Hår -och sminkmodeller för en dag

Före
 
 
Efter
 
Kul dag!! 
 
 
 
 
 
 

Middag

Igår bjöd det Persson-Sjöbergska residenset in till middag. 
 
 

Malmö

Vi har haft en kanonvecka i Malmö, älskar att åka iväg på små resor sådär mitt i vardagen! 
Vi har hunnit med shopping, massa spännande golf (såklart), spelat på Casino, ätit på TGI Friday´s och besökt Starbucks. Lägg till mysa på hotellrummet och hotellfrulle på det! 
 
 
 
 
 

One of those weekends

 
Sitter på jobbet som alltid varannan lördag den här tiden. Galet lugnt kan man säga att det är så jag passar på att plugga lite. Kalla mig gärna Super-TP.

Fredagsmyset

OJ, det var den veckan det! Redan fredag. Har precis påbörjat matlagningen; Bakad potatis och ryggbiff - mums! Vit chokladmousse till efterrätt. Freddan borde komma hem inom en kvart, då kan fredagsmyset börja - Can´t wait! Det slog mig precis att mitt fredagsmys ser ut exakt som för 15 år sedan ; godis och Fångarna på Fortet. 
 
 
Ha en skön fredagskväll mina favoriter! PUSS ♥

tts

Godast

Bästa lunchen på länge!
 

Stockholm

Igår åkte jag och Freddan till Stockholm för att shoppa. Det gick inte så bra med själva den delen, vi kikade mest runt och bara myste. Vi mötte också upp Lisa och Carro på en  fika, lovely!
 

Harmoni

En låååång varm dusch. Nu fixar naglarna, lyssnar på Joshua Radin och väntar på min fina pojkvän som alldeles strax kommer hem. Det krävs inte mer än så. ♥

Therese bakar

I dag skickade jag in mitt projektarbete på "rättning" a la Falu Fri, därför fick jag en ledig eftermiddag. Efter en del övervägande om hur den skulle spenderas kom jag tillslut fram till att baka Chocolate chip cookies!
 
 
Supermumsigt! Skynda er hit om ni är sugna. Det var förresten inte bara jag som ville slicka skålen. 
 

Morgonstund har guld i mun

 Idag har jag inga föreläsningar = kan styra över min tid helt själv = skönt. Jag gick ändå upp när Freddan åkte till jobbet i morse och skyndade mig ut på en morgonpromenad innan jag hann ångra mig! Det var helt underbart. Sol och sommarvärme, Rix MorgonZoo i öronen, osv osv. Nu har jag precis slängt ihop och slängt i mig en supergod äggröra, låt dagen börja! 
 
 
Trädgårdsföreningen levererar!

Tjejhelg

Har haft en supermysig tjejhelg med Malla och mamma! ♥
 
 
 

Hanging around

Tja alla fans! 
 
Hänger här i soffan med Spikster himself, inte alla som får göra det. Snart kommer Freddan hem och vi ska laga tacos, torsdagsmys! Annars längtar jag tills nästan hela familen P kommer på besök i morgon! 
 
Tycker förövrigt att mitt hår fått en bättre färg nu efter några tvättar. Nöjdtjej_88. 

Hösten

I år tänker jag inte gnälla något över att det blir höst, för jag gillar det verkligen! Tända ljus, innemys, bra tvprogram, rutiner, snygga kläder och krispig luft.
 
 

Bildregn från helgen

 
 
 

Redo för en sväng på stan

Med Lisa, Carro och Rebecca - finbesök med andra ord!