Mysdag på Kuppan

Justja

Jag har färgat håret idag också.igen. Gjorde hätt-slingor à la 00-talet. Oj vad ont det gjorde men resultatet blev ju helt ok va?

Torsång

Nu är jag i Torsång och myser med min fina familj! Igår gratulerade vi pappa lite i efterskott med bio ( Svensson svensson ) och restaurang (broken dreams) - trevligt! Idag har jag hunnit med allt från att kolla på snöskotrar till en kvällspromenad med Rebecca :) förövrigt har den här dagen känts som två dagar , minst. Men inte mig emot.

When I hold you in my arms, Love
Something changes
It's the strangest feeling
The things that used to matter
They don't matter to me
When I see you And you're smiling
How my heart aches
So full it is about to break
You make me believe in love
I could never count all the ways
That you change me, Baby
Every day the sky is a deeper shade of blue
When I'm with you

- JJ Heller - When I´m with you






Myspys

Idag hann vi iallafall till bordet innan Spikens räkor tog slut. Alltid något !

TGIF

Skönt med fredag! igår låste jag min lägenhet för sista gången och det var så himla skönt det med. Bye Götgatan, Hello Vallgatan :) Ikväll ska jag och Spiken ha myskväll med räkor( Freddan ska bort). En favorit i repris helt enkelt. Jag ska tvätta, plugga och packa till Torsång imorgon, eventuellt slänga ett öga på Idol också. MYS.
Justja , jag ska testa de här också :

Godmorgon onsdag

Kickar igång en ny dag. Ska snart möta upp min projektgrupp på Espresso House för lite möte. Efter det ska jag verkligen försöka bli färdig med den gamla läggan så jag kan lämna nycklarna i morgon och inte behöva tänka på det mer. Är det förresten någon som vill köpa en säng? RING MIG isåfalll. Justja, sen har jag en hemtenta att skriva också ..  Jaja, förgyller dagen med en ny tröja som jag köpte igår.

Godmorgon !

Ska snart till skolan för en tvåtimmars föreläsning. Efter det blir det häng med Mosi och Jotta - mys !
Men först ska jag pussa lite på Spiken, han är så mysig när han är alldeles sovvarm. 

YES!

Fick (äntligen) veta att jag blev godkänd på senaste tentan - katjing! Vet ni ? Nu är det bara två veckor kvar tills Miami och jag längtar!! Innan dess ska jag dock skriva färdigt en hemtenta varvat med att jag ska flyttstäda min gamla lägga. Jag ska också åka till Torsång i helgen och hälsa på - MYS!
Om två veckor checkar vi in här !

.

Jag är på jobbet och är sjuk. Okej jag ska erkänna en sak, i förra inlägget när jag skrev att jag var sjuk kanske jag överdrev aningens. För jämfört hur jag mår nu så var jag frisk i skolan ..
Tur det bara är tre incheck i kväll, jag försöker shapea up mig och se representabel ut - vad säger ni, lyckas jag ?

Ååh

Jag är i skolan, jag är sjuk och min plattång har gått sönder. Tänkte bara att ni kunde tycka lite synd om mig .

-

Igår hade vi ju amerikansk afton och planerade Miamiresan som sker om bara 3 (!!!) veckor - jag skulle kunna tänka mig att åka NU!

natt

Onsdag

Just nu: lunch med den här snyggingen
Inom en snar framtid : fika med ovannämnda

Hello you

Tänkte att det kanske var dags för lite uppdatering! Mina dagar består just nu av skola och .. ja det är mest det faktiskt. Jag har börjat med en ny grej, nästan varje dag efter skolan brukar jag varva ner med en film och igår såg jag Den vita massajen och herregud vad bra den var - filmtips 2011! Idag tror jag det blir Farsan, men jag kommer allra troligast somna efter fem minuter för jag är inte helt fit for fight, huvudvärk och förkylning - välkommen hösten ! Jag känner spontant här nu att det inte sitter fel med Miami om mindre än en månad - jihoo! På tal om det ska vi ha "Amerikansk middag" på lördag, och bestämma lite vad vi ska göra over there, roligt roligt! Så jag kommer troligtvis återkomma och tjata om den här resan ganska mycket följande veckor. Nej, nu gör Spiken sitt elfte tappra försök på fem minuter att gosa ner sig i mitt knä trots att jag har datorn där och eftersom jag får hjärthugg varje gång jag knuffar bort honom så slutar jag här.

Det går bra!

Vi har haft kanonbra väder mestadels av båda dagarna och freddan har spelat kanonbra så han tog sig vidare tills sista rundan imorgon! Det ska firas ikväll med käk på TGI friday , mums!

Godmorgon från malmö

Nu : hotellfrukost
Snart : första tävlingsdagen !
Jag återkommer