i uppsats-stressen skulle jag kunna somna till trumpeter och lysrör, men det här är ju mysigare för all del. 
 

Om ni undrar vad jag gör

Så består i princip all min vakna tid av att skriva eller tänka på C-uppsatsen..
 

Torsångshelg

 

De årliga höstbilderna

 

Kalasfredag

Igår hämtade jag Alice på dagis vid lunch. Vi hängde i lekparken ett tag innan vi gick in för att förbereda Petras överraskningskalas! En mysig tjejeftermiddag med mycket fika.
 

En torsdag

Skjutsade Freddan till jobbet halv sju i morse så har därför redan hunnit förberett mig för ett kommande seminarium och tvättat en maskin innan lunch, nice. Resten av den här gråa dagen ska jag försöka pigga upp mig så gott som möjligt, bland annat med ett nytt nagellack
 
 
en bulle ( det är ju kanelbullens dag i dag! ) 
 
Och barnkalas i kväll för Söt-Alice som fyller 5!
 

Vardagsmys