sköna söndag

I onsdags åkte jag hem till Torsång för tentaplugg men framför allt för att träffa mina nära och kära. Jag har haft en kanonbra mini-semester. Shopping, familjemys och tts-fest har stått på schemat och jag har faktiskt hunnit träffa alla åtminstone en liten sväng. I morgon åker jag tillbaka till Linkis och taggar tenta.

Halv åtta hos mig

I fredags var det dags. Upp till bevis- jag skulle ha "halv åtta hos mig" för Johanna och Prillan. Det är lite krävande  alltså att slänga i hop trerätters, men jag klarade det helt okej utan några som helst missöden , helt otroligt !

sing a long

onsdag

det finns en fagrare glans någon annanstans

Grått väder ute som påminner mig om att det snart kommer vara sådär mörkt när man går till skolan och mörkt när man går hem från skolan. Lite halv pengakris såhär veckan innan lön (lån). På toppen av det kan man väl säga att tenta-p nu har börjat och att jag hade en släng migrän idag.
Men vet ni, nu ska jag inte vara sån. Bara nu en liten minut, sen ska jag bli lika glad som förut

did you give the world some love today ?

Ska alldeles strax bege mig till bibblan och plugga några timmar . Men först vill jag bara passa på att berätta för er att jag saknar sommar och värme, speciellt såna här gråa dagar.

måndag

det blev en riktigt festlig helg med tvådagars , men jag måste erkänna - jag är för gammal för det.

en helt vanlig torsdag

Okej här kommer min gårdag i bilder  från nyvaken till kväll. Bilderna får tala för sig själv, tror det blir enklast så.

torsdag

Det regnar ute och jag är stentrött. Men skolan kallar, sista dagen innan helg så det är bara att bita ihop. Titta in ikväll för jag tror bestämt det blir  ett " min dag i bilder"- inlägg då ;)
När nätterna viskade om ett sporrande liv, när ingenting var gjort.

10.10.10

onsdag

Vart tar dagarna vägen ? Redan onsdag igen ,vilket betyder att i morgon är sista dagen i skolan innan jag tar helg IGEN. Galet !
Ikväll har söt-peggen varit här, vi har ätit glass och sett bonde söker fru, alltid lika underhållande. Vi har också hunnit med två kapitel i "Pojken och tigern" , och det var sååååå spännande! Jag undrar om de någonsin kommer finna varandra igen, pojken och hans lilla kattis.
På lördag kommer Mamma och Malla hit och stannar i några dagar, vi ska shoppa,fika , gå på bio och myyyysa :)
Dagens tips 1 : Mumford & Sons skiva Sigh no more. Låt den rulla på spotify, you gonna love it. (PS. malin och rebecca om ni läser det här, låt den INTE rulla på MIN spotify .. ;) )

Dagens tips 2 : Fructis hårvårdsserie "Scandinavian Hair" . Man får lent hår a la Caroline Sellberg, och det mina vänner det är lent.

.

grattis

Vad är det för en dag ? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Pappas födesedag, Hurra Hurra Hurra !