onsdag

Jag ser ju här att jag har missat berätta om att jag blev getingstucken förra veckan när vi var på exkursion med skolan.  Jag, och hela klassen, lyckades kliva i ett jordgetingbo och såklart blev jag stucken. Fyra gånger. Hursomhelst, chocken har lagt sig nu ;) Men däremot kliar det fortfarande så jag blir G a l e n .. !
I dag har jag beställt en ny mobil , pratade med Harrys igår men de hade inte hittat min mobil. Tydligen var jag den åttonde personen som saknar sin mobil sen i lördags så jag antar att det var nån liga ute på rövarjakt. . Jaja, jag får en ny mobil med lite bätte kamera- se det från den ljusa sidan.
Imorgon är sista dagen i skolan för den här veckan , sen väntar ett efterlängtat besök till helgen :)

underbart

Helgen blev storslagen som alltid när det handlar om TTS. Mys, shopping, massa fika och såklart min inflyttningsfest. Goda drinkar, roligt spel och  dansande på Harrys - kanon helt enkelt! Sen att någon snodde min mobil ( tror jag) på Harrys är en annan historia.

måndag

I dag saknar jag heeela TTS , och glädjer mig åt att jag kommer få hänga med 75 procent av dem hela helgen :D







söndag

vilken helg. Den började bra med långfika på café chiocolata med Johanna och Prillan i fredags efter skolan. På kvällen fick jag migrän (igen) och den har på olika sätt hållt i sig tills nu. Trots det gick jag utanför dörren idag, för det skulle ju röstas. Visst. Eftersom jag var skriven i Borlänge när jag fick röstkortet så skulle jag rösta i Torsångs församlingshem och ingen annanstans tydligen. Efter en snabb titt på klockan insåg jag att jag aldrig skulle hinna cykla dit innan klockan åtta, även om Moas cykel är racersnabb, så jag cyklade i stället hem för att tvätta. Och där börjar en ny historia.

Jag vet inte om jag har berättat det förut men här i huset kan man inte boka tvättid, utan man får tvätta när det är ledigt helt enkelt. Jag gick upp, såg att det var ledigt och skyndade mig ner för att hämta mina saker innan någon annan skulle hinna "ta"  tvättstugan. Som tur var hann jag och slängde nöjt in första maskinen. Den var klar 19.47 men eftersom jag fastnade vid tvn så kom jag inte dit förens 19.50 ( vilket man kan tycka vara oväsentligt, men inte).  Då har nån ,förlåt, idiot stått och vaktat och slängt ur min tvätt precis när den var klar och sedan in med sin tvätt. Inte en tanke på att jag eventuellt skulle tvätta alla andra klädhögar som låg där verkar det som ?! Jag blev superarg och förstod när jag slängde ett öga på hans stora tvättberg att jag inte skulle hinna tvätta mer ikväll. För inte kunde väl jag vara lika jävlig mot honom och ge tillbaka med samma medicin, eller ? Efter lite peppning var det precis det jag gjorde. Jag gick dit precis när hans tvätt var klar, slängde ur den och stoppade in min. Och vet ni, det kändes riktigt bra. Mohaha. Hoppas han fattade vinken och hoppas att jag slipper tvättstugekrig igen.

I morgon är jag ledig från skolan, då ska jag vila mig i form tills helgen - TTSbesök ffs!

 

A visit to Vadstena

Igår var vi på skolutflykt med buss och med varm choklad. Ja , jag går fortsatt på universitetet.

Det var helt okej , vi var till Vadstena slott och kloster och fick lära oss om vilka olika turistiska aktörer som agerade på fältet. Dagens två guldkorn ; en livs levande vallgrav och en ( nästan) livs levande docka !



Migrän

idag skulle vi på turismgalan , någon prisutdelning för de bästa turismföretagen i Sverige, men jag har haft migrän sen igår så jag måste vara hemma och vila. Dumma. Jag stannar i sängen med Friends.

scarlett och jag

Klinkar på gitarren och försöker lära mig fler låtar än Iris, det kommer det kommer.

kvällens skratt.




haha. jag dör

söndag

Igår var det finsittning. Jag ska erkänna att jag inte varit med på så mycket under nollningen för jag anser att jag har haft bättre saker för mig. När jag väl har varit med så har jag inte orkat leta fram turism-tröjan , det fick jag äta upp igår.

Men vi var glada ändå, så att säga.



I dag mår jag inte bra alltså. Jag har helt enkelt blivit för gammal för att festa, det är bara att inse.

Men jag har haft en mysig dag med film och ensam mamma söker, det är höstmys :)

Latest news

Malla har varit här och hälsat på :)



Jag klarade omtentan. viktigt !

Jag har blivit blond igen. och då menar jag helblond ,ovant döu.

 

Det var vär det.

20100906

jag gillar Stångån på hösten, när vardagsslunken lagt sig över torgen.
Då kan man andas igen och ägna timmar åt att bejaka glädjen eller begrunda sorgen